Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Reno2001 podglądałam wątek Aldki
[*], jak jeszcze byłyście w dziale do adopcji, później podczytywałam na już w nowym domu i później szok-zmiana tytułu..
Mam nadzieję, że zaadoptujesz Dotty i będziecie żyć razem długoooo i szczęśliwie:p

• Replies 684
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Owszem jestem zainteresowana :p .

Zadecydujecie dziewczyny same. W końcu domek musi być odpowiedni dla suni. Ona musi sie czuć dobrze w nowym miejscu. Jeśli pani, która jest zainteresowana Dotty zdecyduje sie na nią i będziecie uważały, że ma dla niej świetne warunki, to będzie po prostu super :loveu: !

Ja czekam na informacje :p .

Posted

Ulka18 napisał(a):
Jesli zostana jakies wolne domki to przeciez jest duzo psiakow, ktore czekaja :roll: pamietajcie prosze o innych 4-lapkach :modla:

Aguś, ja juz jestem zdecydowana.
Miałam kilka niespokojnych nocy i wiem, że chcę wziąć jakąś sunię ( jak wiesz ze względu na labradora siostry pies odpada :razz: ).
Owszem Dotty wpada w oko i wiem, że ona z łatwością znajdzie domek. Patrzyłam też na inne psiaki, ale troszkę się boję, że gdy wezmę starszego psiaka to historia może sie powtórzyć a tego to ja bym juz na pewno nie przeżyła. Została mi taka trauma :-( !

Posted

Dziewczyny jeszcze jedno:
Jesli uważacie, że najodpowiedniejszy dla suni byłby dom z ogrodem (wy znacie jej charakter i temperament) to ja niestety moge jej zaoferować jedynie mieszkanie.
Nic na siłę. Taka sunia znajdzie szybko domek :p !

Posted

No ja uwazam, ze fakt ze mieszkasz w mieszkaniu nie ma znaczenia, przy takim psie. zazwyczaj duze psy kaukazowate etc ida do domów z ogrodem, bo w mieszkaniach jest im za cieplo. A mniejszemu i mniej futrzastemu psiakowi starcza dluzsze spacery i mozliwosc wybiegania sie.

Ale ostateczna decyzje podejmie Kasia;)

Posted

"zalezy od Kasi|"
swientie! ode mnie nic nie zalezy... wiece, ze ja chce najlepiej... i pewnie obie panie tez...
trzeba poczekac na jakeis wiesci od tamtej pani... prosze- nic, nic, a tu nagle....

reno- mieszkanie jest jak najbardziej ok!

i co jam zrobic?? chya tylko czekac.... jak myslicie??

Posted

Znaczy wiesz z tym ze zalezy od ciebie to chodzilo bardziej o to, ze ty takze rozmawialas z tamta pania i no wiesz wszystko co i jak, bo jednak jak sie z kims rozmawia to mozna na jego temat wiecej powiedziec;)

Oczywiscie pomozemy Ci w decyzji, moim zdaniem poczekajmy z jakakolwiek a powiedzmy ze w niedziele rano podejmiemy decyzje, bo jak pisalas dowiemy sie co z tym psiakiem z Torunia;)

Co Ty na tO?

Posted

Jeżeli jest to pani, której maila ja przesłałam dzisiaj to ona wcześniej (wczoraj) pytała o Luckiego i jej maila przesłałam osobie od Luckiego. :cool3: Też chciała go zobaczyć :roll:

Reno2001 masz działkę, to sunia ma gdzie wybiegać się :lol:

Posted

No mi tez bardziej chodzilo o to, ze to Ty ja oglosilas, znasz ja wiec nie mozemy sobie same decydowac:cool3: .

Oczywiscie, chcemy pomoc :)

A co do adopcji, to tez wiemy, ze osoby z dogomanii sa najczesciej wspanialymi wlascicielami [oczywiscie spoza tez]

Posted

no wiec tamta Pani nbapisal cos niecos o sobie: jest aktywna, tez mieszka w mieszkaniu, tez stracila swojego ukochango psa 2 tyg temu, tez moze poswiecac wiele czasu... ma na oku jeszcze 2 inne psy. napisala, ze najwczesniej moze sie spotkac w pon oraz "Jeśli piesek wcześniej znajdzie odpowiedniego właściciela, to proszę nie trzymać jej dla mnie, w schroniskach jest tyle wspaniałych psów..."

mysle, ze do soboty i tak nic nie zdecydujemy ;o) mam nadzieje pogadac z kierowniczka, zeby odczytala czipaq dotce i wszytsko sprawdzila w ksiazeczce, czy byla sterylizowana itepe... mam nadzieje, ze bedzie... czasem mam wrazenie, ze ci pracownicy gdzies maja te sowje psy...
w kazdym razie zobaczymy jak sytuacja wyglada i czy pani w sobote zdecyduje sie na torunskiego pieska.

ech... to wszytsko bardziej komplikowane niz zawsze ;o)

no, ale przynajmniej jestem spokojniejsza....

pozdrawiam Was wszystkie, bo jetsescie naprawde WIELKIE!!

Posted

schroniskoJozefow napisał(a):

ech... to wszytsko bardziej komplikowane niz zawsze ;o)

no, ale przynajmniej jestem spokojniejsza....

pozdrawiam Was wszystkie, bo jetsescie naprawde WIELKIE!!

E, nie takie znowu skomplikowane :lol: .
Dla Dotty :loveu: najważniejsze, że ktoś ją chce.
Kasiu- pomalutku na spokojnie a wszystko bedzie dobrze :p . Nic na siłę.

Bardzo dobrze, że chcecie ustalić cos z przeszłości suni tzn. sterylkę itp. To bardzo ważne, bo przeciez trzeba coś wiedzieć.

Ja czekam cierpliwie na jakieś info w sobotę (chyba nerwy mnie zjedzą :eviltong: ).

Posted

Dziewczyny, kiedy tylko dacie mi znać, wsiadam w samochód i przyjeżdżam po sunię :p .
Mały problem będzie z kontaktem, bo od jutra jak co weekend jestem na działce a tam internetu niet :angryy: .

Proszę więc może o jakiś dokładniejszy termin informacji np. niedziela do południa czy jakoś tak. Wtedy będę mogła przyjechać do domu by sprawdzić posty co i jak.
Mogę podać jeszcze mój nr tel, ale to juz będą niestety koszty no chyba, że wyślecie mi np. SMS czy sunia adoptowana czy nie.

Proszę ustalcie coś, bo ja tam umrę w niepewności :placz: bez żadnych informacji.

Posted

Narazie Kasi nie ma, jak chcesz mozesz mi wyslac na pw numer tel, to ktoras z nas do ciebie zadzwoni i powiemy ci co i jak. Jesli wyjdzie, ze Dotty idzie do Ciebie to bedziesz sie jescze z Kasia umawiac, a jesli nie to cie poinformujemy ;)

Moze tak byc?:razz:

Posted

Hailwyn_Hailwey napisał(a):
No i co nikt do Dociaczka nie zaglada :angryy:

Jak to nie zagląda :crazyeye: ?

Ja zaglądam, ale prawdę powiedziawszy to raczej czekam na konkretny sygnał :roll: .
Ja jestem zwarta i gotowa :evil_lol: !

Posted

Dziewczyny, właśnie wychodzę z kontaktu internetowego ,więc tak jak pisałam wcześniej, czekam na kontakt telefoniczny.
Hailwyn_Hailwey powinna mieć mój nr.

Nie powiem, żebym sie nie denerwowała...:razz:.