ciotka_Kaska Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 siostrzana milosc :P a zabik widac :) no news is a good news jak to mowia, czyli wiedziecie sobie spokojne zycie zimowych suslow :) I milo :) a ja tesknie troche za schroniskiem, a tu psow prawie nie widuje ... :) Quote
Reno2001 Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 (edited) Ponieważ oficjalnie jesteśmy juz włąścicielami, pochwalę się nowym nabytkiem. Póki co roboty dużo i termin przeprowadzki raczej odległy, jednak przemy do przodu, bo mamy miasta już dośc :eviltong: Kiedy się zazieleni i pouprzątamy wszystkie zakątki, porobię fotki innych części terenu ;). Edited February 26, 2013 by Reno2001 Quote
Reno2001 Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 ecci napisał(a):...zazdroszczę... dziękuję za komplementy mieszkaniowe, cieszę się, że Ci się podoba! Remontowaliśmy się 9 miesięcy, a wszystko przez to, że mieszkanie jest w starym budownictwie! Jeżeli brakowałoby Ci pomysłów co do urządzenia wnętrza, chętnie służę pomocą...na studiach wiele dziwnych rzeczy się naurządzałam:evil_lol: A Twoje łobuzy przypominają mi moją cudną tymczasowiczkę Balbinkę:loveu: Mam sentyment do takich białych psiaków z czarnymi plamkami:loveu: Oooo, po radę pewnie się zgłoszę, bo rzeczywiście wnętrze jest do lekkiej przeróbki ;). Zwłaszcza obecny garaż, który dawniej był ... oborą, gdzie ja chcę urządzic swój azyl. Takie mieszkanie w domu, gdzie będzie i sypialnia i kąt do pracy. Mam tam prawie 50m2 przestrzeni do wykorzystania. Jest nad czym myślec :cool3:. Quote
Ulka18 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Przecudniasty jest Wasz domek Reno, przesliczny, jak z bajki :loveu: Spodziewaj sie gosci z poludnia Polski, na pewno kawe wypijemy na tym pieknym ganku ;) Quote
ecci Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 ...zazdroszczę... dziękuję za komplementy mieszkaniowe, cieszę się, że Ci się podoba! Remontowaliśmy się 9 miesięcy, a wszystko przez to, że mieszkanie jest w starym budownictwie! Jeżeli brakowałoby Ci pomysłów co do urządzenia wnętrza, chętnie służę pomocą...na studiach wiele dziwnych rzeczy się naurządzałam:evil_lol: A Twoje łobuzy przypominają mi moją cudną tymczasowiczkę Balbinkę:loveu: Mam sentyment do takich białych psiaków z czarnymi plamkami:loveu: Quote
anciaahk Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Cudny i urokliwy domek Reno:loveu:. Również zazdraszczam :diabloti:. Quote
Reno2001 Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 Ulka18 napisał(a):Przecudniasty jest Wasz domek Reno, przesliczny, jak z bajki :loveu: Spodziewaj sie gosci z poludnia Polski, na pewno kawe wypijemy na tym pieknym ganku ;) Nie ma problemu najmniejszego. Goście zawsze mile widziani :loveu::loveu::loveu:. za moment tam jedziemy ... sprzątac dalej :diabloti: Quote
ciotka_Kaska Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 czyli najblizsze kilkadziesiat weekendow macie zaplanowane :) to sie dziewczyny wybiegaja, na takim terenie :) i juz widze jak tam za kilka lat wsztsko bedzie cudownie kwitlo i pachnialo i w ogole :) Quote
Reno2001 Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 Dziewczyny biegają tam jak szalone :diabloti:. A dziś mamy nasze małe, rodzinne święto ;). URODZINKI!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Lionees Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 [quote name='Reno2001']Dziewczyny biegają tam jak szalone :diabloti:. A dziś mamy nasze małe, rodzinne święto ;). URODZINKI!!!!!!!!!!!!!!!! Ciociu Reno.... Wszystko co kochasz by Twoim było, A wszystko co pragniesz by się spełniło.. :new-bday: :BIG: :new-bday: :laola: :tort: :drink1::cunao::tort::laola: Quote
Reno2001 Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 Dziękuję, dziekuję, dziękuję :Rose: Quote
Reno2001 Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Gapciowa pancia zapomniała napisac, że 06.05 minęły ... DWA LATA ... odkąd Dotty zamieszkała z nami. Napiszę tylko jedno - MAM NAJKOCHAŃSZEGO PSA POD SŁOŃCEM :eviltong: :laola::laola: Quote
Bonsai Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Wszystkiego najlepszego! My z Piegiem obchodziliśmy wspólne dwa lata 19.05 :) Quote
Klaudia :-) Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Wszystkiego Najlepszego dla mojego agilitowego mistrza. Quote
Ulka18 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 O to juz 2 lata :crazyeye: tak jak moja Casablanka, ktorej tez stuknelo 2 lata. Ale ten czas leci i zasuwa do przodu. Dotts ma wymarzony domek i jest szczesliwa :loveu: Quote
Reno2001 Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 anciaahk napisał(a):Wszystkie psiaki Twoje? Tiaaaa ... :diabloti: Quote
Ulka18 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Te dwie laciatki sa Reno :loveu: Ale super tereny dla psiakow do biegania i plywania :p Quote
ciotka_Kaska Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Wow, ale zbiegowisko :) Swietne fotki :P I Dotts jakie dorodne futro prezentuje :P Jestem super zla na siebie, bo bylam w zeszly weekend w Lodzi i nawet nie wpadlam na to, ze przeciez moglabym sie potencjalnie z Wami zobaczyc :/ Ugh, ugh, ugh, skleroza mnie juz dopada czy co?! Quote
Recommended Posts