Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Puk, puk...bez Waszej pomocy nie poradzimy sobie! Szukamy domku rownież dla Diany, a jutro umieścimy na dogomanii Pirata, którego właścicielka zamierza uspić...Jesteśmy nieco przytłoczeni. A Hash to naprawdę miły, niekłopotliwy psiak! Gnieździ się w blokowym pokoiku z drugim psem - samcem, pięcioma kotami i trzema świnkami morskimi i żyje z nimi w zgodzie! Gorzej z mamą naszej wolontariuszki, która każe się jej wyprowadzać...Kto weźmie Hasha?Pomóżcie...

Posted

xxxx52 napisał(a):
bmj-wyslalam do Ciebie pw.

Kurczę, ale ja nic nie dostałam! Nie było mnie przez kilka dni w domu...Przepraszam. Możesz wysłać ponownie?Byłabym wdzięczna.

Posted

Kurczę, co tu się dzieje? Albo raczej - dlaczego nic się nie dzieje? Dlaczego nikt nie może - nie chce nam pomóc? Pomóc Hashowi...Zaczynam tracić nadzieję

Posted

[LIST=1]
[*]Hash maly piesku nie moge zrozumiec ,dlaczego jeszcze nie znalazles swojego stalego domku,przeciez jestes taki sliczny,taki zdrowy,taki kochany.Jezeli sie pospiesze ,to mam nadzieje ,ze spakujesz swoja walizke i wyruszysz ze mna w daleka podroz.:lol:[/LIST]

Posted

xxxx52 napisał(a):

1. Hash maly piesku nie moge zrozumiec ,dlaczego jeszcze nie znalazles swojego stalego domku,przeciez jestes taki sliczny,taki zdrowy,taki kochany.Jezeli sie pospiesze ,to mam nadzieje ,ze spakujesz swoja walizke i wyruszysz ze mna w daleka podroz.:lol:

Jak dobrze że są na świecie tacy dobrzy ludzie :loveu:

Posted

Najgorsze jest to, że Hash bardzo się przyzwyczaił do tymczasowych opiekunów i im dłużej czeka, tym bardziej to przeżyje.To nie sztuka wziąć psa zdrowego i ładnego. Domu najbardziej potrzebują psy takie jak Hash. Dla siebie samego jest psem, któremu niczego nie brakuje. Szkoda, że ludzie go tak nie postrzegają...