Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kurcze na samąmyśl że trafi do schroniska ( o ile tam trafi) mnie trafia cholera ..
A już sprawdziłam gdzie leży wysokie.
to tak niedaleko do niesławnego Brańska, gdzie psy mordują i okaleczają....:(

• Replies 134
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czoko123 napisał(a):
No tak-psisko zapomnialo przeciez jak to jest mieszkac w bloku:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: .Myslalam otym,czy nie wziasc go do siebie-dlatego pytalam sie o zachowanie do innych psow,bo ja mam mala suczke-tez z Dogomani,ale ja mieszkam w bloku i nie wiem,czy Bary do tego moglby sie przyzwyczaic???

czoko - jesli chcesz dac dom temu psu to spróbuj! Jeśli cos nie wyjdzie wtedy będziesz jako dt i będziemy dalej szukać domu ...
Ja wzięłam ze schronu psa, o którym nic kompletnie nie wiedziałam poza tym,że potrzebuje pomocy natychmiast - nie dosć,ze nie zrobił ani razu nic w domu, nie zniszczył, na dodatek ma bardzo pozytywne nastawienie do 95% psów - zarówno suk jak i psów!!!! A to jest.................amstaff!

Posted

Tak piesek nadal jest w Wysokim Mazowiecku ( do Brańska na pewno nie trafi)
Pan który dzwonił dwa razy prosił o dodatkowe zdjęcia Barego i wiem że je już odczytał - jak na razie nie ma odzewu... a mówił że jakby co to we wtorek po psa przyjedzie - ale na razie cisza, nie odzywa się :(

Posted

Mam dobre wieści - po pieska właśnie jedzie nowy pan :)
Nie wiem tylko skąd ale aż 250 km. Obecni właściciele z wrażenia zapomnieli zapytać skąd ten pan, ale jak przyjedzie i będę miała informacje na pewno napisze.
Ważne że jest nowy domek :)

Posted

No więc Bary pojechał z nowym panem do Ciechocinka :)
Życzymy mu dużo miłości i dobrej opieki.
Z tego co wiem to piesek będzie miał gdzie sie wybiegać i wyszaleć, właściciel ma działkę dość pokaźnych rozmiarów.
Temat Barego można zamykać.
:):):):):):)
Dziekuje wszystkim za pomoc w szukaniu nowego domku dla potrzebującego pieska :)

Posted

Jak się zalogowałam, to ta wiadomość rzuciła mnie na kolana!!! :mdleje: Cudownie!!! :loveu: Wspaniale!!! :loveu: Bardzo się cieszę!!! :loveu:
jkrysiewicz masz wspaniałe serduszko i to dzięki Tobie piękny Bary znalazł domeczek... Wielkie dzięki!!! :Rose:
Trzymaj się Pieseczku, bądź szczęśliwy...:loveu:
Oby już nic więcej złego w Twoim życiu się nie wydarzyło...

Hurrra!!! Hurrra!!! Hurrra!!! :laola:

P.S. Czy będziemy mieli szansę zobaczyć za jakiś czas jakieś foteczki Barego??? :cool3:

Posted

Nie mnie dziękujcie - to ja WAM wszystkim dziekuję za wsparcie - bez WAS nie udało by się tego dokonać. :)

A propo zdjęć w przyszłości - niestety wątpię żebyśmy mieli szansę oglądać jego zdjęcia - ja nie mam na tego pana namiarów a właściciele też nie wzieli od niego telefonu :(
Mam nadzieje że będzie mu tam dobrze :)
Jeszcze raz dziękuję :)

Posted

[quote name='jkrysiewicz']A propo zdjęć w przyszłości - niestety wątpię żebyśmy mieli szansę oglądać jego zdjęcia - ja nie mam na tego pana namiarów a właściciele też nie wzieli od niego telefonu :(
Mam nadzieje że będzie mu tam dobrze :)

Oj, jak to nikt nie ma namiarów do tej osoby??? :crazyeye:
No przecież skądś facet dzwonił, chyba że z nieznanego...
Ale nikt nie wziął namiarów??? I umowy adopcyjnej też nie podpisali??? A jak temu Psiakowi krzywda się będzie działa, to jak oni to sprawdzą???
Ja tego nie rozumiem...:shake:
jkrysiewicz, a Ty nie masz żadnego kontaktu do tej osoby??? Nie możesz znikąd załatwić???

Posted

[quote name='Hakita']Oj, jak to nikt nie ma namiarów do tej osoby??? :crazyeye:
No przecież skądś facet dzwonił, chyba że z nieznanego...
Ale nikt nie wziął namiarów??? I umowy adopcyjnej też nie podpisali??? A jak temu Psiakowi krzywda się będzie działa, to jak oni to sprawdzą???
Ja tego nie rozumiem...:shake:
jkrysiewicz, a Ty nie masz żadnego kontaktu do tej osoby??? Nie możesz znikąd załatwić???

Mam kilka obcych numerów w telefonie i jak coś to będę musiała sprawdzać po kolei czy to nie ta osoba co wzięła psa.
Inaczej nie dojdę kto to i jest jeszcze prawdopodobieństwo że akurat tego pana już nie mam :( ale bede musiała podzwonić)

Posted

jkrysiewicz napisał(a):
Zapomniałam że mam do niego maila :)
Więc nie będzie problemu z kontaktem :)

To dobrze!!! Pilnuj go, jak złota!!! I odezwij się za niedługo do tego gościa.
Dziwie się tylko, że właściciele nie wzieli żadnych namiarów...:shake: Naprawdę nie rozumiem tego...:shake:
Rozumiem, że żadnej umowy nie podpisali??? :placz:

Posted

Nie, niczego nie podpisywali.
Nawet by o tym nie pomyśleli. Chcieli go nie oddawać do schroniska ale nie mieli w planach żeby jeszcze się o psa dowaidywać.
Ja mam maila więc na pewno odezwę się do tego pana.
Pozdarwiam