Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Znaleziono szczeniaka!

19go kwietnia w godzinach porannych (około 7.oo) w okolicy przystanku tramwajowego na ul. Wolności, w centrum Zabrza znaleziono szczeniaka

Szczenię to piesek wielkości litrowej butelki coli, czarny podpalany z biała krawatką. Sadząc po rozmiarze łapek, będzie to mały piesek.
Szczeniak jest bardzo komunikatywny, chodzi za człowiekiem, był bardzo brudny i wygłodzony.
Psiak ma zagojone ślady na mordce po zatarciu albo ugryzieniu. Nie ucieka jednak przed psami. Psiak samodzielnie je i pije.

Nie możemy go zatrzymać - mamy już psa o głowie wielkości samego szczeniaka i zachodzi obawa, że Agares może go skrzywdzić.

Szczeniak tymczasowo został nazwany Borys.

Osoby zainteresowane przygarnięciem znajdy proszone są o kontakt telefoniczny z numerem 502 322 737

zdjecia znajdziecie na http://esos.pl/znaleziony-szczeniak/

Posted

o nie nie nie nie ;P ja go wychowywac nie bede ;P ma dwa dni - jesli go nikt nie zaadoptuje do poniedzialku to bede musial go dac tam, skad wzialem *******e.. tzn do schronu na sosnicy ;/

Posted

poltorej godziny temu psiur powedrowal do nowych wlascicieli - zaadoptowali go rodzice kolegi ktorym okolo pol roku temu padl ze starosci psiak. wiem gdzie poszedl, wiem ze mieli wczesniej psa i bylo mu dobrze, bede mial bezprobemowy dostep do wiadomosci o nim i co najwazniejsze - mam spokoj ;P agares troche strzela focha ze kumpla mu zabralem, jednak z tego co widze to raczej zadowolony jest z faktu, ze maly antychryst nie roznosi mu legowiska po calym mieszkaniu ;)

Posted

Cieszę się, że tak szybko i dobrze się skończyło:multi:

A swoją drogą za dużo płci męskiej na PWP nie ma, ale jak już się trafią to chociaż mają poczucie humoru:lol:

A Tobie esos nie pozostaje nic innego niż znaleźć kumpla dla Agaresa:evil_lol: No może o większych gabarytach:evil_lol:

Posted

zeby byly warunki to bardzo chetnie. poki co nie ma na to szans - ida wakacje, chcialbym calkiem Pierdziawke przyzwyczaic do koni.. albo niech przynajmniej uciekajac przed nimi patrzy czy nie ma przed soba drzewa czy bramy ;P

a wracajac do tematu Antychrysta Borysa - cala rodzina w nim zakochana :) temu to juz sie krzywda nie stanie :D