Koperek Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Tylko, żeby jeszcze ci obserwatorzy dzwonili i z zainteresowaniem wypytywali o psiaka...:roll: No nic! HACKEREK CHCE DO DOMKU- oczywiście już swojego i na stałe!:lol: Quote
rotek_ Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/565419_h_cker_pogodny_rottek.html Quote
Koperek Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Uśmiechnięte, Wielkie (no może troszkę przesadziłam:eviltong: ), Piękne psisko szuka odpowiedzialnego opiekuna!!! HACKER [SIZE=2]potrzebuje domu! Quote
rotek_ Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 :multi: nasz hacker będzie umieszczony na strnie fundacji rotta:loveu: właśnie dostałam maila od Marty P. podam im tylko kontakt do schronu i hacker ląduje na stronce:multi: Quote
ewatr Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 rotek_ napisał(a)::multi: nasz hacker będzie umieszczony na strnie fundacji rotta:loveu: właśnie dostałam maila od Marty P. podam im tylko kontakt do schronu i hacker ląduje na stronce:multi: super :multi: dzieki wielkie w imieniu wielkiego szczekacza ;) wczoraj mnie oszczekał ale w ramach buntu bo sie za mało nim interesowałam :lol: czytaj - mało chrupek i mało czasu spedzonego przy jego boksie ;) Quote
rotek_ Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 właśnie dostałam maila od sekretarsza fundacji:multi: hacker idzie na stronke...ponoć dzisiaj pani M. ma dzwonić do schornu i wypytać się o H@KERA Quote
Ulka18 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Hackerku szukaj domu. Trzymamy za ciebie kciuki. Quote
rotek_ Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 i co...Marta dzoniła?? poprosiłam ją w mailu żeby podała mi link do strony H@ckera jak już wstawi ogłoszenie Quote
ewatr Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 psiulka napisał(a):Hacker jest na boksach czy w recepcji?? :loveu: :loveu: Psiulka litosci chcesz wszystkich potencjalnych adoptujacych przestraszyć :evil_lol: ;) oto gdzie jest Hacker :-( i czeka !!!! na dom i wolnosc i swobodę :multi: Quote
rotek_ Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 dostałam dzisiaj maila.... z resztą sami zobaczcie co to za link:cool3: http://www.rottka.pl/pl/adopcja/adopcja/179,179.html miłego oglądania i czytania Quote
matinestka Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 psiulka napisał(a):Hacker jest na boksach czy w recepcji?? :loveu: :loveu: to Ci się udało :siara: Hackerku pędz na pierwszą stronę!!!!!!!!!!!!! :buzi: :bluepaw: Quote
ewatr Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 rotek_ napisał(a):dostałam dzisiaj maila.... z resztą sami zobaczcie co to za link:cool3: http://www.rottka.pl/pl/adopcja/adopcja/179,179.html miłego oglądania i czytania ładnie :lol: teraz jeszcze tylko dom dla H@kera :p Quote
Koperek Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Z tym podnoszeniem to raczej "średnio na jeża", bo Hackerek swoje waży:evil_lol: , ale jakoś wspólnie damy radę, NIE??:lol: Quote
ewatr Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Koperek napisał(a):Z tym podnoszeniem to raczej "średnio na jeża", bo Hackerek swoje waży:evil_lol: , ale jakoś wspólnie damy radę, NIE??:lol: Ciocia Koperek :loveu: wspolnie podnosilismy juz rociaki które więcej ważyły niż Hackerek - taki Goliat to dopiero było byczysko i co udało się go wyekspediować do domu to i tym razem damy radę :diabloti: Quote
psiulka Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 ewatr napisał(a):Ciocia Koperek :loveu: wspolnie podnosilismy juz rociaki które więcej ważyły niż Hackerek - taki Goliat to dopiero było byczysko i co udało się go wyekspediować do domu to i tym razem damy radę :diabloti: Nie straszny nam taki Rottek :loveu: :evil_lol: Quote
Koperek Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Pewnie, że damy radę! i Pewnie, że niestraszny! ...byle ten domek się szybciej decydował:mad: , bo szkoda DZIECIAKA:evil_lol: marnować w schronie! A już miałby ktoś z niego pociechę i dodatkowe zajęcie- bo coś mi się wydaje, że przy HACKERKU nie da się nudzić...:p Quote
g_o_n_i_a Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Hackerek słoneczko, z zainteresowaniem dzisiaj patrzyl na szczeniaczki - maleńkie krupeczki, ale po chwili niuchania jednego zza kraty oblizał pyszczek :evil_lol: ;-) Quote
rotek_ Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 psiulka napisał(a):Nie straszny nam taki Rottek :loveu: :evil_lol: wiem to po sobie:evil_lol: Quote
Koperek Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Hacker się pyta, czy nikt się o niego nie pyta??:p Quote
Recommended Posts