toyota Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 (edited) Odkryłam dzisiaj takie stareńkie maleństwo. Jest cichutka, zagubiona, bardzo biedna :(. Czy zasługuje na godną starość i ciepły kącik :(? Waga suczki- ok. 4 kg. Wiek - ok. 10 lat. Potrzebny DT lub DS. Edited March 22, 2013 by toyota Quote
zerojeden Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 o matko kochana jaka maleńka...szybko koniecznie ją na DT i to już.... Quote
kolejna kobietka Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 o matko jaki szkrabek biedniutki :-( dodam ja na fb i poprosze Anie z Mikro o umieszczenie u siebie... cioteczki plizz imie wymyslcie dla niuni... a moze "Myszka"? tak jak asiek napisala, co prawda to nie bylo w formie imienia, ale chyba pasuje, jak myslicie? Quote
kolejna kobietka Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 toyota napisał(a):Nie, tylko nie myszka ! to dawaj inne :lol: Quote
zerojeden Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 (edited) Znacie Magdę z mikro psów z Wawy? Od nas jadą dwie suczki w poniedziałek może można by jakoś to połączyć.... Postaram się czegoś dowiedzieć. Ale za to mam dla Was misję... znaleźć mi tu i to szybko jakieś lokum dla Huzara http://www.dogomania.pl/forum/threads/240827-W-Hałabajówce-czyli-co-w-słomie-szczeka-)/page3 post 61!!! Edited March 14, 2013 by Hałabajówka Quote
asiek.l-g Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 pierwsze co mi przyszło na mysl to Princessa, moze Mała Mi, Wiosenka, Nesska...a zeby calkiem biedna nie była to daje jej pierwsze 20 zł a co niech juz co ma na dobry poczatek Quote
toyota Posted March 14, 2013 Author Posted March 14, 2013 To ja proponuję : Józia, Calineczka, Felcia albo Florentynka. Quote
kolejna kobietka Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Hałabajówka napisał(a):Znacie Magdę z mikro psów z Wawy? Od nas jadą dwie suczki w poniedziałek może można by jakoś to połączyć.... Postaram się czegoś dowiedzieć. ja mialam na mysli o umieszczenie jej tylko na tablicy na fb na stronie Mikropsow... oj marzenie jakby wzieli malenka do siebie, ale tez zapsieni :sad: Quote
zerojeden Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 kolejna kobietka napisał(a):ja mialam na mysli o umieszczenie jej tylko na tablicy na fb na stronie Mikropsow... oj marzenie jakby wzieli malenka do siebie, ale tez zapsieni :sad: Zobaczę co się da zrobić ale nic nie obiecuję ok... mikro psy mikro jedzą :) Ja uciekam się szykować do wymarszu :) Toyota ona jest w tym samym schronie co Żuczek i laska co jej imienia nie pamietam ? Quote
kolejna kobietka Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 mi sie podoba Mała Mi i Calineczka Quote
kolejna kobietka Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Hałabajówka napisał(a):Zobaczę co się da zrobić ale nic nie obiecuję ok... mikro psy mikro jedzą :) Ja uciekam się szykować do wymarszu :) dobrze, dziękujemy ślicznie! :) szykuj się ciociu, psiurki już się powoli pakują :loveu: Quote
asiek.l-g Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 niech bedzie Mała Mi, Mała Mi ;) dorzuce jeszcze piątka jej Quote
kolejna kobietka Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 asiek.l-g napisał(a):niech bedzie Mała Mi, Mała Mi ;) dorzuce jeszcze piątka jej hihihi no ja jestem jak najbardziej za! :lol: Quote
toyota Posted March 14, 2013 Author Posted March 14, 2013 Hałabajówka napisał(a):Zobaczę co się da zrobić ale nic nie obiecuję ok... mikro psy mikro jedzą :) Ja uciekam się szykować do wymarszu :) Toyota ona jest w tym samym schronie co Żuczek i laska co jej imienia nie pamietam ? Tak, dzisiaj Ci ją pokażę ;) Mała Mi - bardzo fajne :)! Quote
kolejna kobietka Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Mała Mi na fb: https://www.facebook.com/events/341745949280179/ Quote
kolejna kobietka Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 od kiedy ona jest w schronie, wiesz moze? Quote
zerojeden Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Na razie nie mają miejsca :( Będziemy bardziej koło 15, za dużo roboty oj za dużo. Quote
Dulska Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Wziąć jej do domu nie mogę, ale mogłabym zaadoptować wirtualnie, tzn. pokrywać koszty jedzenia i weterynarza. Takie małe pewnie je jak ptaszek (podobno niektóre ptaszki zżerają dziennie więcej, niż same ważą, ale niech tam...) Quote
kolejna kobietka Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Dulska napisał(a):Wziąć jej do domu nie mogę, ale mogłabym zaadoptować wirtualnie, tzn. pokrywać koszty jedzenia i weterynarza. Takie małe pewnie je jak ptaszek (podobno niektóre ptaszki zżerają dziennie więcej, niż same ważą, ale niech tam...) dziękujemy ogromnie! :loveu: wsparcie będzie na pewno potrzebne, jeżeli maleńka trafi do dt... Quote
kolejna kobietka Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 na fb pojawiają się pierwsze propozycje dt... Quote
asiek.l-g Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 kolejna kobietka napisał(a):na fb pojawiają się pierwsze propozycje dt... o matko kochana super super super!!! aż mi sie łza zakręciła, nie powiem skradła mi serce tymi oczkami swymi... Quote
asiek.l-g Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 i jak tam sytuacja u MałejMi? mocno mocno trzymam kciuki aby ktoś ja już na weekend zabrał. Quote
Recommended Posts