Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 684
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak to jest, ze postatni post jakiego widze to ten z soboty?? :angryy::angryy::angryy:]

bylysmy u dociaka... szczescie na 4 lapach... pognala z kolezanka po lace, jak przyleciala, to ledwo sie ruszala ;o) szłit:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

od p. z Warszawy ani wiadomosci, dla formalnosci czekam do wieczora, a potem sms do reno ;o) juz porozumialam sie z pania z biura i powiedziala, ze nie ma problemu, zeby ,mala jkechala do Lodzi <<w niektorych schroniskach maja obiekcje>> tak wiec wszystko gra.

wieczorem oficjalna nota :multi:

Posted

Czy cos juz wiadomo :roll: ?

Dopadłam neta dosłownie na pół godzinki.
Napięcie sięga zenitu.

Proszę, dajcie jakis sygnał bo mi serducho odmówi współpracy :-( !

Posted

sa, sa...........

kurde cos jest nie tak.....
nevermind- reno jest juz bardzo blsiko dotty ;p)
moze jak wstawie fotki to cos sie pojawi ;o)

dzis malo bo bateria padla ;o(

chwila nostalgii ;o)

<<tak naprawde w pyszczku jest denta stix

Posted

Byłam w dziale "Administracja" i przeczytałam, że Admin się urlopuje i być może dogo będzie działać tak do połowy maja!!!!

A teraz dla tych, co być może tak jak ja -widzą co drugi post, Kasia-schroniskoJózefów napisała, że Reno jest już blisko Dotty:razz:
Są też 2 zdjęcia Dotty-jedno uśmiechnięte i jedno zamyślone. Jak nie widzicie, to żałujcie:eviltong:

Posted

sorry, ze trzymalam w napieciu...

reno juz wie

zdaje sie ze historia Dociaka wlasnie konczy sie happy endem...

tylko dogadsanmie szczegołów i...................................

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
yuppie!!

p.s. HAPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPY

własnie dostałam koolejnego mejla o dotty. mam andziej, ze to znaczy jeszcze jeden domek dla jakiegos biedaczka

pozdrawiam

Posted

Co się wogóle dzieje.. Znaczy Dotty idzie do Reno, tak? Bo już naprawde nic nie wiem na czym stoimy. Posty mi się nie wyswietlają. jeśli zobaczysz to Kaziu to jakoś skontaktuj się ze mną kom 505738710 lub gg 4133852, bo reno pewnie też nie wiem co i jak. To ja bym jej podała twój numer, albo coś w tym stulu.

Posted

ze zdjeciem powinien sie pokazac ;o)

TAK TAK TAK

DOCIAK W NIEDZIELE <<najprawdopodobniej>> JEDZIE DO RENO

zdaje sie, ze wreszcie happy end ;o)

p.s.

jak tylko sie wszystko potwierdzilo, posypaly sie oferty domkow ;o) moze to jakos sprytnie wykorzystamy ;o)

pozdrawiam

Posted

Czułam, że tutaj jest coś napisane, ale oczywiście nie widząc tego, chwytałam się przez kilkanaście minut rozpaczliwych chwytów, w końcu sprawdziłam profil każdego z piszących tu użytkowników, i u Reno ostatnia wiadomość była bardzo radosna pt." czekam na Dotty". Gratulacje:p

Posted

Potwierdzam -

w niedzielę przyjeżdżam do Józefowa po Dotty :p .

Kasiu-będę kontaktowała się z Toba telefonicznie by ustalić jakąś konkretniejszą godzinkę mojego przyjazdu.

Dziś piorę ręczniki i kocyki dla suni :diabloti: !

Mam tylko nadzieję, że mała polubi jazdę samochodem ;) !