Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No pewnie!!! Ale niech tylko ta osoba zadzwoni jutro i powie,ze bierze psiaka. Dla mnie nie ma zadnego problemu,zeby wczesniej ten dom sprawdzic. Sama jastem wlascicielka suni z Dogomani.

• Replies 134
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to wspaniale, że Czoko będzie mogła sprawdzić potencjalny domek. Wielkie dzięki!!! :loveu:

Odnalazłam umowę i przesłałam już na maila. Trochę trzeba będzie zmienić, ale to żaden problem. ;)

Posted

Dzień dobry cudowny Psiaczku...:loveu:
Mam nadzieję, że dzisiejszy dzień będzie dla Ciebie wyjątkowy i znajdzie się "lepszy niż poprzedni" :roll:, ukochany domeczek...:loveu:

Posted

Przepraszam że tak długo nie pisałam, ale nie miałam dziś dostępu do internetu.
A wiec: pan sie odezwał ale niestety nie weźmie pieska (mówił że żona sie nie zgodziła - dlatego musiałam czekać do 14 na jego odpowiedź), ale powiedział że będzie starał sieją przekonać jeszcze - no więc życzę mu powodzenia :( czyli nie ma co na niego liczyć już chyba.
Miałam kolejny telefon również z Gdańska (chyba wasza stronka "gdańszczanie" jest czesto przeglądana) i tym razem była to pani która pytała o Barego - dostała potrzebne informacje i czekamy również choć nie dawała nadziei...
Był jeszcze trzeci telefon od pana z Ciechocinka, który chciałby wziąć Barego ale też musi porozmawiać z żoną... coś te baby jednak chyba mają w domach do powiedzenia :)
No ale wracając do tematu jak na razie nic konkretnego :( niestety

Bary hoop do góry :)

Posted

jkrysiewicz napisał(a):
Hoop do góry Bary - czekam na telefon do godziny 14 (oby zadzwonił)

Halo, halo i co z Psiakiem Kochana???
My tu wszyscy nie możemy usiedzieć...

Posted

Oj, a ja nie zdążyłam doczytać i napisałam...
Nie dobrze, nie dobrze...:shake:
Trzymamy kciuki cały czas mocno...
A jak allegro???
Bary, do góry kochany!!!

Posted

Hakita napisał(a):
Oj, a ja nie zdążyłam doczytać i napisałam...
Nie dobrze, nie dobrze...:shake:
Trzymamy kciuki cały czas mocno...
A jak allegro???
Bary, do góry kochany!!!

Z allegro jak na razie dwie osoby się zgłosiły w tym jedna chciałaby psa do rozmnażania :( a drugi pan chciałby żeby mu psa kurierem wysłać - ZGROZA

Posted

jkrysiewicz napisał(a):
Z allegro jak na razie dwie osoby się zgłosiły w tym jedna chciałaby psa do rozmnażania :( a drugi pan chciałby żeby mu psa kurierem wysłać - ZGROZA

:angryy: :angryy: :angryy: Normalnie, nie wiem, co mogłabym zrobić, gdybym coś takiego usłyszała, nawet przez telefon...:angryy: :angryy: :angryy:

Dlaczego, dlaczego, dlaczego...???:placz:
Czy Ci państwo nawet nie zastanawiali się nad tym, żeby Psiak został z nimi???

Posted

jkrysiewicz napisał(a):
Z tego co mi wiadomo to raczej nie :(

:placz: :placz: :placz: Dlaczego...:placz:
Dzięki Ci wielkie, że zajęłaś się tym Psiakiem...:loveu: Musimy mu znaleźć kochający domek, musimy!!!