Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

siostrzana milosc :P a zabik widac :)

no news is a good news jak to mowia, czyli wiedziecie sobie spokojne zycie zimowych suslow :) I milo :) a ja tesknie troche za schroniskiem, a tu psow prawie nie widuje ... :)

• 1 month later...
  • Replies 684
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Ponieważ oficjalnie jesteśmy juz włąścicielami, pochwalę się nowym nabytkiem. Póki co roboty dużo i termin przeprowadzki raczej odległy, jednak przemy do przodu, bo mamy miasta już dośc :eviltong:

Kiedy się zazieleni i pouprzątamy wszystkie zakątki, porobię fotki innych części terenu ;).

Edited by Reno2001
Posted

ecci napisał(a):
...zazdroszczę...
dziękuję za komplementy mieszkaniowe, cieszę się, że Ci się podoba! Remontowaliśmy się 9 miesięcy, a wszystko przez to, że mieszkanie jest w starym budownictwie!
Jeżeli brakowałoby Ci pomysłów co do urządzenia wnętrza, chętnie służę pomocą...na studiach wiele dziwnych rzeczy się naurządzałam:evil_lol:

A Twoje łobuzy przypominają mi moją cudną tymczasowiczkę Balbinkę:loveu: Mam sentyment do takich białych psiaków z czarnymi plamkami:loveu:

Oooo, po radę pewnie się zgłoszę, bo rzeczywiście wnętrze jest do lekkiej przeróbki ;). Zwłaszcza obecny garaż, który dawniej był ... oborą, gdzie ja chcę urządzic swój azyl. Takie mieszkanie w domu, gdzie będzie i sypialnia i kąt do pracy. Mam tam prawie 50m2 przestrzeni do wykorzystania. Jest nad czym myślec :cool3:.

Posted

...zazdroszczę...
dziękuję za komplementy mieszkaniowe, cieszę się, że Ci się podoba! Remontowaliśmy się 9 miesięcy, a wszystko przez to, że mieszkanie jest w starym budownictwie!
Jeżeli brakowałoby Ci pomysłów co do urządzenia wnętrza, chętnie służę pomocą...na studiach wiele dziwnych rzeczy się naurządzałam:evil_lol:

A Twoje łobuzy przypominają mi moją cudną tymczasowiczkę Balbinkę:loveu: Mam sentyment do takich białych psiaków z czarnymi plamkami:loveu:

Posted

Ulka18 napisał(a):
Przecudniasty jest Wasz domek Reno, przesliczny, jak z bajki :loveu:
Spodziewaj sie gosci z poludnia Polski, na pewno kawe wypijemy na tym pieknym ganku ;)

Nie ma problemu najmniejszego. Goście zawsze mile widziani :loveu::loveu::loveu:.

za moment tam jedziemy ... sprzątac dalej :diabloti:

Posted

czyli najblizsze kilkadziesiat weekendow macie zaplanowane :)

to sie dziewczyny wybiegaja, na takim terenie :)

i juz widze jak tam za kilka lat wsztsko bedzie cudownie kwitlo i pachnialo i w ogole :)

Posted

[quote name='Reno2001']Dziewczyny biegają tam jak szalone :diabloti:.

A dziś mamy nasze małe, rodzinne święto ;).

URODZINKI!!!!!!!!!!!!!!!!
Ciociu Reno....

Wszystko co kochasz by Twoim było,
A wszystko co pragniesz by się spełniło..

:new-bday: :BIG: :new-bday:

:laola: :tort: :drink1::cunao::tort::laola:

• 1 month later...
Posted

Gapciowa pancia zapomniała napisac, że 06.05 minęły ... DWA LATA ... odkąd Dotty zamieszkała z nami.

Napiszę tylko jedno -
MAM NAJKOCHAŃSZEGO PSA POD SŁOŃCEM :eviltong:

:laola::laola:

Posted

O to juz 2 lata :crazyeye: tak jak moja Casablanka, ktorej tez stuknelo 2 lata.
Ale ten czas leci i zasuwa do przodu. Dotts ma wymarzony domek i jest szczesliwa :loveu:

• 2 months later...
Posted

Wow, ale zbiegowisko :) Swietne fotki :P I Dotts jakie dorodne futro prezentuje :P

Jestem super zla na siebie, bo bylam w zeszly weekend w Lodzi i nawet nie wpadlam na to, ze przeciez moglabym sie potencjalnie z Wami zobaczyc :/
Ugh, ugh, ugh, skleroza mnie juz dopada czy co?!