madzia.uje93 Posted April 19, 2013 Author Posted April 19, 2013 madzia.uje93 napisał(a): Zapomniałam jeszcze wspomnieć, że telefon dalej milczy:-( Ojj chyba wykrakałam:oops: Dziś p. Ania mi napisała, że Dolar poszedł do domu! Jednak nie jest tak różowo, bo poszedł do firmy, do pilnowania:-?Ale może trochę przesadzam...na wybiegu to pies do pilnowania z niego był jak sie patrzy:D Podobno jest już tam jeden psiak z naszego schroniska, więc jak tylko Dolar będzie miał kontakt z człowiekiem będzie dobrze. Quote
choba Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 no to trzymam kciuki za Dolara :) oby wszystko było w porządku :) POWODZENIA! Quote
saphira18 Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 jak sprawdzisz Magda to będziesz spokojna dopiero;) mam nadzieję że wszystko będzie OK a gdzie ta firma? Quote
madzia.uje93 Posted April 19, 2013 Author Posted April 19, 2013 Nie dopytałam już o takie szczegóły, ale jutro się dowiem mam nadzieje...jak dostane jakiś numer to zadzwonie, tylko że z taką firmą to nigdy nic nie wiadomo...trudniej się dowiedzieć jak tam pies, jak sie zachowuje itp, niż z normalnego domku... Quote
pralinka94 Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 a ja myślę, że skoro wybrali takiego Dolara- przylepę ogromną, to wcale nie może być tak źle... :p ale oczywiście czekamy na jakieś info, Dolar to tak naprawdę jeszcze szczeniak, trzymam kciuki Quote
ania91sc Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 A więc trzymam mocno kciuki za Dolara i oczywiście czekamy na informacje co i jak :) POWODZENIA!!!:) Quote
kamil19201 Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 ja również trzymam kciuki i czekam na wieści od psiaka! :P powodzenia Dolar ;] Quote
Recommended Posts