Vika_Bari Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Podnosze fajną suńkie! Szukamy domu! Pomozmy Karinie! Kto ma pomysły? Quote
Karilka Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Takiej, która miała byc z powodu szkoły:P.... nie moge sie oderwać od dogo więc musze zmienić podpis... Suka fajna, bawiłam sie z nia piłeczka przed chwilka tylko ze te koty i psy gania...:-(. Mam czas do poniedziałku bo wtedy ide do szkoły i wiecie...:shake: Quote
Karilka Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Sąsiedzi mówią że dobrze robie bo nie mogli ze swoją amstafka wyjść na dwór... Sunia siedzi grzecznie, dałam jej piłeczke... nawet nie pisnęła a siedzi od wczoraj:multi:. Nie nabrudziła ani nic:cool3:. Quote
Ania Agata Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Karilka a może to ta sunia? Na stronie schroniska jest zgłoszenie: W okolicach Parku Staromiejskiego, uciekła sunia - kremowa sierść, duże sterczące uszy, czarne oczy i czarny nos. Sunia wabi się Lola jest bardzo przyjazna, jest bez obroży i smyczy. Proszę o kontakt, czekają na nią kochający właściciele. 601 354 974, 42 654 02 08 Quote
Karilka Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Nie - to nie ona. Ta 'moja' jest ciezszej budowy, bardziej kudłata i ma inne oczki. Szkoda że to nie jej szukają. Zbieram na sterylizacje panienki...:roll: Quote
Kar0la Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Sterylizacja by się bardzo przydała, tylko co z nią zrobić po sterylce? To trochę potrwa... Quote
Karilka Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Zobaczymy jak ona sie będzie zachowywała jak mnie nie będzie w domu...jak będe 7 h w szkole...oj szykuje sie wczesne wstawanie... musze wychodzić 2 razy na spacerki:evil_lol: Quote
Ambra Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 o matko, ale sie narobiło! Karilka biedaczku, zeby tylko domek sie znalazł! jestes cudowna pomimo tego że pewnie głowe masz teraz pełna zmartwien....:-( 3ba by przejrzec moze ogloszenia pt. przyjme psa na necie...moze ktos sensowny szuka takiego psiaka... ja niestety juz leciec do schronu musze! 3mam kciuki!:glaszcze: Quote
Karilka Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Oj tam...psy to moje hobby... dam sobie rade jakoś;). Ale fakt faktem że sunia domku na już potrzebuje... Quote
Karilka Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Oj niunia nie spadaj mi tutaj.... :shake::shake::shake: Quote
Karilka Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Dzieki Olenko kochana... pamietasz o nas...:loveu: Quote
ice_t Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 i jak tam mała?? może poprosic kogoś o Allegro i wystawianie ogłoszeń , niektóre dogo ciotki mają niezłą wene w pisaniu ogłoszeń Quote
Karilka Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Oj baaaaardzo proszę! Bardzo bardzo! i z góry dziękuję dobra kobieto! Quote
Karilka Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Trzymajcie kciuki aby tymczas u jayo wypalił... Zaproponowała tymczas, mż jayo będzie wracał z Wawy przez Łódź więc ma zobaczyć jej reakcje na inne psy...czy dadzą sobie z tym rade... Trzymać kciuasy Cioteczki!:mad: Quote
Karilka Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Halo halo? Jest tu ktoś? :cool3::cool3::cool3: Quote
Kori Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 I ja też. Cudowne psisko. DOM potrzebny!!!!!!!!!!!! Quote
Karilka Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 No to tak: Właśnie wróciłam ze spotkania... Pan obejrzał sucz, stwiedził że super fajna:roll:, zobaczył jak reaguje na mojego zestresowanego całą sytuacją Dolara:evil_lol: i zaoferował pomoc w szukaniu domku i ewentualną pomoc finansową. No to sunia posiedzi sobie w mojej komórce... jest u mnie na 'tymczasie' do czasu znalezienia domu lub po prostu czegoś lepszego niż komórka:cool1:. Sąsiedzi nie narzekają jak na razie, brat troche bardziej niż 'troche' :grab:ale jeszcze jakoś tam żyje.... Wszelkie ogłoszenia, plakaty i rzeczy w tym stylu - jak najbardziej pożądane - ja teraz mam nie dużo czasu....jak wiadomo. Będe też starała sie socjalizować, układać sunię + stałe obowiązki + szkoła = :mdleje: ...ale dam rade bo to dla Niuni:bluepaw:. Kochana Olenko [Vika_Bari]:loveu:: to dzięki Tobie sunia może u mnie zostać - dobrze wiesz o czym mówię... :Rose::Rose::Rose: PS: Zbieram na szczepienia i sterylizację... Quote
Paulina87 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Mogę wystawić ją na allegro jeśli podasz co ma być napisane w aukcji. Quote
Karilka Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Hooop jest tu ktoś? Halo halo? Sunia sie przypomina! Quote
Karilka Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 O! Jest tu ktoś! Chcesz tekst tak? Mam coś wymyślić...? Quote
Paulina87 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Tak napisz jakiś tekst o suni taki chwytający za serce i daj namiary jakie mam podać w aukcji. A resztą już się zajmę. Quote
Karilka Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Ok, masz gg? Postaram sie coś sklecić, nie wiem na ile mi sie to uda... Podaj namiary na mnie: Karina tel: 667733538 Quote
Recommended Posts