Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 444
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tylko, żeby jeszcze ci obserwatorzy dzwonili i z zainteresowaniem wypytywali o psiaka...:roll:

No nic! HACKEREK CHCE DO DOMKU- oczywiście już swojego i na stałe!:lol:

Posted

:multi: nasz hacker będzie umieszczony na strnie fundacji rotta:loveu:
właśnie dostałam maila od Marty P. podam im tylko kontakt do schronu i hacker ląduje na stronce:multi:

Posted

rotek_ napisał(a):
:multi: nasz hacker będzie umieszczony na strnie fundacji rotta:loveu:
właśnie dostałam maila od Marty P. podam im tylko kontakt do schronu i hacker ląduje na stronce:multi:

super :multi: dzieki wielkie w imieniu wielkiego szczekacza ;)
wczoraj mnie oszczekał ale w ramach buntu bo sie za mało nim interesowałam :lol: czytaj - mało chrupek i mało czasu spedzonego przy jego boksie ;)

Posted

właśnie dostałam maila od sekretarsza fundacji:multi: hacker idzie na stronke...ponoć dzisiaj pani M. ma dzwonić do schornu i wypytać się o H@KERA

Posted

psiulka napisał(a):
Hacker jest na boksach czy w recepcji?? :loveu: :loveu:

Psiulka litosci chcesz wszystkich potencjalnych adoptujacych przestraszyć :evil_lol: ;)

oto gdzie jest Hacker :-(

i czeka !!!!

na dom i wolnosc i swobodę :multi:

Posted

Koperek napisał(a):
Z tym podnoszeniem to raczej "średnio na jeża", bo Hackerek swoje waży:evil_lol: , ale jakoś wspólnie damy radę, NIE??:lol:

Ciocia Koperek :loveu: wspolnie podnosilismy juz rociaki które więcej ważyły niż Hackerek - taki Goliat to dopiero było byczysko i co udało się go wyekspediować do domu to i tym razem damy radę :diabloti:

Posted

ewatr napisał(a):
Ciocia Koperek :loveu: wspolnie podnosilismy juz rociaki które więcej ważyły niż Hackerek - taki Goliat to dopiero było byczysko i co udało się go wyekspediować do domu to i tym razem damy radę :diabloti:

Nie straszny nam taki Rottek :loveu: :evil_lol:

Posted

Pewnie, że damy radę! i Pewnie, że niestraszny! ...byle ten domek się szybciej decydował:mad: , bo szkoda DZIECIAKA:evil_lol: marnować w schronie! A już miałby ktoś z niego pociechę i dodatkowe zajęcie- bo coś mi się wydaje, że przy HACKERKU nie da się nudzić...:p

Posted

Hackerek słoneczko, z zainteresowaniem dzisiaj patrzyl na szczeniaczki - maleńkie krupeczki, ale po chwili niuchania jednego zza kraty oblizał pyszczek :evil_lol: ;-)