Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 444
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ojejej, jakie małe zainteresowanie...:-( ...wręcz zerowe:placz:

Co jeszcze można zrobić?? Ja ogłaszać w internecie nie umiem:shake: W plakaty nie wierzę- zresztą przecież nie będę we Wrocku rozwieszać:cool1:

CIOTKI POMOCY!!![SIZE=1]BO SIĘ CHŁOPAK MARNUJE...

Posted

tak sie zastanawiam czy nie zaproponowac Hackerka do wirtualnej adopcji bo jemu jest potrzebna ta karma specjalistyczna i kazdy grosz by sie przydał ...........

Posted

Jak tylko u was w schronisku jest taka możliwość to PEWNIE, ŻE TAK!;) Oj, przydała by mu się taka pomoc!

Niestety u nas w schronie nie ma możliwości adopcji wirtualnej, co wszyscy bardzo negatywnie odczuwamy:shake:

Posted

Zaproponowałam Hackerka do wirtualnej adopcji jednej Pani teraz czekam na odzew :thumbs:

KoperekJak tylko u was w schronisku jest taka możliwość to PEWNIE, ŻE TAK!;-) Oj, przydała by mu się taka pomoc!

Niestety u nas w schronie nie ma możliwości adopcji wirtualnej, co wszyscy bardzo negatywnie odczuwamy:shake:

A dlaczego nie ?:crazyeye:

przeciez to ogromne wsparcie dla schroniska i przede wszystkim dla psów zwłaszcza chorych i starszych
dzieki tej opiece psiaki maja lepsza karme , leki , dostaja czesto tez paczki od swoich opiekunów ze smyczami , zabawkami smakołykami , nawet ubranka dla spiaków sie zdarzaja / o ile one tego potrzebuja ale miałysmy takiego pieska który z powodu wieku i łysienia potrzebował takiej ochrony przed zimnem / .Opiekunowie dzwonia pytaja o "swojego" psa i to tez ma pewien aspekt psychologiczny ze ktos spoza schroniska sie tym psem interesuje ......zdarzaja sie opiekunowie którzy odwiedzaja psiaka i biore je na spacery

Jezeli juz pies ma małe szanse na dom to taki opiekun to jest ktos bardzo ważny i potrzebny !!!

Posted

Ja to wszystko rozumiem, z tym że pewne rzeczy są nie do przeskoczenia u nas w schronie i dlatego też jest, jak jest- boksy zaopatrzone w np. 6 dużych psów uniemożliwiają wychodzenie na spacery.
Natomiast WIELKI PLUS naszego schronu to sprawa dotycząca leczenia- zawsze psy są leczone, jeśli zajdzie taka potrzeba, i jedzenie- zawsze pod dostatkiem.

Ale, ale...
HACKER SZUKA ODPOWIEDNIEGO DOMKU
...już tak długo...:shake:

Posted

mam odpowiedz od Pani Renaty zaopiekuje sie wirtualnie naszym Hackerkiem :multi:dziękujemy serdecznie :loveu:
musze sie dowiedziec jaką karme Hackerek dostaje bo opiekunka obiecała mu ja przysłać :lol:

Posted

Ale super!:cool2:

A może za niedługo skusi się p. Renata na spacerek z miśkiem??:cool3: To by miał HACKEREK dopiero radochę!!!:loveu:

...a jakby tak przychodziła częściej, hmmm...:evil_lol:

Posted

[quote name='Koperek']Ale super!:cool2:

A może za niedługo skusi się p. Renata na spacerek z miśkiem??:cool3: To by miał HACKEREK dopiero radochę!!!:loveu:

...a jakby tak przychodziła częściej, hmmm...:evil_lol:

P. Renata jest miłośniczka psów sama ma ich 4 po przejsciach i na dokładke mieszka daleko tak ze spacerek w jej wykonaniu odpada ;)

Posted

Łeee... A ja już miałam "kosmate" myśli :diabloti:

Przekaż w takim razie p. Renatce WIELKIE UKŁONY ode mnie w imieniu Hackerka! Mając 4 swoje psy pomagać jeszcze innym to dopiero wyzwanie!:-o:loveu: