Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ten blysk w moczach, o kotrym pislala chyba pat.rycja polaczony z rozpieszczeniem... to moze byc mieszanka wybuchowa :evil_lol:

spi i spi- no jasne, ze jak spi to jest grzeczna ;o) ciekawe tylko, co bedzie, jak sie obudzi ;o)

a z tym sikaniem, to ja tez nie wiem... zasadniczo moze sobie uzuplenia jakies niedobory... ale i tak powinna sikac ;o) no nie wiem. wiesz reno, jak chodzi o zdrowie, to lepiej polegac na wetach ;o) i lepiej byc nadgorliwym niz.... ;o)
dobrze cie rozumuiem, ja tez sie na takich rzeczach nie znam... moze po prsotu poogladaj ja dzis, ew. zadzwon do weta?

• Replies 684
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No dobrze, mamy jakis obraz sytuacji.
Mała zrobiła koopę i...ROBALE :angryy: .
Tabletki działają :happy1: !!

Być może też dlatego jest nieco apatyczna.

Obserwujemy ją dalej :loveu: .

Posted

Stało się...:placz: ...

Mała wykąpana :diabloti: :diabloti: :diabloti: !

Muszę powiedzieć, że była super grzeczna. Położyła się w kabienie i tak leżała aż skończyliśmy ją szorować. Nawet nie była specjalnie brudna (kołtuny powycinaliśmy wcześniej).
jeszcze wyglada jak zmoknięta kura :evil_lol: , ale juz jutro będzie puchatkiem. W domciu nastawiliśmy wyższą temperaturę, by Dott wyschła. Właśnie grzeje się u TZ na kolanach :loveu: :loveu: i obgryza kostkę ze ścięgien.

Słoooodka :iloveyou: :iloveyou: .
Moje kochane maleństwo :bigok: !!!

Posted

NIE MOZLIWE!!!

czy to oznacza noc u boku tz w mieciutkim lozeczku :cool3::evil_lol:??
znajac Was, to tak ;o) ewentualnie jutro, jak juz bedzie suchutka ;o)

byly jakies zdjatka? okropnie mokrych plamek ?? ;o)

dobrze, ze nie ma nic przeciw kapieolom- biala siersc bedzie ich wymagac co drugi dzien ;o)

:loveu::loveu::loveu::loveu:slicznotka, teraz bedzie super sexi ;o) laska jak sie patrzy ;o)

Posted

Zdjatka mam, ale mi ich póki co fotosik nie chce załadować-przeciążenie, bo wszyscy siedzą w necie :angryy: .

A do łóżeczka pewnie jutro się wpakuje a ja ją wtedy... przytulę:evil_lol: :evil_lol: .

No tak, właśnie razem z TZ śpią na kocyku obok kanapy :roll: .

Chyba mam dziś łóżko tylko dla siebie :eviltong: !

Posted

Dotty wykąpana:p Tylko Kasiu ja nie wiem, czy ona może być jeszcze bardziej sexy niż przed kąpielą:razz:

Czekam z niecierpliwością, kiedy fotosik zacznie współpracować, ale to pewnie jutro. Dobranoc

Posted

A to obiecane wczoraj zdjęcia po kąpieli: tych z łazienki niestety nie mamy, bo szkoda nam było czasu. Chcieliśmy dokończyc zabieg jak najszybciej, by małej nie stresować za długo.
Widać jednak, jaka była jeszcze mokra :evil_lol: :

Tej kości to się dotało całkiem nieźle :diabloti: .
Jednym słowem: nie przeżyła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: !!!!!!!!!!!!!!!!!!

To na tym właśnie kocyku poszli sobie spać razem z TZ.
Niestety (dla mnie) nie przespali tam całej nocy :roll: i nie miałam łóżka tylko dla siebie :razz: .
Jak widać na drugim planie siedziałam nad netem i pisałam na dogo :loveu: .

Posted

A teraz konkurs:
Kto zgadnie, gdzie na tym zdjęciu polegiwała Dotty :eviltong: ??

Nagroda:
Wirtualny uścisk łapki naszej małej suni :diabloti: !!!

Oto Zdjęcie:

Posted

a potem beda posty na dogo
"cioteczki, pomozcie, bo osatnio dotty polozyla sie przy lodowce i warczy, keidy sie do niej zblizam. od dwoch dni nic nie jadlam, spie na podlodze i wtulam sie w miska, ktorego ona porzucila na korzysc TZ"

uwazaj reno, bo mala jest cwana ;o)

:loveu::loveu::loveu::loveu:jesescie slodziutka trojeczka:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

schroniskoJozefow napisał(a):
e tam, co to za konkurs...

o wiele ciekawsze jest pytanie, gdzie lezala reno?? ...

Raczej gdzie był TZ, bo ja to akurat leżałam obok Dotty, tylko nadworny fotograf mnie to już nie ujął :angryy: , choć pewnie lepiej, bo godzina była wczesna i mój wygląd raczej mało wyjściowy :diabloti: :diabloti:.

No z tym rozpuszczeniem to faktycznie musimy uważać, bo zrobi z nami co będzie chciała :evil_lol: .

Jeśli dziś załaduję fotosika, to pokażę wam jeszcze coś lepszego :cool3:
i opowiem o tym i owym :cool3: :cool3: :cool3: !

Posted

Zdjęcia powgrywane.
Zaczynamy!!

Dzisiejszy dzień spędziliśmy na działce a oto fotorelacja ze znikomym komentarzem :razz: :

Niezły ten kolega do zabawy :loveu: :

A może byś się wykąpać? Ten staw wygląda obiecująco :diabloti: !

Chyba wołali nas na obiad ?!

A to jest moja pańcia :eviltong: :

I cóż ciekawego można tu znależć...?

Po tak intensywnym dniu należy się nam chwila odpoczynku :cool3: !!

Psiaki bawiły się świetnie a Dott wręcz prowokowała Argo do zabawy. Ten mimo swych ułomnych stawów starał się dotrzymać jej tempa. Ma nasza iskierka duuuuużo energii!! Ogromnie się cieszę, że psy dogadały się od pierwszej chwili. ZERO problemów !

KOCHANE PSIĄTKA :loveu: :loveu: :loveu: !

Posted

I jeszcze kilka zdjęć :cool3: :

Połazić po klombach fajna sprawa :evil_lol: !

Pogadać ...nie tylko ludzka rzecz...

W sekrecie powiem ci...(niestety sekretu nie usłyszeliśmy :roll: )

No goń mnie , goń...:diabloti: :diabloti:

To by było na tyle, tylko nie mówcie, że mało...:mad: !

CDN...
(kiedyś:diabloti: :diabloti: :diabloti: )

Posted

To się nazywa prawdziwa fotorelacja:p A Pancia i Dotty:loveu:

Ja mam propozycję na konkurs-Reno zrobi foto-którejś z licznych kropek Kropki, a Kasia będzie zgadywać czy to z ogona, czy może z grzbietu, a może z ucha:diabloti: Ciekawe swoją drogą, ile kropek ma Dotty..

Posted

Pat.rycjo, pomysl niezly ;o)

no jakos bielsza ta dotty jakos <od pamietnego 06/05> ;o)
Argo chyba cierpliwy musial byc... taka niezla dziewczyna, ale wymagajaca...

:loveu::loveu::loveu:sliczne foteczki :loveu::loveu::loveu:

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

W końcu dotarliśmy do domu :roll: - znów cały dzień byliśmy na działce :multi: . Niestety aparatu nie wzięliśmy, gdyż z domu rano wychodziliśmy w strasznym pośpiechu.
Ale dzień był równie intensywny i przede wszystkim cały spędzony na dworze, na zieloniutkiej trawce :loveu: .
Mała znów tak się wybiegała, że ledwo stoi na nogach. A właściwie to ona już śpi...:eviltong: .
Ja też jestem tak zmęczona, że ledwo piszę.
Dobranoc!!

Posted

shirrrapeira napisał(a):
Naprawde piekny jest ten pies i chyba juz sie do Was przyzwyczail?

Mam nadzieję, że tak. I jest na prawdę mądra co skłania mnie,aby iść z nia na jakiś kursik np. pies towarzysz. Ale to za jakiś czas. Pewnie na jesieni. Teraz jest jeszcze za wcześnie. Mała musi przede wszystkim bardzo dobrze się zaaklimatyzować :p .