iwop Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 mnie tez facet kiedys zapytał czy mu psa poczta mozna wysłac... Bary jest piekny...:-( Quote
*Gajowa* Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Biedny Bary... z pewnością dobry dom się znajdzie to tylko kwestia czasu. Quote
Elkisz Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Z tego co sie dowiedzialam,to domek niewypalil,szkoda:shake: :shake: :shake: . A czy na pewno nic nie wiadomo,jak psiak zachowuje sie do innych psow??? Bo cos mi chodzi po glowie,ale wolalam zadac to pytanie. Quote
jkrysiewicz Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Niemiał styczności z innymi psami. Więc nie wiem. Uaktualniam informacje, które wcześniej mogły wprowadzic w błąd. Otóż pies przebywał w domu jak był mały i dorastał natomiast potem swoje miejsce miał na podwórku więc nie wiem jak teraz by zachowywał się w domu i pewnie też dlatego właściciele nie chcą go do bloku skoro w domu był tylko jako szczeniak. Przepraszam jeśli wprowadziłam kogoś w błąd ale chyba nie miałam dostatecznych informacji na temat Barego. Quote
Hakita Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Nikt się nie odzywał??? Pokaż się cudowny Psiaczku na pierwszej stronce!!! :loveu: Quote
Elkisz Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 No tak-psisko zapomnialo przeciez jak to jest mieszkac w bloku:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: .Myslalam otym,czy nie wziasc go do siebie-dlatego pytalam sie o zachowanie do innych psow,bo ja mam mala suczke-tez z Dogomani,ale ja mieszkam w bloku i nie wiem,czy Bary do tego moglby sie przyzwyczaic??? Quote
jkrysiewicz Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 czoko123 napisał(a):ale ja mieszkam w bloku i nie wiem,czy Bary do tego moglby sie przyzwyczaic??? Naprawdę trudno mi powiedzieć, wiem tyle że nie narobi w domu (przynajmniej jak ktoś jest) bo nigdy nie był zostawiany sam na dłużej. Odzywała sie jedna osoba do mnie na gg ale niestety jak narazie dalej cisza.... :( Quote
Elkisz Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Plakac mi sie chce,bo szkoda mi tego psiaka:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: . BARY SZUKA STALEGO DOMKU!!!!!!! Ludzie,zlitujcie sie!!!!! Quote
Hakita Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 czoko123 napisał(a):Plakac mi sie chce,bo szkoda mi tego psiaka:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: . BARY SZUKA STALEGO DOMKU!!!!!!! Ludzie,zlitujcie sie!!!!! A może tak sprawdzić, jak Bary reaguje na inne psiaki i zwierzaki i na teren zamknięty w sensie domu lub mieszkania??? :cool3: Quote
Elkisz Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Bary sobie skacze na pierwsza strone.Hooooooooooooooooop!!! Quote
Elkisz Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 i jeszcze raz hoooooooooooooop,lubie sobie czasem poskakac. A moze daloby sie wskoczyc na Alegro? Quote
jkrysiewicz Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Jest znowu nadzieja, czekam na odpowiedź od jednej osoby która dzwoniła juz dwa razy - trzymajcie kciuki :) Hoop do góry. Quote
Hakita Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Bary kochany, hoooooop do góry!!! :loveu: Trzymamy kciuki!!! Quote
Anashar Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 I jak? I jak? Mozemy sie juz cieszyc z nowego domku Barego? :) Quote
jkrysiewicz Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Niestety jeszcze nie, nadal czekam na telefon.... Quote
jkrysiewicz Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Czyż Bary nie jest piękny ?? Nadal szuka domku, jeszcze nikt nie dzwonił... :( Quote
beka Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 No tak weekend majowy sie zbliża, a pies to kłopot.... Czy wiadomo dokładnie do kiedy mamy czas?? Quote
jkrysiewicz Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Do końca tego tygodnia - niestety - ostatecznie a ja od piątku do poniedziałku nie będę miałą dostępu do internetu :( Quote
jkrysiewicz Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Do końca tego tygodnia - niestety - ostatecznie a ja od piątku do poniedziałku nie będę miała dostępu do internetu :( Quote
Hakita Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='jkrysiewicz'] Czyż Bary nie jest piękny ?? Nadal szuka domku, jeszcze nikt nie dzwonił... :( Bary jest przepiękny!!! :loveu: Spójrzcie na niego!!! Zaczynam się martwić...:-( Pisałaś wcześniej, że ktoś nawet 2 razy dzwonił i chyba to poważny kandydat i co??? Nic??? Bary kochany, do góry Piesku!!! Quote
Hakita Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 beka napisał(a):Gdzie on jest? Miasto? Bary przebywa w mieście Wysokie Mazowieckie w woj. podlaskim, chyba że coś się zmieniło, ale ja tyle wiem. Quote
Recommended Posts