Pat.rycja Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Ja niestety nie mam konta na allegro:placz: A allegro ważne jest:razz: Quote
paros Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Będzie miała allegro :lol: A na kogo podać namiary na allegro?? (nr tel. i mail) Quote
Hailwyn_Hailwey Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 podaj maila do kasi carpe_diem001@op.pl Quote
schroniskoJozefow Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 hop hop do gory :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: dziekuje za allegro Quote
Pat.rycja Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Kasiu-ogłaszałaś Dotty na 4lapy.info czy 4łapy.pl? Z petworld.pl powinnien przyjść link aktyw. Quote
paros Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Dotty ma allegro :lol: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=189071114 :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
Hailwyn_Hailwey Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 No jesli chodzi o te 4 lapy to musimy poczekac na Kasie i wtedy bedzie wszystko jasne. Ja jakby cos to wysle tego smsa:razz: Quote
paros Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Dotty jest ogłoszona na 4lapy.pl w dziale Adopcje schroniska :lol: W tym dziale można wkleic dowolna liczbę zdjęć :lol: więc Kasik może dodać Podaję link do jej ogłoszenia piękna borderowata Dotty Quote
Hailwyn_Hailwey Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='paros'] W tym dziale można wkleic dowolna liczbę zdjęć :lol: więc Kasik może dodać Podaję link do jej ogłoszenia piękna borderowata Dotty nie zrozumialam tego, ze kasik moze dodac:oops: i co nikt o Dotty nie pamieta? Quote
schroniskoJozefow Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 pamieta, pamieta o niej sie nie zapomina ;o) zaraz dodam foteczki na lapach zaden link nie przyszedl ;o( tylko z pupili.com, ale to juz wczoraj Quote
schroniskoJozefow Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 pamieta, pamieta o niej sie nie zapomina ;o) zaraz dodam foteczki na lapach zaden link nie przyszedl ;o( tylko z pupili.com, ale to juz wczoraj... dziekuje Wam wszytskim za zaangazowanie- ja juz kombinuje klikera na weekend, co by malute czegos nauczyc... bo nie jest typem lasucha i nie "leci" na zwyczajne smakolyki... a warto, zeby cos tam umiala ;o) no i moze jakies swinskie ucho by sie skombinowalo... Quote
paros Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Jest mail w sprawie Dotty :roll: wysłałam na adres podany w 1-wszym poście z prośbą o odpowiedź. :roll: schroniskoJozefow czy ten adres mailowy w 1-wszym poście to do Ciebie? Bo ja nie wiem :hmmmm: :niewiem: Quote
schroniskoJozefow Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 jak najbardziej moj ;o) maila dostalam, odpisalam i zobaczymy, czy cos z tego wyniknie.... dzieki :* Quote
Hailwyn_Hailwey Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Rozumiem ze mamy chetnego na Dotty:cool3: Quote
Pat.rycja Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Maile są fajne:p Trzymam kciuki. Dotty jest tak urocza( uśmiechnięte zdjęcia super), że jeżeli nie ten mail, to pewnie szybko będzie następny. Quote
schroniskoJozefow Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Oto fragment z mejla: ""Straciłam niedawno swojego pieska i poszukuję odpowiedniego dla mnie. Mam kilka piesków na oku, ale chcę dokonać właściwego wyboru na kilkanaście lat życia :)"" Sympatycznie.... zobaczymy.... 3mac kciuki ;o) Dottus juz w sobote !!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Hailwyn_Hailwey Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Rozumiem ze sie z nim w sobote spotykasz, tak?:cool3: No oby sie wszystko potoczylo tak jak bysmy chcialy Quote
Reno2001 Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 Dziewczyny, Wysłałam juz maila na adres carpe_diem z zapytaniem, ale właśnie znalazłam wątek Dotty na dogo :p . Chciałabym zaadpotować sunię. Proszę więc o jakis odzew. Coś o mnie...? Najlepiej tutaj http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=39153 To wątek suni z którą byłam zaledwie pięć tygodni. Tylko tyle dało nam życie. Poczytajcie. Quote
Ulka18 Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Ja moge tylko polecic Reno2001 czyli Ewe jako dobra, wrazliwa osobe, u ktorej nasza mielecka Aldunia znalazla dobry, szczesliwy domek. Niestety Aldunia byla pieskiem z bardzo wrazliwym ukladem pokarmowym, sklonnoscia do przepuklin, no i za bardzo kochala Ewe.......przeczytajcie sami na Aldunkowym watku. Quote
schroniskoJozefow Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 witamy !:lol: wlasnie ci odpisuje ;o) jak widac powyzej juz jedna pani interesuje sie sunia, ale bedzie wybierac sposrod kilku psow, tak wiec nie jest powiedziane, ze sie zdecyduje... w sobote sie z nia nie spotykam- jedzie do torunia, obejrzec innego psa. na razie sie nie sprecyzowala, napisala, ze jak znajdzie chwilke, to do niej podjedzie. wiec moze skoro reno tez jest zainteresowana... Quote
Recommended Posts