wera99 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 11.20 Staffordshire Bull Terrier (21) Psy - Dogs Klasa młodzieży - Youth Class 5 Klasa pośrednia - Intermediate Class 1 Klasa otwarta - Open Class 4 Klasa championów - Champion Class 2 Suki - Bitches Klasa młodzieży - Youth Class 1 1407 Klasa pośrednia - Intermediate Class 4 Klasa otwarta - Open Class 4 Quote
wera99 Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Budniok Dagmara, Czechowice-Dziedzice , pies, młodzieży - CARTMAN Stawka Większa Niż Życie Daczewska Natalia, Kraków , suka, pośrednia - Human Dogs LOLITA LEMPICKADerka Petr, Praha 6 , suka, otwarta - AMALKA od Lhoteckeho PotokaGrzybek Beata, Kraków , pies, championów - CERBERUS Skordatura Jarząbek Zbigniew, Środa Śląska , suka, pośrednia - NASZA NIUNIA Pullera Jarząbek Zbigniew, Środa Śląska , suka, otwarta - LA LUNIA Pullera Karalevich-Burlakova E., Kaliningrad , pies, otwarta - Gross Setti Roys Krukowska Jolanta, Jelcz-Laskowice , suka, młodzieży - X Factor Dark Queen Port Erin Krupa Marek, Klimkovice , pies, młodzieży - ETERNAL DREAMER Impossant Bohemia Ludwicki Mariusz, Krapkowice , pies, otwarta - THUNDERBOLD Bulik Olejarczyk Justyna, Tomasz, Kraków , suka, pośrednia - WONDERFUL WOMAN Diabelski Uśmiech Pakuła Sebastian, Praszka , pies, otwarta - BROWN SUGAR Berserker Płonka Anna, Racibórz , pies, młodzieży - FAKT FENOMEN Redbull Ryśkiewicz Grażyna, Wińsko , pies, championów - DEMON Rygast Ryśkiewicz Grażyna, Wińsko , suka, otwarta - FUJI YAMA Rygast Skiba-Aleksiewicz Katarzyna, Świętochłowice , pies, młodzieży - Human Dogs LEONARDO DA VINCI Svamberkova Miluse, Praha 4 , pies, otwarta - ADA od Lhoteckeho Potoka Trzebiński Andrzej, Legnica , suka, otwarta - DEMI MOORE Alikana Waliduda Przemysław, Brzeg , pies, pośrednia - WIZARD Diabelski Uśmiech Wejdler Aleksandra, Łambinowice , pies, młodzieży - ASPEN Staff-Star (FCI) Wejdler Aleksandra, Łambinowice , suka, pośrednia - BELLA-BLUE BELL Harpagon Quote
Asztir Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 O bardzo się ciesze za wstawienie, dzisiaj chciałam się szukać ale nie potrafiłam znależć info... :roll: no ale dzięki za podanie :multi: Quote
tomo Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Wystawa wspaniale udana ! :multi: Pogoda fantastyczna :multi: Wszystkich wyników nie znam , coprawda robilismy zdecie wynikow , ale - blacha - nie wyszlo, za to mam duzo innych zdjec , ktore postaram sie wstawic :shake: CERBERUS Skordatura CACIB BOB WIZARD Diabelski Usmiech res. CACIB NASZA NIUNIA Pullera CACIB DEMI MOOR Alikana res. CACIB Pies ASPEN Star-Staff - Zwycięzca Młodziezy Jezeli sa pomylki przepraszam z gory , ale oczywiscie bylam rozlatana:lol: ;) Serdecznie pozdrawiam Asztir :multi: , oraz wszystkich , których znam - a nie poznalam ;) i nowo poznanych :multi: Wera jak dla mnie :thumbs: :thumbs: :thumbs: ;) Na marginesie .. . jak patrze na ring przykladowo borzoi , to widze borzoie , a jak patrze na ring staffikow , to widze : buldogi , duldozki , charciki, amstafy itd. no.... dla pocieszenia stafikow tez kilka bylo :lol: ??? ciekawe , czy kiedyś sie to wyrowna :roll: Quote
Harpagon Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Oczywiscie wystawa udana, uff troszkę gorąco :cool1: A tutaj wyniki: PSY KL.MŁODZIEŻY 1.ASPEN STAFF- STAR -Zw.Młodzieży, Najlepszy Junior :multi: :multi: :multi: 2.CARTMAN STAWKA WIĘKSZA NIŻ ZYCIE 3.HUMAN DOGS LEONARDO DA VINCI PSY KL.POŚREDNIA 1.WIZARD DIABELSKI USMIECH ;) PSY KL.OTWARTA 1.ADA OD LHOTECKEHO POTOKA 2.GROSS SETTI ROYS 3.BROWN SUGAR BERSERKER PSY KL.CHAMPIONÓW 1.CERBERUS SKORDATURA 2.DEMON RYGAST :multi: Quote
wfh85 Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Ma może ktoś fotkę psa BROWN SUGAR Berserker? Ciekaw też jestem tej suczki Nasza Niunia Pullera - kim są rodzice? Moze tez jakies fotki ? Gratuluję wszystkim :) Quote
Harpagon Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 :lol: :lol: :lol: A TERAZ KOLEJ NA DZIEWCZYNKI: :lol: :lol: :lol: KL.MŁODZIEŻY: 1.X FACTOR DARK QUEEN PORT ERIN KL.POSREDNIA: 1.NASZA NIUNIA PULLERA 2.BELLA-BLUE BELL HARPAGON :multi: 3.HUMAN DOGS LOLITA LEMPICKA KL.OTWARTA: 1.DEMI MOORE ALIKANA 2.AMALKA OD LHOTECKEHO POTOKA 3.LA NIUNIA PULLERA :multi: GRATULACJE DLA WSZYSTKICH!!!:multi: :multi: :multi: Quote
hun Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Gratulacje dla ZWYCIĘZCÓW:Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :laola: :laola: Poproszę o foteczki Quote
tomo Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Z wielką chęcią wstawiłabym fotki , nawet dzisiaj miałam natchnienie , ale coś sie dzieje na tym fo i wyrzuca mi moje posty ???:angryy: może jutro coś się poprawi? ale życzeń Pawła to chyba nie spełnie ? NASZA NIUNIA Pullera to suczka po JEHTRO TULL DY i DOLL TOY Pullera - no .... niezła niunia :lol: Quote
wfh85 Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Nawet jedno foto Brown Sugara sie nie znajdzie? Oj szkoda ;) Może ktoś jeszcze fotki pstrykał i gdzieś się w kadry trafił . A posty faktycznie znikają co chwile. Quote
tomo Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 nadal nie moge nic wysylac moze chociaż te zdjecia sie uda i spelnie zyczenia Pawla ;) " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Carbonara Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 wfh85 napisał(a):Ma może ktoś fotkę psa BROWN SUGAR Berserker? Ciekaw też jestem tej suczki Nasza Niunia Pullera - kim są rodzice? Moze tez jakies fotki ? Gratuluję wszystkim :) Paweł zdaje mi się ze ojcem Naszej Niuni jest Jenthro Tull Daffodil Yellow a mama nie wiem :shake: Quote
wfh85 Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Dzięki obu Justynom za odpowiedź ;) Faktycznie ojcem jest Jehtro Tull a posty znikają w zastraszającym tempie.... :/ Quote
ALIKANA Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Kilka fot od nas: Najpierw "nasza" Demi: i inne piękności: Quote
Asztir Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Witajcie! Nie mam czasu sama wstawiać zdjęć , ale podaje linka http://www.galeria.knycz.net/v/cartman/wystawy/opole2007/?g2_page=3 Pozdrawiam wszystich których spotkałam! :D Gorące pozdrowienia dla naszego rywala ;) za pierwsze miejsce- bardzo fajny psiak! :D Quote
Harpagon Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 :lol: Dziękujemy i oczywiście gratulacje od nas :lol: :multi: :lol: POZDRAWIAMY SERDECZNIE;) Quote
Asztir Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 No mam czas ;) pełny uśmiech ;) : i biegamy :D i już na lokatach :) Quote
Recommended Posts