matinestka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 rotek_ napisał(a):widze matineska ze aparat w ruch i obfociłaś psiaki... to chyba nic złego......:roll: Quote
matinestka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Hackerek maszeruje na samą górę:loveu: :bluepaw: Quote
rotek_ Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 matinestka napisał(a):to chyba nic złego......:roll: no co ty....:lol: Quote
ewatr Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 matinestka napisał(a):to chyba nic złego......:roll: my chcemy jeszcze :multi: my chcemy jeszcze :multi: więcej zdjęć ;) Hackerka Quote
rotek_ Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 :icon_roc: Dogomaniaczka uzależniła nam się od zdjęć:evil_lol: Quote
ewatr Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 rotek_ napisał(a)::icon_roc: Dogomaniaczka uzależniła nam się od zdjęć:evil_lol: Zeby tylko od zdjęć ;) .......... a Hackerek obszczekał mi wczoraj moje dziecko w schronisku / tym "dziecko" nie należy sie przejmować bo to juz stary chłop :evil_lol: / ale faktycznie nie mozna psiakowi patrzeć zbyt długo bezkarnie prosto w oczy bo budzi się w nim zwierz :evil_lol: no gdzie ten dom dla Rociaczka on by tak ładnie popilnował ogrodu i poszczekał na nieproszonych gości ;) Quote
rotek_ Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 patrzenie się w oczy psu jest sygnałem do ataku...Hacker zareagowal jak najbardziej prawidłowo Quote
ewatr Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 rotek_ napisał(a):patrzenie się w oczy psu jest sygnałem do ataku...Hacker zareagowal jak najbardziej prawidłowo Cioteczko Rotek wiem :evil_lol: ja juz szkolona jestem :eviltong: i dlatego ja staram sie zachowywac jak tzw. spolegliwy pies i unikam konfrontacji jak tylko sie da dlatego jeszcze żywa chodzę miedzy tymi wielkoludami :p Quote
terra Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Ewatr, Ty jak spolegliwy pies:-D :-D :-D szkoda, że nie moge tego zobaczyć na żywo! Bardzo mi się spodobało to określenie:evil_lol: Domku Hackera przybywaj! Quote
ewatr Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 terra napisał(a):Ewatr, Ty jak spolegliwy pies:-D :-D :-D szkoda, że nie moge tego zobaczyć na żywo! Bardzo mi się spodobało to określenie:evil_lol: Domku Hackera przybywaj! śmiej sie śmiej ;) czlowiek cale życie sie uczy jak przeżyć :evil_lol: Quote
rotek_ Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 tak samo ja n wątku kary...kto wystawi hackerowi allegro??? już jestem zadłużona...muszę zacisnąć pasa i przetrzymać ten miesiąc.... dam tekst i zdjęcia... Quote
matinestka Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Hackerek...kiedy odnajdziesz Szczęscie?????????????????? :bluepaw: Quote
ewatr Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 rotek_ napisał(a):ponawaim prośbe kto wystawiłby allegro?? Cioteczko dawaj tekst i reszte ;) bom leniwa....... to juz wystawimy :eviltong: Quote
rotek_ Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Nie taki rotweiller straszny – HACKER, uśmiechnięta morda z Rzeszowa [/FONT] Jakie jest to cudo? Młody (ok.3 lat) w schronisku od kwietnia 2007, przyjazny, wesoły – piękny!!! Jednak te zalety nie uchroniły go przed bezdomnością i wyrokiem, który jest najtragiczniejszy dla każdego psa – SCHRONISKIEM. Nie znamy jego przeszłości, nie wiemy, co kierowało jego właścicielami, którzy skazali go na pobyt w takim miejscu, wiemy jedno – Hacker tam nie może zostać! On nie potrafi być niczyj. Od pierwszego dnia wpatruje się w odwiedzających i rozsyłając promienne uśmiechy wielkiej paszczy, całym sobą prosi „ZABIERZ MNIE”!!! To młody, silny, aktywny pies, który potrzebuje dużo ruchu, zainteresowania ze strony właściciela – on rozpaczliwie pragnie być przyjacielem człowieka, towarzyszyć mu na każdym kroku. A tego nie ma.... To z pewnością domowy pies; zrównoważony, stateczny, ułożony i bardzo pogodny. Wszystko go interesuje, każdy kontakt z człowiekiem to dla niego okazja do okazania wielkiej radości, prezentacji podstawowych komend; daje łapę, robi siad. A towarzyszą temu wesołe podrygiwania i merdanie ogonem. Potrafi pięknie chodzić na smyczy. Jest ogromnym łasuchem, uwielbia wszelkie psie przysmaki! To jeszcze dzieciuch zawsze chętny do zabawy, taki „brat łata”. Lubi być głaskany, z wielka radością poddaje się wszelkim pieszczotom – pies - słodziak. Jego wielkie serducho nie zrozumiało jeszcze, że stało się coś okropnego; jego oczy lśnią jeszcze beztroską, ufnością i rzucają w kierunku człowieka spojrzenia pełne nadziei. Hacker to wspaniały pies, który zasługuje na dobre życie u boku swojego człowieka. Pomyśl o nim serdecznie i zastanów się, czy to właśnie nie on jest psem, którego szukasz. Nie pozwól, aby jego oczy straciły blask, gdy spoglądają wyczekująco na człowieka. Niech nie podzieli losów setek schroniskowych psów, które zgasły w schronisku, bo zabiła je beznadzieja lub stały się ofiarą głęboko zakorzenionych w naszym społeczeństwie stereotypów. POKOCHAJ HACKERA!!! PODARUJ MU SWÓJ CZAS, MIŁOŚĆ I DOM!!! Kontakt w sprawie adopcji: Schronisko "Kundelek" Rzeszów, Ul. Ciepłownicza 3 Telefon: 510-170-788 a zdjęcia jakieś weźcie z wątku Quote
ewatr Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 rotek_ napisał(a):a zdjęcia jakieś weźcie z wątku dzieki Cioteczko :loveu: wystawie goscia po południu ;) Quote
matinestka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Hackerek czeka i czeka...a Słonca dalej nie widać..takie zachmurzone to Niebo...:( :bluepaw: Quote
rotek_ Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='k_c']Hacker piękny, silny i mądry rotek szuka domku[/quote] mądry rotek szuka mądrego pana...a takich to już ze świecą cieżko znaleźć....nie to co MY-dogomaniacy:evil_lol: Quote
ewatr Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='rotek_']mądry rotek szuka mądrego pana...a takich to już ze świecą cieżko znaleźć....nie to co MY-dogomaniacy:evil_lol: mądrośc wielka przez Ciebie przemawia Cioteczko :evil_lol: ;) i skromnośc ogromna ale my juz tak mamy dogomaniacy :eviltong: H@kerek juz na allegro http://www.allegro.pl/item207453079_rotwailler_usmiechnieta_mordzia_z_rzeszowa.html Quote
matinestka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 no Hackerku...trzymamy kciuki za cudną aukcje:loveu: :bluepaw: Quote
rotek_ Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 mordka z rzeszowa szuka domu.... hmmm...chociaż to juz wiemy:evil_lol: Quote
Recommended Posts