Anashar Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Przenosimy Barego do juz w nowym domu :loveu: Quote
al-ka Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 jkrysiewicz napisał(a):Zapomniałam że mam do niego maila :) Więc nie będzie problemu z kontaktem :) To super!Czekamy bardzo na dobre wiadomości. A może udałoby się zaprosić nowych opiekunów na dogo? Quote
Hakita Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 al-ka napisał(a):To super!Czekamy bardzo na dobre wiadomości. A może udałoby się zaprosić nowych opiekunów na dogo? No właśnie!!! Byłoby super!!! :multi: Quote
jkrysiewicz Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 solito napisał(a):Czy wiadomo komuś co u Barego? napisałam maila do pana który pieska wziął - czekam na odpowiedź, jak tylko coś będę wiedziała na pewno napiszę Quote
Hakita Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 No to zniecierpliwieni czekamy na wieści...:cool3: Quote
jkrysiewicz Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Obecny właściciel nie odezwał sie do mnie, nie wiem dlaczego :( Ale próbuję dalej. Quote
Hakita Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 jkrysiewicz napisał(a):Obecny właściciel nie odezwał sie do mnie, nie wiem dlaczego :( Ale próbuję dalej. Ojej...:-( Zaczynam się martwić...:-( Błagam spróbuj się z nim skontaktować... Quote
Hakita Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Jkrysiewicz, kontaktowałaś się z Panem??? Co u Barego??? Tu jakaś przerażająca cisza nastała... Quote
Recommended Posts