Pati i Daisy Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 butterfly15 napisał(a):Witamy :D Widzę, że śpiochy spią :grins: hihi mój też jeszcze spi 8-) ale co wkońcu to niedziela :Cool!: Dagusia1992 napisał(a):śliczne focie xD śpioszki jeszcze nie powstawały :P Rychu już poszedł na kociczki:evil_lol: maartucha napisał(a):Dzien Dobry :* Fiu fiu jaka pidzamka nocna :D to pidżamka nocna i dzienna xD :evil_lol: Quote
Pati i Daisy Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 butterfly15 napisał(a):a jak tam spedzacie niedziele ?? :D Zaraz jedziemy po obiadek, a potem idziemy na spaaaaaacer:-D A potem... o nie... napewno nie nauka:evil_lol: Daisucha właśnie ukradła mi skarpety:diabloti: Quote
tusia. Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Witam! A wiem coś o ukradzionych skarpetach, a jeszcze nie dawno dziwiłam się dlaczego i gdzie znikają moje skarpety w jakimś takim... oszołołamiającym tempie ;-):diabloti: Quote
Aga76 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Dzień dobry :Rose: Pozdrawiam słonecznie. Świetna fotka, super ujęcie i fantastyczne kolory Quote
Pati i Daisy Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 [quote name='Matinka']Witam! A wiem coś o ukradzionych skarpetach, a jeszcze nie dawno dziwiłam się dlaczego i gdzie znikają moje skarpety w jakimś takim... oszołołamiającym tempie ;-):diabloti: Oczywiście;) Psia specjalność:evil_lol: Quote
Pati i Daisy Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 [quote name='Aga76']Dzień dobry :Rose: Pozdrawiam słonecznie. Świetna fotka, super ujęcie i fantastyczne kolory Witamy w naszej geleryjce!:multi: Dziękujemy;) Quote
Pati i Daisy Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 [quote name='Aga76']Bardzo do pyszczka Daisy w różowym :wink: Daisy dziekuje:oops: :eviltong: [quote name='butterfly15']hmm... a moj skarpetek nie kradnie :D Ale Twój to wcielony aniołeczek:loveu: :lol: Quote
Pati i Daisy Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Nudzi mi sie:diabloti: Morela Daisy w święta Bożego Narodzenia I teraz wzięła sie za cos innego:shake: :loveu: Foty brzydkie bo robione szybko przed chwilą:diabloti: :diabloti: Quote
MAREA SHAPIRO Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 fajnie wybarwiona Twoja Daisy! a skarpetki to chyba narodowe zboczenie yorkow... tatad nie ma jednej pary kompletnej... Quote
madziasto4 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='Pati i Daisy'] I tutaj najlepiej:cool1: (przepraszam za cenzurę:p ) Cóż za subtelna cenzura :evil_lol: Rolka po papierze to najlepsza zabawka :lol: Quote
Dagusia1992 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 u mnie w ogródku też kwitną morele xD śliczne focie Quote
Pati i Daisy Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 MAREA SHAPIRO napisał(a):fajnie wybarwiona Twoja Daisy! a skarpetki to chyba narodowe zboczenie yorkow... tatad nie ma jednej pary kompletnej... Witamy w galerii:multi: ach te skarpetki... Zulka to jest zboczona na wszystko... :p Najbardziej oprócz skarpet i rolek po papierach lubi gumki do włosów:evil_lol: Quote
Pati i Daisy Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 madziasto4 napisał(a):Cóż za subtelna cenzura :evil_lol: Rolka po papierze to najlepsza zabawka :lol: Madziu, jak Ty ją zauważyłaś?:niewiem: Przecież jest prawie niewidoczna:eviltong: oj tak:lol: Dagusia1992 napisał(a):u mnie w ogródku też kwitną morele xD śliczne focie bardzo dziekujemy;) Quote
Pati i Daisy Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Właśnie robie bryłe na technike ze steyropianu:shake: Coś takiego: Quote
Kincia Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Aaaaa jestem wkoncu :multi: Pradu niemialam :placz: Ale nadrobilam wszystkie focie :loveu: :loveu: Sliczne sliczne!!!!:loveu: Quote
Pati i Daisy Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']Aaaaa jestem wkoncu :multi: Pradu niemialam :placz: Ale nadrobilam wszystkie focie :loveu: :loveu: Sliczne sliczne!!!!:loveu: Ooo biedak.. :sad: Dziekujemy pieknie:p bryła skończona:lol!: Quote
marzenna79 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Morela pięknie kwitnie...:loveu::loveu::loveu: Cudne kwiatki...:loveu::loveu::loveu: Sesja rolkowa Daisy...:cool3: :cool3: :cool3: Daisy nad wodą...cudny widok. Daisy i różowe skarpetki...hihihi... Dobry wieczór !!!!!!! :multi: :multi: :multi: Patrycjo, śliczne fotencje ogrodowo - Daisowe ! :loveu::loveu: Pozdrawiam i cieszę się, że galeryjka pięknie się rozwija...:loveu: Gratuluję.:sweetCyb::bigcool::ylsuper::iloveyou: :Cool!: :bye: Quote
Pati i Daisy Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 [quote name='marzenna79'] Daisy i różowe skarpetki...hihihi... Dobry wieczór !!!!!!! :multi: :multi: :multi: Patrycjo, śliczne fotencje ogrodowo - Daisowe ! :loveu::loveu: Pozdrawiam i cieszę się, że galeryjka pięknie się rozwija...:loveu: Gratuluję.:sweetCyb::bigcool::ylsuper::iloveyou: :Cool!: :bye: Moje, moje skarpetki!:cool3: Daisy mi chciała zabrać bo jej sie podobały, ale nic z tego:diabloti: Dziekujemy Marzenko!:calus: Quote
Kincia Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Gratulacje model sliczny :multi: :multi: :multi: Quote
Pati i Daisy Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Gratulacje model sliczny :multi: :multi: :multi: Dziękuje:evil_lol: Już idziemy na film DOBRANOC;) Quote
Kasia_zg Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Dobrywieczór!! Jak miło tu do Was zagladać, nadrobilam spore zaległości obejrzałam wszystkie śliczne foteczki i jestem pod wrażeniem słodkiej Daisy :loveu: Piekna ta foteczka :) Śliczny pysiaczek Hihi widać co damesa to damesa wybiera wszystko w czym jej najładniej ;) Nawet skarpetki musza być pod kolor ;) Ale swoja drogą to przyznaje że to jest prawda że mentalnością Yorków jest żeby coś swisnąć...mój Mati też jak gdzieś wyluka skarpetki to odrazu świśnie i choduu az sie za nim kurzy ;) Hihi ta focia tez jest przeslodka zreszta wszystkie foteczki sa fajniusie Oh i Ah pozostaje tylko zachwycac sie slicza Daisy :) Tulaski ogromne dla niej. A Tobie Patrycjo oczywiście gratuluje zrobie również ślicznej bryły życze Ci żebyś dostala najlepsza ocene :) A teraz już zmykamy spać życzymy słodkich snów...Dobranoc :sleep2: Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Pati i Daisy napisał(a):Witaj Kamcia!:multi: Dziękumemy za odwiedzinki:p Tak to jest woda:cool3: My do was zawsze wpadamy , więc jeśli miałabyś tak cały czas dziękować to byś się zamęczyła :eviltong: . Quote
Recommended Posts