Cytrynaaaaa Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 (edited) Jeśli temat już był to z góry przepraszam. Jak wyglądała Wasza pierwsza wizyta w hodowli, z której chcieliście wziąć psiaka? Jakie emocje Wam towarzyszyły? O co pytaliście? Co tam zastaliście? Jak było ogólnie? :lol: Edited March 11, 2013 by Cytrynaaaaa pomyłka Quote
gryf80 Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 umówiłam sie przez telefon,hdy przyjechałam Państwo juz czekali,pokazali mi wpierw szczeniaki wszystkie jakie zosaly i matke,oczywiscie pytała co jedza poprosiłam o ksiązeczke zdrowia pieska ktorego wybrałam.to tyle chyba co pamietam Quote
bejasty Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Ja też termin uzgodniony przez telefon.Zapoznanie z mamusia maluchów,potem z szczonkami.Biegały ,bawily sie ale ten "mój"-milośc od pierwszego wejrzenia oddzielił sie od "stada" i czarował ,pokazywal jaki jest dzielny,co potrafi .Jak wyglądaly pozostałe ...Zaznaczam nie wybierałam do hodowli ,na wystawy .To psiak przytulanka.Owszem obejrzałam oczka,uszy,brzuszek czy nie ma przepukliny,Konieczne pytania o jedzonko. Quote
Recommended Posts