Jump to content
Dogomania

Prawie husky... Już w SUPER EXTRA DOMKU!!!!<jupi> Hurrraa!!!

Recommended Posts

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Takiej, która miała byc z powodu szkoły:P.... nie moge sie oderwać od dogo więc musze zmienić podpis... Suka fajna, bawiłam sie z nia piłeczka przed chwilka tylko ze te koty i psy gania...:-(. Mam czas do poniedziałku bo wtedy ide do szkoły i wiecie...:shake:

Posted

Sąsiedzi mówią że dobrze robie bo nie mogli ze swoją amstafka wyjść na dwór... Sunia siedzi grzecznie, dałam jej piłeczke... nawet nie pisnęła a siedzi od wczoraj:multi:. Nie nabrudziła ani nic:cool3:.

Posted

Karilka a może to ta sunia?

Na stronie schroniska jest zgłoszenie:
W okolicach Parku Staromiejskiego, uciekła sunia - kremowa sierść, duże sterczące uszy, czarne oczy i czarny nos. Sunia wabi się Lola jest bardzo przyjazna, jest bez obroży i smyczy. Proszę o kontakt, czekają na nią kochający właściciele.
601 354 974, 42 654 02 08

Posted

Nie - to nie ona. Ta 'moja' jest ciezszej budowy, bardziej kudłata i ma inne oczki. Szkoda że to nie jej szukają. Zbieram na sterylizacje panienki...:roll:

Posted

Zobaczymy jak ona sie będzie zachowywała jak mnie nie będzie w domu...jak będe 7 h w szkole...oj szykuje sie wczesne wstawanie... musze wychodzić 2 razy na spacerki:evil_lol:

Posted

o matko, ale sie narobiło! Karilka biedaczku, zeby tylko domek sie znalazł! jestes cudowna pomimo tego że pewnie głowe masz teraz pełna zmartwien....:-(
3ba by przejrzec moze ogloszenia pt. przyjme psa na necie...moze ktos sensowny szuka takiego psiaka...
ja niestety juz leciec do schronu musze! 3mam kciuki!:glaszcze:

Posted

Trzymajcie kciuki aby tymczas u jayo wypalił... Zaproponowała tymczas, mż jayo będzie wracał z Wawy przez Łódź więc ma zobaczyć jej reakcje na inne psy...czy dadzą sobie z tym rade... Trzymać kciuasy Cioteczki!:mad:

Posted

No to tak:
Właśnie wróciłam ze spotkania... Pan obejrzał sucz, stwiedził że super fajna:roll:, zobaczył jak reaguje na mojego zestresowanego całą sytuacją Dolara:evil_lol: i zaoferował pomoc w szukaniu domku i ewentualną pomoc finansową.
No to sunia posiedzi sobie w mojej komórce... jest u mnie na 'tymczasie' do czasu znalezienia domu lub po prostu czegoś lepszego niż komórka:cool1:.
Sąsiedzi nie narzekają jak na razie, brat troche bardziej niż 'troche' :grab:ale jeszcze jakoś tam żyje....
Wszelkie ogłoszenia, plakaty i rzeczy w tym stylu - jak najbardziej pożądane
- ja teraz mam nie dużo czasu....jak wiadomo. Będe też starała sie socjalizować, układać sunię + stałe obowiązki + szkoła = :mdleje: ...ale dam rade bo to dla Niuni:bluepaw:.

Kochana Olenko [Vika_Bari]:loveu:: to dzięki Tobie sunia może u mnie zostać - dobrze wiesz o czym mówię... :Rose::Rose::Rose:

PS: Zbieram na szczepienia i sterylizację...