Rybka_39 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Biedaczek, ozostaje mi miec nadzieje i trzymac kciuki..:-( Quote
ewatr Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 rotek_ napisał(a):ponowię allegro.... pewnie tak trzeba zrobic :oops: Quote
terra Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Dlaczego niektórym ludziom tak łatwo przychodzi igrać z uczuciami ludzi i zwierząt? Hacker nadal czeka na dom!:-( Quote
Koperek Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 A co tu u HACKERKA tak pusto...??:shake: Ciotki się gdzieś zapodziały, a NIUNIO aż na sam koniuszek nam spadł...:shake: MŁODY, PIĘKNY, PEŁEN ENERGII I WERWY DO DZIAŁANIA- nie dopuść do zmarnowania takiego potencjalu!!! Quote
rotek_ Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 hacker ma mase wielbicieli tylko jakoś opiekuna nie może znelźć Quote
terra Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Szukaj opiekuna na poczatku! Może on tam czeka i się rozgląda? Quote
rotek_ Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 ktoś ma nr tel do ewatr???? mamy potencjalnego właściciela!!!!!! Quote
rotek_ Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 to ja powiem co i jak..... wczoraj zadzwonila do mnie Pani w sprawie ogłoszenia z allegro. Podejrzewam że to ona była tym naszym obserwatorem, który do tej pory się nie ujawniał:cool3: Hacker miałby towarzysza ratlerka:evil_lol: Nie wiem jak reakcja hackusia na małe psiaki ale powiedzilam pani ze zdarzyło sie raz jak hacker warknął na małego szczeniaka...(w sensie ze go zaczepiał) ale tego nawet bym nie wiązała z agresją. Do dyspozycji duży ogród.....wstęp do domu ale pani szuka psiaka do stróżowania. Miała wcześniej rottki więc ma doświadczenie z tymi psami. nie wiedziłam tylko w jakiej części miasta znajduje się schronisko, dlatego zaproponowałam zeby w razie jakichkolwiek pytań dzwonić do wolontariuszki...i podałam nr tel. Quote
ewatr Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 rotek_ napisał(a):to ja powiem co i jak..... wczoraj zadzwonila do mnie Pani w sprawie ogłoszenia z allegro. Podejrzewam że to ona była tym naszym obserwatorem, który do tej pory się nie ujawniał:cool3: Hacker miałby towarzysza ratlerka:evil_lol: Nie wiem jak reakcja hackusia na małe psiaki ale powiedzilam pani ze zdarzyło sie raz jak hacker warknął na małego szczeniaka...(w sensie ze go zaczepiał) ale tego nawet bym nie wiązała z agresją. Do dyspozycji duży ogród.....wstęp do domu ale pani szuka psiaka do stróżowania. Miała wcześniej rottki więc ma doświadczenie z tymi psami. nie wiedziłam tylko w jakiej części miasta znajduje się schronisko, dlatego zaproponowałam zeby w razie jakichkolwiek pytań dzwonić do wolontariuszki...i podałam nr tel. Schronisko jakby co jest na Załężu ;) z tego co piszesz to fajny dom dla Hackera on jak najbardziej byłby szczęsliwy pilnujac ogrodu :lol: ja czekam na telefon .........od pani ! Quote
ewatr Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Koperek napisał(a):I co? I co? Pani się odezwała?? nikt nie dzwonił do mnie :shake: Quote
Koperek Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 No to jeszcze raz: :kciuki: :kciuki: :kciuki: DO SKUTKU!;) Quote
matinestka Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 HACKEREK przypomina o sobie:oops: :bluepaw: Quote
rotek_ Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 widze matineska ze aparat w ruch i obfociłaś psiaki... Quote
Recommended Posts