Kincia Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 maartucha napisał(a):Grrr pięknisuie fotunie :D Dzis będą nowe no nie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A wogóle to witamy w wiatrowy ale słoneczny dzien:evil_lol: Quote
Pati i Daisy Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 [quote name='marzenna79'] Piękne fotki i wspaniali Twoi przyjaciele: Ciapek i kot Rysiek.:multi::loveu: Pozdrawiam.:buzi: Witaj kochana Marzenko! :multi: Dziękujemy i zaraz pędzimy do Ciebie;) [quote name='Kasia_zg']Dobrywieczór...Jak miło oglądać taką śliczną galerie...teraz napewno bedziemy tu zagladać jak najczesciej...:) Daizy jest cudownym czarnym diabelkiem....takiego słodziutkiego ma pysiolka Wymiziaj ja od Nas :loveu: Pati to czyżby Daisy dopiero po roku zaczeła wybarwiać?? Słodziutkich snów życze pieknej księżniczce i jej pańci...Dobranoc Tulaski dla was i buziaczki :lol: Witamy! Ciesze sie :) Tak ona jest z tych psiurów co długo sie wybarwiają. Nigdy nie była strzyżona, dopiero teraz pierwszy raz na wiosnę i pod długasiernymi włoskami byly wielkie srebrne placki:p Quote
Pati i Daisy Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 maartucha napisał(a):Grrr pięknisuie fotunie :D Dziekujemy:lol: Pinczerek-Jacky napisał(a):Dzis będą nowe no nie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A wogóle to witamy w wiatrowy ale słoneczny dzien:evil_lol: Dzień dobry Kingusiu!:cool3: Foty będą zaraz:eviltong: Quote
Pati i Daisy Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 W święta byłyśmy u babci w Staszowie. staszowski lasek Daisy w lasku I chmurki ciemne były na niebie:-D CDN Quote
Dagusia1992 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 śliczne focie xD Daisy jest śliczna :* dzięki za odwiedzenie galerii Fionki xD Quote
Kincia Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 No już myślalam ze dałas samego lasku:angryy: :mad: No ale masz szczescie bo bylo by lanie :mad: :evil_lol: Sliczne fotki :loveu: I czekam na CDN :cool3: :cool3: Quote
marzenna79 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Dobry wieczór Patrycjo i Daisy !!!!!!! :multi::multi::loveu::loveu: Hurra, mamy znowu focie kochanej Daisy.:buzi::Rose: Pozdrawiamy Was serdecznie dziewczynki. :Rose::buzi: Quote
madziasto4 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Cześć :) Dopiero teraz trafiłam :lol: Daisy czarnulka :lol: Quote
Kincia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Siemka :multi: Co tam u was slychac :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pati i Daisy Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='Dagusia1992']śliczne focie xD Daisy jest śliczna :* dzięki za odwiedzenie galerii Fionki xD Prosze bardzo:p [quote name='Pinczerek-Jacky'] No już myślalam ze dałas samego lasku:angryy: :mad: No ale masz szczescie bo bylo by lanie :mad: :evil_lol: Sliczne fotki :loveu: I czekam na CDN :cool3: :cool3: :p cicho! bo teraz będzie sam lasek:evil_lol: [quote name='marzenna79']Dobry wieczór Patrycjo i Daisy !!!!!!! :multi::multi::loveu::loveu: Hurra, mamy znowu focie kochanej Daisy.:buzi::Rose: Pozdrawiamy Was serdecznie dziewczynki. :Rose::buzi: Pozdrawiamy również:loveu: Zaraz beda nowe fotki:p Quote
Pati i Daisy Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 madziasto4 napisał(a):Cześć :) Dopiero teraz trafiłam :lol: Daisy czarnulka :lol: Hej:multi: zapraszamy częściej:evil_lol: Pinczerek-Jacky napisał(a):Siemka :multi: Co tam u was slychac :evil_lol: :evil_lol: A na ogół to dobrze:evil_lol: Daisy właśnie wróciła ze spacerku i pije wodę:lol: Poniszczyła tulipana:shake: Diablicka:loveu: Daisunia napisał(a):urocze malenstwo :loveu: Dziekujemy:cool3: Quote
BlackSheWolf Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 jejku :D Daisy jest śliczna :D coż więcej powiedziec :D pozdr. :) :) zapraszam do galerii mojego kleksia :D Quote
Pati i Daisy Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 CD Staszowa:p Stawik Profil:cool3: Ruch:lol: No i jeszcze fotka z jesieni... taka była woda nad zalewem Chańcza (niedaleko Staszowa):shake: Bleeeeeeeeeeeeeee...:roll: Quote
Pati i Daisy Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 butterfly15 napisał(a):jejku :D Daisy jest śliczna :D coż więcej powiedziec :D pozdr. :) :) zapraszam do galerii mojego kleksia :D Dziekujemy;) już pędzimy do Kleksia:multi: Quote
Kincia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Sliczne focie:loveu: :loveu: :loveu: A ta woda to zrzeczywiscie bleee!!!!:evil_lol: Quote
Pati i Daisy Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a): Sliczne focie:loveu: :loveu: :loveu: juz myślałam że masz na myśli wode:evil_lol: Quote
Kincia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Pati i Daisy napisał(a):juz myślałam że masz na myśli wode:evil_lol: Haha :DD No wiesz ja tu o Daisy mowie :loveu: :loveu: Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Witamy Daisy i jej pańcie :loveu: . PeWu odebrałam dopiero dzisiaj , dlatego tak późno się zjawiam :shake: . To jest woda :crazyeye: ? Quote
Pati i Daisy Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Witajcie w niedziele:multi: Śpiące foty Musze porobić jeszcze jakieś nowe fotki to dzisiaj wstawie:razz: Quote
Dagusia1992 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 śliczne focie xD śpioszki jeszcze nie powstawały :P Quote
maartucha Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Dzien Dobry :* Fiu fiu jaka pidzamka nocna :D Quote
BlackSheWolf Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Witamy :D Widzę, że śpiochy spią :grins: hihi mój też jeszcze spi 8-) ale co wkońcu to niedziela :Cool!: Quote
Pati i Daisy Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 [quote name='Kamcia_14']Witamy Daisy i jej pańcie :loveu: . PeWu odebrałam dopiero dzisiaj , dlatego tak późno się zjawiam :shake: . To jest woda :crazyeye: ? Witaj Kamcia!:multi: Dziękumemy za odwiedzinki:p Tak to jest woda:cool3: Cały zalew (nie za dobrze tu widać kolor wody) Tutaj już lepiej widać wode I tutaj najlepiej:cool1: (przepraszam za cenzurę:p ) I Zulka nad Chańczą Quote
Recommended Posts