Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 684
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Najpierw musisz wejść na www.imageshack.us, jeżeli zdjęcie jest za duże to na tamtej stronce gdzie jest napisane "resize images" wybierasz wielkosc [chyba, ze wczeniej zmiejszylas zdjecie u siebie]. Nad tym jest przycisk "przegladaj" i tam wybierasz odpowiednie zdjecie. Klikasz "upload" i trzeba chwile poczekac. Potem, po zaladowaniu pojawi sie miniaturka i pare roznych adresow. Wybierasz ostatni. Kopiujesz adres. Potem jak juz piszesz post to piszesz: . Gotowe!

A tymczasem hopaj do gory Dotty! Czekamy na fotki!

Posted

Ale piekne zdjecia! Ona jest taka cudowna! Czemu ja nie moge jej wziac ? :( A jak ona zachowuje sie w stosunku do innych psow?

--

Przy podpisie musisz usunac spacje w kodzie. Musi byc tak: i tak samo miedzy url :P

Posted

nie ma ani jednej spacji ;o(

w stosunku do innych psow jest dosc ulegla. na tyle, ze nie moge przejsc z nia przez placyk, po ktorym biegaja luzem, bo zaraz sie kladzie. takze raczej nie jest dominujaca.

ale jest sprytna ;o) caly czas mnie testuje ;o) na ile moze sobie pozwolic, ale ze nie moze sobie pozwolic na wiele ;o) to zaprzestaje swoich wysilkow i tylko rozkoszuje sie chwilowa wolnoscia. tak wiec ew. przyszly wlasciciel, o ile nie zacznie jej bezkarnie rozpieszczac, bedzi mial super grzeczna i milutka sunie.
tylko trzeba przekonac ja do "cywilizacji" :evil_lol:

Posted

Jesli chodzi o avatar to chcialabys zeby byl bardziej widoczny? Czy co? ;) Bo mozna go wykadrowac, jak chcesz to pomoge.

Dotty w gore!

Posted

[ img]http://img444.imageshack.us/img444/1999/dottynt1.jpg[/ img][/url ]

zaznaczaczylam ci miejsca gdzie zostala spacja a ichyba zostaw : [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=60957 to, chyba besz tego highlest dotty, czy jakos tak ;) znaczy ja tego nie mam

A ja myslisz do dzieciakow sie nadaje? Jak ulegla to pewnie tak^^ I jak reaguje na inne zwierzaki? jesli powtarzam pytanka to wybacz:eviltong:

I moze dodaj te info w 1 poscie:cool3:

Posted

nie wiem jak na dzieci......
zdaje sie, ze nie powinno byc probelmu.... tak dlugo jak dadza jej sie zaklimatyzowac, ale to chyba oczywiste... lubi zabawę, tak więc chyba powinno byc ołkej ;o)

zaraz to uporzadkuje....

nie wiedzialam, ze dogo jest tak czasochlonna (i wciagajaca) ;o)

Posted

No wlasnie ja tez zobaczylam. Mala petarda z niej, gdyby sie z moja Fancia spotkala to dopiero by bylo z laki/lasu/mieszkania nic by nie zostalo .

A tak wracajac do tematu, czyli naszej przeslicznej Dotty to to u niej? A moze dac ja do jakiegos dziennika? albo ogolnie jakies ogloszenie w gazecie:cool3:

Posted

Tengusia wystawiala juz Elze-amstaffke z Gdyni, to moze by sie zgodzila wystawic takze dotty, moge wyslac do niej pw.a jak sie nie zgodzi to znajde kogos kto ja wystawi, moze takze na inne portale^^

i dajemy tekst z 1 strony tak?

Posted

mysle, ze tak

z namiarem na mnie w postaci mejla, z odbieraniem telefonow miewam problemy ;o)
no i zeby zaznaczyc, ze imie jest wymyslone przez mnie, w schronisku nie beda wiedziec o kogo chodiz ;o) a schroniskowego imienia sprawdzic nie moge, choc pewnie nazywa sie "sunka" albo "misia" (jak 300 innych psow)

dzieki :loveu:

Posted

podnosze male slicznosci:loveu:

a jakiej wielkosci jest tak wogole nasz pyszczek? Bo ja ja tez moge raz na czas wklejic do watkow gdzie ktos szuka psiaka, bo jak borderkowa to tak do kolana, no chyba ze mi sie cos rasy pomieszaly:eviltong: