Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No niestety, czasy, gdy ogłoszenie w dzienniku dawało prawie zawsze dom, a często i kilka domów,bo i inne psiaki przy okazji udaławało się wydać, należy do przeszłości. Prasa codzienna ma coraz mniej czytelników i w ogóle upada. :( będzie coraz trudniej tą metodą znaleźć domy :( ja wierzę trochę bardziej w plakaty. bo tak wydałam parę miesięcy temu sunię praktycznie bez szans na dom. Może ktoś ma możliwość zrobić Misiowi plakaty?

Posted

terra napisał(a):
Jest opcja wydrukowania ulotki i ogłoszenia na tablicy.
Jeśli nie ma innej opcji, można z tego skorzystać.
Tu link do ogłoszenia Miśka:
http://tablica.pl/oferta/misiek-cudowny-biszkoptowy-nieduzy-piesek-szuka-domu-ID2tak1.html#xtor=EREC-55-

Czy mogłabyś mi bliżej wyjaśnić kwestię ulotki? Jak tę opcję zrealizować? Czy chodzi o druk profesjonalny - jeśli zrobimy wzór, czy zrobienie do druku na domowych drukarkach?

Posted

salibinka napisał(a):
Czy mogłabyś mi bliżej wyjaśnić kwestię ulotki? Jak tę opcję zrealizować? Czy chodzi o druk profesjonalny - jeśli zrobimy wzór, czy zrobienie do druku na domowych drukarkach?

Jeśli masz podłączoną drukarkę, kliknij w linka który podałam i tam w prawym dolnym rogu jest ikonka z napisem ulotka. Klikasz w nią, otwiera się ulotka w pdf-ie i drukujesz (plik,drukuj,ok)
Ulotka jest formatu A4, nic specjalnego, ale z braku laku.... ;)

Posted

terra napisał(a):
Jeśli masz podłączoną drukarkę, kliknij w linka który podałam i tam w prawym dolnym rogu jest ikonka z napisem ulotka. Klikasz w nią, otwiera się ulotka w pdf-ie i drukujesz (plik,drukuj,ok)
Ulotka jest formatu A4, nic specjalnego, ale z braku laku.... ;)

Dzięki serdeczne :)

Posted (edited)

On z pyska jest niesamowicie podobny do mojej suki. Z wyglądu tez jest bardzo podobny.
Ludzie często zachwycają się, że taka ładna. A nawet miałam kilka propozycji jej odkupienia.

Więc MIsiek też ma duże szanse, ze kogoś zachwyci -tylko potrzeba jak najwięcej ogłoszeń, plakatów itd.
Może warto byłoby zrobić mu zdjęcia z ładnym tłem -np gdzieś w parku.

Edited by Patmol
Posted

czyli czekamy na nowe zdjecia
i trzymamy kciuki [url=http://smayliki.ru/smilie-772949031.html][img]http://s10.rimg.info/24e053e4aa17d1adc0c42ffc9cdb03f5.gif[/img][/url]

Posted

Misiek spędził święta w hotelu i zaraz po kastracji będzie miał dom. To wszystko wiem od Pani Małgorzaty, która się nim opiekuje w lecznicy.