Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 444
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na dogo widziałam już nie jednego psa ze schroniska....
ale gdybym miała wybrać 3 najlepsze schrony na dogo byłyby to zabrze, uciechów i rzeszów......nasz misiu tam siedzi:loveu: te schroniska naprawde dbają o zwierzęta i promują je na stornach internetowych
a jak tam nasz h@ckerek??? nikt się o niego nie dopytuje???

Posted

[quote name='rotek_']na dogo widziałam już nie jednego psa ze schroniska....
ale gdybym miała wybrać 3 najlepsze schrony na dogo byłyby to zabrze, uciechów i rzeszów......nasz misiu tam siedzi:loveu: te schroniska naprawde dbają o zwierzęta i promują je na stornach internetowych
a jak tam nasz h@ckerek??? nikt się o niego nie dopytuje???

Rzeszów dziękuje Cioci Rotek za uznanie :lol: i bedzie się starał nadal na nie zasłużyć !

A o H@ckerka na razie nie ma konkretnych zapytań ale jutro się jeszcze dopytam u żródła ;)

Posted

rotek_ napisał(a):
właśnie jak tam nasz psiul:roll: ciotki jesteście na mnie skazane:evil_lol: osobiście nie mogę przyjechać to czekam na relacje

psiul ma sie bardzo dobrze , gania po wybiegu i bardzo lubi przebywać w męskim towarzystwie ludzi ostatnio nawet starał sie pomagać we wnoszeniu styropianu do magazynu ;) bardzo użyteczne zwierzę :eviltong:

ale nie dla każdego musi czuć dominacje nad sobą i wtedy jest ekstra grzecznym psem !!!

do soboty nie było zapytań o rociaka ale powoli myslę ze sie uda znależć dom bo to przecież młody przystojny psiak :loveu:

Posted

No to wrzućmy kilka zdjęć naszego przystojniaczka H@cera

Najpierw zdjęcie robione z pozycji prawie leżącej ;) wiec jego pysio wyszedł imponująco z tym małym różowym języczkiem :loveu:

A teraz ....Hacerku!!!! choć szybko ..... zobacz ktoś tu zaglada do ciebie...

.... to młoda suczka Korsa przyszła przywitać sie z WIELKIM "BRATEM" :evil_lol:...

..... kurcze fajna ta suczka ale widze że dziewczyny robią mi zdjęcia na wątek więc zapozuje im moim sławnym uśmiechem nr 5.....

Posted

k_c napisał(a):
No to wrzućmy kilka zdjęć naszego przystojniaczka H@cera

Najpierw zdjęcie robione z pozycji prawie leżącej ;) wiec jego pysio wyszedł imponująco z tym małym różowym języczkiem :loveu:

Ciotuniu Kochana k_c!!!!! Ty tu nam nie ściemniaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad::mad:

I PRZYZNAJ SIE żE HACKERKA NA METROSEKSUALISTE PRóBOWAłAś PRZEROBIC I MAJDNEłAś MU NIEśMIAłO USTECZKA POMADKą!!!!!! :diabloti:OOOOO!!!!
:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:
( nieśmiało żeby inne piesiory nie zauważyły że nasz Hackerek takich rzeczy się "uczy " :eviltong: ) hihihihihiihi :loveu:

:loveu::loveu::loveu:PRZESłODKIE ZDJęCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:evil_lol:

:bluepaw:

Posted

matinestka napisał(a):
Ciotuniu Kochana k_c!!!!! Ty tu nam nie ściemniaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad::mad:

I PRZYZNAJ SIE żE HACKERKA NA METROSEKSUALISTE PRóBOWAłAś PRZEROBIC I MAJDNEłAś MU NIEśMIAłO USTECZKA POMADKą!!!!!! :diabloti:OOOOO!!!!
:bluepaw:

O nie ..... wydało się:placz: ...matinestka przed tobą nic sie nie ukryje:evil_lol: To w takim razie już powiem wszystko :oops:... Jeszcze ma cień na powiekach, maskarę na rzęsach no i przepiękny odcień różu na policzkach :eviltong: ..... następnym razem już jesteśmy umówieni na malowanie pazurków choć H@cer ma jeszcze dylemat czy taki odcień różu jak mu proponowałam był by odpowiedni do jego karnacji:evil_lol:...

Posted

k_c napisał(a):
O nie ..... wydało się:placz: ...matinestka przed tobą nic sie nie ukryje:evil_lol: To w takim razie już powiem wszystko :oops:... Jeszcze ma cień na powiekach, maskarę na rzęsach no i przepiękny odcień różu na policzkach :eviltong: ..... następnym razem już jesteśmy umówieni na malowanie pazurków choć H@cer ma jeszcze dylemat czy taki odcień różu jak mu proponowałam był by odpowiedni do jego karnacji:evil_lol:...

:hmmmm: coś mi się widzi ,że za długo mnie w schronie nie było i co bądż się tam wyprawia :evil_lol:

H@cker chłopie jaki róż na pazurki .............. w twoim wypadku jedyny słuszny kolor to krwista czerwień wiem co mówię bo sama nieraz stosuję :eviltong: ;)