schroniskoJozefow Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 mysle ze ze wzgledu na ograniczone mozliwosci skladowania, zamiast owieczek proponowalabym gaski. taki milutkie zwierzatka..., wyobraz sobie, 5 rano, Dotts juz w twoim lozku, a budzi Cię..... gęganie. miłego! <<a moze agility>> ;o) tak za koniem po torze ;] Quote
Reno2001 Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 :razz: Chyba jednak wole owieczki od gąsek. mamy balkon, jakieś cztery tam wejdą :diabloti: . Tylko kto je będzie strzygł :hmmmm: ?? Tak w ogóle to moim marzeniem jest, aby Dott biegała przy koniu w tereny, ale odkąd usłyszałam, że w okolicach gdzie jeździmy konno strzelaja do psów w lesie, jakoś ten pomysł zaczął mi się mniej podobać :-( P.S. Ona śpi w łóżku całą noc a nie tylko posypia nad ranem :eviltong: :eviltong: :eviltong: . Nasze łóżko = jej łóżko :cool3: . Quote
Pat.rycja Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Fajnie jest mieć 'wysportowanego' psa:p Moje tylko jedzą, śpią i 'kąpią sie' po tarzaniu w... W sierpniu będę u przyjaciół na Podhalu, może przyślę jakieś owieczki?:razz: Quote
Reno2001 Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 :eviltong: Kilka owieczek dobra rzecz: będę zapraszała na oscypki :eviltong: ... Quote
schroniskoJozefow Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 no i co tam slychac? aura wakacyjna?? jak sie sprawuje dociaczek?? Quote
Hailwyn_Hailwey Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Widzę, że Dociak u Ciebie bardzo szczęśliwa:) Quote
Reno2001 Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Nie było mnie w domu trzy dni. Kocham teraz wracać do domu. Dott nie mogła sie mną nacieszyć.Wtulała się we mnie, lizała po twarzy, dawała mi wszystkie łapki, a że dotarłam do domu przed 23.00, to czekała tylko na jedno...kiedy w końcu udamy się do łóżka :cool3: :cool3: :cool3: . Ona musi mieć całe stado w komplecie. Kiedy ktoś znika jej na dłużej jest lekko skołowana i potzrzebuje wtedy podwójnej dawki czułości i zainteresowania jej osobą... Kochana sunia Quote
schroniskoJozefow Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 tak wiec nauczka: nigdy nie wyjezdzac ;o) dotts przywiaze was do waszego m ;o) Quote
Pat.rycja Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Hmmm, ale można przecież też wyjechać z Dotty:p Quote
Reno2001 Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Pat.rycja napisał(a):Hmmm, ale można przecież też wyjechać z Dotty:p No, niby tak. Ale TZ wyjeżdża głównie służbowo, a ja teraz była na rajdzie konnym :eviltong: . Quote
schroniskoJozefow Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 smiem niesmialo prosic o jakies foteczki :oops: milo by bylo tak zobaczyc malutka... Quote
Reno2001 Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Dalej nie posiadamy aparatu, a że przymierzamy się do zmiany samochodu, więc nie posiadać go bedziemy pewnie jeszcze jakis czas...:razz: . Dzis jedziemy na działeczkę więc mała sie wybiega :loveu: . Wczoraj nasiedziała się sama w domu, bo zawoziliśmy sunię z łódzkiego schroniska do hoteliku pod Kraków. Cóż, czasami nie mA WYJŚCIA :roll: . Quote
Reno2001 Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Foteczki? Prosze bardzo!! Ciotka Kasia oglądnie je dopiero po powrocie z wyjazdu...:evil_lol: Podobają się zdjątka ? Quote
Sabina02 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Sliczne zdjecia!!! Sliczna Dotty!!!:loveu: Zobacz Ewka jaki szczeniaczek mini Dotty czeka w schronisku: Quote
Reno2001 Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Gdzie jest tez szczeniak, jakie to schronisko? ma swój wątek na dogo? No normalnie sie zakochałam :oops: :loveu: ! Quote
Sabina02 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='Reno2001']Gdzie jest tez szczeniak, jakie to schronisko? ma swój wątek na dogo? No normalnie sie zakochałam :oops: :loveu: ! Piesio przebywa w schronisku w Chorzowie. Nie wiem czy to sunia, czy piesek. Znalazlam go tu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=73796&page=3 w poscie nr. 27 Quote
Reno2001 Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Dzięki Sabinko, juz podchwyciłam temat :p . Quote
Sabina02 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Reno2001 napisał(a):Dzięki Sabinko, juz podchwyciłam temat :p . Jak potrzebujesz z nia jakiejs (wirtualnej) pomocy, to pisz...:lol: Quote
schroniskoJozefow Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 słiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit chyba nigdy nie byla taka bialutka.... i szczeniaczek tez piekniusi Quote
schroniskoJozefow Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 czy mozna prosivc zdjecie nr 1 na mejla?? Quote
Reno2001 Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Kilka nowych fotek: " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Dotty umie juz bawic się zabawkami a jeszcze niedawno nawet nie wiedziała do czego one służą :loveu: !!! Quote
schroniskoJozefow Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 ale i tak najbardziej rozczulajace sa fotki z Majka (sunia u reno na DT)- moze wkleisz i tu, co? ;o) a co tam jak chodzi o zachowanie dotty- czegos sie jeszcze boi? spuszczacie ja? jakies szkolenie ;o)? Quote
Reno2001 Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Na terenach grodzonych biega do woli, ale w każdym innym przypadku jest na symczy. jeszcze nie ten czas. jeszcze się momentami płoszy np.jakiegoś huku i wtedy pierwsz reakcja - ucieczka :shake: . Wolimy nie eksperymentować jak daleko moze odbiec. Ogólnie płochliwa to uz nie jest. Przyzwyczaiła sie już do samochodów, autobusów, samolotów. Jeszce nie lubi gdy ktos idzie za nią. Wtedy podkula ogon i uskakuje w bok. Musi mieć wszystko w polu widzenia. Teraz robi za przewodniczkę małej Majce, więc myslę, że siłą rzeczy nauczy sie czego nowego. Quote
Recommended Posts