Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mysle ze ze wzgledu na ograniczone mozliwosci skladowania, zamiast owieczek proponowalabym gaski. taki milutkie zwierzatka...,

wyobraz sobie, 5 rano, Dotts juz w twoim lozku, a budzi Cię..... gęganie.

miłego!
<<a moze agility>> ;o)
tak za koniem po torze ;]

• Replies 684
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:razz: Chyba jednak wole owieczki od gąsek.
mamy balkon, jakieś cztery tam wejdą :diabloti: .
Tylko kto je będzie strzygł :hmmmm: ??

Tak w ogóle to moim marzeniem jest, aby Dott biegała przy koniu w tereny, ale odkąd usłyszałam, że w okolicach gdzie jeździmy konno strzelaja do psów w lesie, jakoś ten pomysł zaczął mi się mniej podobać :-(

P.S.
Ona śpi w łóżku całą noc a nie tylko posypia nad ranem :eviltong: :eviltong: :eviltong: .
Nasze łóżko = jej łóżko :cool3: .

Posted

Fajnie jest mieć 'wysportowanego' psa:p Moje tylko jedzą, śpią i 'kąpią sie' po tarzaniu w...

W sierpniu będę u przyjaciół na Podhalu, może przyślę jakieś owieczki?:razz:

Posted

Nie było mnie w domu trzy dni.
Kocham teraz wracać do domu. Dott nie mogła sie mną nacieszyć.Wtulała się we mnie, lizała po twarzy, dawała mi wszystkie łapki, a że dotarłam do domu przed 23.00, to czekała tylko na jedno...kiedy w końcu udamy się do łóżka :cool3: :cool3: :cool3: .

Ona musi mieć całe stado w komplecie. Kiedy ktoś znika jej na dłużej jest lekko skołowana i potzrzebuje wtedy podwójnej dawki czułości i zainteresowania jej osobą...
Kochana sunia

Posted

Pat.rycja napisał(a):
Hmmm, ale można przecież też wyjechać z Dotty:p

No, niby tak.
Ale TZ wyjeżdża głównie służbowo, a ja teraz była na rajdzie konnym :eviltong: .

Posted

Dalej nie posiadamy aparatu, a że przymierzamy się do zmiany samochodu, więc nie posiadać go bedziemy pewnie jeszcze jakis czas...:razz: .

Dzis jedziemy na działeczkę więc mała sie wybiega :loveu: .

Wczoraj nasiedziała się sama w domu, bo zawoziliśmy sunię z łódzkiego schroniska do hoteliku pod Kraków.
Cóż, czasami nie mA WYJŚCIA :roll: .

• 2 weeks later...
Posted

Kilka nowych fotek:

" class="ipsImage" alt="">

Dotty umie juz bawic się zabawkami a jeszcze niedawno nawet nie wiedziała do czego one służą :loveu: !!!

Posted

Na terenach grodzonych biega do woli, ale w każdym innym przypadku jest na symczy. jeszcze nie ten czas. jeszcze się momentami płoszy np.jakiegoś huku i wtedy pierwsz reakcja - ucieczka :shake: . Wolimy nie eksperymentować jak daleko moze odbiec.
Ogólnie płochliwa to uz nie jest. Przyzwyczaiła sie już do samochodów, autobusów, samolotów. Jeszce nie lubi gdy ktos idzie za nią. Wtedy podkula ogon i uskakuje w bok. Musi mieć wszystko w polu widzenia.
Teraz robi za przewodniczkę małej Majce, więc myslę, że siłą rzeczy nauczy sie czego nowego.