Elkisz Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 No pewnie!!! Ale niech tylko ta osoba zadzwoni jutro i powie,ze bierze psiaka. Dla mnie nie ma zadnego problemu,zeby wczesniej ten dom sprawdzic. Sama jastem wlascicielka suni z Dogomani. Quote
Hakita Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 No to wspaniale, że Czoko będzie mogła sprawdzić potencjalny domek. Wielkie dzięki!!! :loveu: Odnalazłam umowę i przesłałam już na maila. Trochę trzeba będzie zmienić, ale to żaden problem. ;) Quote
Elkisz Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Ale dopoki jeszcze nic nie wiadomo,to piesio nadal szuka stalego domku!;) ;) ;) Hoooooooooop. Quote
Anashar Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Tu sa bardzo dobre umowy adopcyjne ;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=25135 Quote
Abis Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 W razie czego ja także dom sprawdzić mogę nawet razem z czoko A teraz trzymam mocno zaciśnięte kciuki za psiaka Quote
Hakita Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Dzień dobry cudowny Psiaczku...:loveu: Mam nadzieję, że dzisiejszy dzień będzie dla Ciebie wyjątkowy i znajdzie się "lepszy niż poprzedni" :roll:, ukochany domeczek...:loveu: Quote
Elkisz Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Abis- super,we dwie to zawsze razniej!!! BARRY SZKA CIAGLE SWOJEGO DOMCIU!!!!!!! Czemu nikt nie chce takiego psiaka??!!! :shake: :shake: :shake: Quote
jkrysiewicz Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Hoop do góry Bary - czekam na telefon do godziny 14 (oby zadzwonił) Quote
madzia828 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 i co z Barym? ma nowy domek? odezwał się ten pan? mam nadzieję, że tak:cool3: Quote
andzia69 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 łoj - znalazłam cie tu Bary! no i co????? zadzwonili??????????????? Quote
Hakita Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 No ja też zniecierpliwiona strasznie...:cool3: Czekamy na wieści, oby pozytywne... Quote
jkrysiewicz Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Przepraszam że tak długo nie pisałam, ale nie miałam dziś dostępu do internetu. A wiec: pan sie odezwał ale niestety nie weźmie pieska (mówił że żona sie nie zgodziła - dlatego musiałam czekać do 14 na jego odpowiedź), ale powiedział że będzie starał sieją przekonać jeszcze - no więc życzę mu powodzenia :( czyli nie ma co na niego liczyć już chyba. Miałam kolejny telefon również z Gdańska (chyba wasza stronka "gdańszczanie" jest czesto przeglądana) i tym razem była to pani która pytała o Barego - dostała potrzebne informacje i czekamy również choć nie dawała nadziei... Był jeszcze trzeci telefon od pana z Ciechocinka, który chciałby wziąć Barego ale też musi porozmawiać z żoną... coś te baby jednak chyba mają w domach do powiedzenia :) No ale wracając do tematu jak na razie nic konkretnego :( niestety Bary hoop do góry :) Quote
jkrysiewicz Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 http://www.eoferty.com.pl/id34243.html wstawiłam kolejne ogłoszenie Quote
adria Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 oj,,,mam słabość do długowłosych:oops: Jest piękny:loveu: Quote
Hakita Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 jkrysiewicz napisał(a):Hoop do góry Bary - czekam na telefon do godziny 14 (oby zadzwonił) Halo, halo i co z Psiakiem Kochana??? My tu wszyscy nie możemy usiedzieć... Quote
Hakita Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Oj, a ja nie zdążyłam doczytać i napisałam... Nie dobrze, nie dobrze...:shake: Trzymamy kciuki cały czas mocno... A jak allegro??? Bary, do góry kochany!!! Quote
jkrysiewicz Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Hakita napisał(a):Oj, a ja nie zdążyłam doczytać i napisałam... Nie dobrze, nie dobrze...:shake: Trzymamy kciuki cały czas mocno... A jak allegro??? Bary, do góry kochany!!! Z allegro jak na razie dwie osoby się zgłosiły w tym jedna chciałaby psa do rozmnażania :( a drugi pan chciałby żeby mu psa kurierem wysłać - ZGROZA Quote
jkrysiewicz Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 http://www.bialystokonline.pl/ogloszenia.php?catid=19&id=230335 kolejne ogłoszenie o Barym - EDIT - Dobranoc. Mam nadzieję że znajdzie sie ktoś kto zajmie sie tym psiakiem tak jak na to zasługuje. I HOOP :) Quote
Hakita Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 jkrysiewicz napisał(a):Z allegro jak na razie dwie osoby się zgłosiły w tym jedna chciałaby psa do rozmnażania :( a drugi pan chciałby żeby mu psa kurierem wysłać - ZGROZA :angryy: :angryy: :angryy: Normalnie, nie wiem, co mogłabym zrobić, gdybym coś takiego usłyszała, nawet przez telefon...:angryy: :angryy: :angryy: Dlaczego, dlaczego, dlaczego...???:placz: Czy Ci państwo nawet nie zastanawiali się nad tym, żeby Psiak został z nimi??? Quote
jkrysiewicz Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Z tego co mi wiadomo to raczej nie :( Quote
Hakita Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 jkrysiewicz napisał(a):Z tego co mi wiadomo to raczej nie :( :placz: :placz: :placz: Dlaczego...:placz: Dzięki Ci wielkie, że zajęłaś się tym Psiakiem...:loveu: Musimy mu znaleźć kochający domek, musimy!!! Quote
jkrysiewicz Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Na dzieńdobry - Bary wskakuje na 1 :) Quote
Recommended Posts