iberia Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Ogłoszenia są jeszcze na Novacasch i Trójmiasto Quote
KWL Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Cudny chłopak, koniecznie DT, jest taki sliczny że nie powinno być kłopotu z domem stałym. Puściłem info na kilku wątkach. Quote
egradska Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 podnosze pieska, domek potrzebny.... Swoją drogą - pojąć nie mogę, skąd wniosek, że lepsza klatka w schronie, niż mieszkanie z właścicielami.... Quote
beka Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Niestety nazwa "schronisko" wywołuje u niektórych ludzi skojarzenie ze schronieniem i bezpieczeństwem...... Quote
Hakita Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='Anashar']Barry na http://owczarekwpotrzebie.com ;) Wielkie dzięki Anashar...;) Quote
jkrysiewicz Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Hop do góry, dzięki wszystkim za zaangażowanie :) Quote
Hakita Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Na dobranoc biegnij na górę piękny Psiaku!!! Quote
Elkisz Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Taki piekny pies na pewno szybko znajdzie domek. Quote
jkrysiewicz Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 [quote name='czoko123']Taki piekny pies na pewno szybko znajdzie domek. Jak na razie cisza, ludzie którzy może by wzięli są ale jak tylko dowiaduja się że pies ma 3 lata mówią że takiego nie chcą :( wolą szczeniaka Mam nadzieję że jakiś domek Baremu znajdziemy, bo inaczej schronisko:mad: Quote
Hakita Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 jkrysiewicz napisał(a):Jak na razie cisza, ludzie którzy może by wzięli są ale jak tylko dowiaduja się że pies ma 3 lata mówią że takiego nie chcą :( wolą szczeniaka Mam nadzieję że jakiś domek Baremu znajdziemy, bo inaczej schronisko:mad: Gdyby nie to, że nie mogę, to wogóle bym się nie zastanawiała...:-( Ale cóż, ludzi, którzy tak myślą niestety pełno...:mad: Domek musimy znaleźć!!! Nie ma mowy o schronie...tylko nie to...:placz: Quote
Elkisz Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Taki pies zmarnieje w schroniskowych warunkach:placz: :placz: :placz: :placz: Nie mozna dopuscic,zeby tam trafil!!!!:shake: :shake: :shake: A swoja droga,co to za ludzie,ktorzy oddaja psa,ktory byl z nimi przez trzy lata?!:angryy: :angryy: :angryy: PIESIO SZUKA STALEGO DOMKU!!!!!! Quote
jkrysiewicz Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Jest nadzieja, ale nie chce zapeszać :) Miałam przed chwilką telefon od osoby zainteresowanej Barym - jutro na 100 % do godz. 14 ma dać mi znać czy przyjedzie po pieska :) Trzymajmy kciuki :) Ps. Dziękuje osobie która umieściła ogłoszenie o Bary na stronce trójmiasta :) Quote
Hakita Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Pssst... Trzymamy kciuki!!! Pamiętaj tylko proszę, żeby dokładnie sprawdzić dom, do którego miałby pojechać Bary... Bo to różnie bywa niestety...:shake: A najlepiej by było spisać umowę adopcyjną... Quote
jkrysiewicz Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Osoba zainteresowana jest z Trójmiasta (Gdańsk), więc niestety nie będę miała sposobności na sprawdzenie domku :( A ma może ktoś jakiś formularz takiej umowy adopcyjnej, jak wygląda ? proszę o przesłanie na mojego maila: jkrysiewicz@wp.pl Quote
Elkisz Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Ja mieszkam w gdansku i moglabym podjac sie misji sprawdzenia domku.;) ;) ;) Quote
Hakita Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='jkrysiewicz']Osoba zainteresowana jest z Trójmiasta (Gdańsk), więc niestety nie będę miała sposobności na sprawdzenie domku :( A ma może ktoś jakiś formularz takiej umowy adopcyjnej, jak wygląda ? proszę o przesłanie na mojego maila: jkrysiewicz@wp.pl Jutro prześlę mailem do Ciebie taką umowę, bo w tym kompie niestety nie mam... ;) Quote
Hakita Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='czoko123']Ja mieszkam w gdansku i moglabym podjac sie misji sprawdzenia domku.;) ;) ;) Byłoby wspaniale!!! Czoko, naprawdę możesz to zrobić??? Quote
jkrysiewicz Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Ok więc jeśli ta osoba jutro zadzwoni poproszę Cię czoko123 o Twój nr tel. żebyśmy mogli się dogadać i umówić z tym chętnym na małe sprawdzenie. Quote
Recommended Posts