Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj przeglądając strone Kundelka znalazłam w dziale "Ostatnio przyjęte" Hackera. Nie znam psa osobiście, nie mam możliwości obecnie tam pojechać, ale jak na wątek zaglądną jeszcze inne Dziewczyny z Rzeszowa, to pewnie coś dopiszą.

Jest takie info o nim na stronie.
HACKER - trafił do schroniska w kwietniu 2007. To młody ok. 3 letni pies rasy rottweiler. Jest przyjazny i spokojny. Na widok ludzi wesoło merda ogonkiem. Jest bardzo łasy na wszelkie psie przysmaki

Uśmiechnięty Rottek :)

Kontakt w sprawie adopcji:
Schronisko "Kundelek"
Rzeszów, Ul. Ciepłownicza 3
Telefon: 510-170-788

• Replies 444
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:loveu: oj te rotki...kiedyś dla nich głowę strace......jeśli ktoś napisze tekst..mogę wystawić na allegro....ale przyszły domek trzeba by było sprawdzić..zeby psiul nie trafił do żadnego psychopaty

Posted

rotek_ napisał(a):
:loveu: oj te rotki...kiedyś dla nich głowę strace......jeśli ktoś napisze tekst..mogę wystawić na allegro....ale przyszły domek trzeba by było sprawdzić..zeby psiul nie trafił do żadnego psychopaty

Ja bym chetnie napisala teks, gdybym psa faktycznie znala :(
Ale moze Kinga cos wiecej o nim napisze lub Ewa. Trzeba czekac az tu wpadną. ;)

Posted

a tam czekać....napisz PM do akuchy...wiesz jakie teksty ona pisze...klękajcie narody:evil_lol: wątek nie jest długi więc myśle ze powinna się zgodzić

Posted

rotek_ napisał(a):
a tam czekać....napisz PM do akuchy...wiesz jakie teksty ona pisze...klękajcie narody:evil_lol: wątek nie jest długi więc myśle ze powinna się zgodzić

Juz pisze, dzieki ;)

Posted

Ciotka Rotek wrobiła mnie w rotka :cool3: Ja o nich nic nie wiem, g_o_n_i_a o Hackerze też nie za wiele, więc to będzie wielka improwiazacja.
Ale Hacker fajny misiak jest!!!

Posted

Ulka18 napisał(a):
Goniu, jak Ewa widziala Hackera, to na pewno napisze. Ewa jest od czasu Holanka zakochana w rottkach.

Nie wątpie ;-)
Oj wiem jak ta miłość wygląda. :loveu:
Podeslalam jej linki na gadu, dzisiaj sroda to pewnie jest w schronisku.

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Nie wątpie ;-)
Oj wiem jak ta miłość wygląda. :loveu:
Podeslalam jej linki na gadu, dzisiaj sroda to pewnie jest w schronisku.

a była w schronisku mimo kaprysniej pogody ;)
i nawet próbowała sie z Hackerem przez siatke zaprzyjaznic :eviltong:
i powiem tak nie jest to Holanek najsłodszy rociak pod słoncem :loveu:

ale agresji w nim tez zero , no moze tylko nie lubi jak ktos dotyka bo po karku bo tam ma zasklepiona ale brzydka rane - nie żeby się wsciekał
ale tężeje w bezruchu , napina sie i przestaje machać tym swoim ogonkiem ...czyli lepiej dalej nie sprawdzać jego wytrzymałości ......

cos wiecej trudno powiedziec bo jest krótko w schronisku i nawet nie wszyscy pracownicy się z nim zaprzyjażnili a co dopiero wolontariusze

ale " gościu jest spoko " jak mawia moje dziecko :evil_lol:

Posted

psy które nie maja pełnego zaufania do człowieka nie lubią jak się je głaszcze po karku...ale skoro mówisz że psiak pomimo to nadal macha ogonem...to najwyrażniej ta rana musi boleć....

Posted

ta rana może juz go nie boli aż tak bardzo bo jest to stara szrama zasklepiona i nawet jak mu obroże zakładali w schronisku to nic nie "mówił" a wręcz mardał ogonem i bardzo był ciekaw nowego otoczenia, ale może jakiś skutek na zdrowiu zostawiła

może on też ma jakieś złe wspomnienia związane z jej nabyciem

biedak nawet nie wiemy ile ta psinka musiała wycierpieć :-( a jednak nie stracił całkiem zaufania do człowieka

Teraz tak jak napisała ewatr "...cos wiecej trudno powiedziec bo jest krótko w schronisku ..." ale będziemy o nim pisać :lol:

Posted

HACKER to bardzo pogodny psiak , kazdego wita merdajac ogonem i dupeczka z usmiechem na mordzie, bardzo ładnie na smyczy chodzi , slicznie robi siad, nawet łape poda :) jednak to zgrubienie na ranie to mu przeszkadza .. i mozliwe ze go boli ..... bo jak bardzo sie ucieszy i przechyli głowke a raczej głowisko :eviltong: do tyłu to "nieruchomieje" na chwilke , poza tym niezbyt lubi jak go sie dotyka w okolicach tej rany tak jak Ewunia pisala. Ta rana jest stara i źle wygojona. Wetka zaaplikowala juz mu odpowiednie leki jednakze nie jest to bardzo mozliwe by ta rana ( to zgrubienie) calkowicie zaniknęła.

HAKER PEDZI NA PIERWSZA STRONE!!!!!!!!!!!!!!!

:bluepaw:

Posted

rotek_ napisał(a):
a hacker jest na forum rotków???
odwiedzajcie go jak najczęściej....i buzi ode mnie:loveu: koniecznie

z tego co się orientuje to nie jest na rociakach ........ a mozesz go tam wystawić ?

buzi bedzie jak się blizej zapoznamy ;) ale moze inne Ciocie będą śmielsze :eviltong:

Posted

Ulka18 napisał(a):
Ewa, dalas ta slodzinke na allegro?

jeszcze nie :shake:
bo chwilowo czekamy czy czasem go ktos nie szuka
ale po niedzieli wystawie jak się nikt nie zgłosi

Posted

Nie taki rotweiller straszny – HACKER, uśmiechnięta morda z Rzeszowa

Jakie jest to cudo?
Młody (ok.3 lat) w schronisku od kwietnia 2007, przyjazny, wesoły – piękny!!! Jednak te zalety nie uchroniły go przed bezdomnością i wyrokiem, który jest najtragiczniejszy dla każdego psa – SCHRONISKIEM. Nie znamy jego przeszłości, nie wiemy, co kierowało jego właścicielami, którzy skazali go na pobyt w takim miejscu, wiemy jedno – Hacker tam nie może zostać! On nie potrafi być niczyj. Od pierwszego dnia wpatruje się w odwiedzających i rozsyłając promienne uśmiechy wielkiej paszczy, całym sobą prosi „ZABIERZ MNIE”!!!
To młody, silny, aktywny pies, który potrzebuje dużo ruchu, zainteresowania ze strony właściciela – on rozpaczliwie pragnie być przyjacielem człowieka, towarzyszyć mu na każdym kroku. A tego nie ma....
To z pewnością domowy pies; zrównoważony, stateczny, ułożony i bardzo pogodny. Wszystko go interesuje, każdy kontakt z człowiekiem to dla niego okazja do okazania wielkiej radości, prezentacji podstawowych komend; daje łapę, robi siad. A towarzyszą temu wesołe podrygiwania i merdanie ogonem. Potrafi pięknie chodzić na smyczy. Jest ogromnym łasuchem, uwielbia wszelkie psie przysmaki!
To jeszcze dzieciuch zawsze chętny do zabawy, taki „brat łata”. Lubi być głaskany, z wielka radością poddaje się wszelkim pieszczotom – pies - słodziak. Jego wielkie serducho nie zrozumiało jeszcze, że stało się coś okropnego; jego oczy lśnią jeszcze beztroską, ufnością i rzucają w kierunku człowieka spojrzenia pełne nadziei.
Hacker to wspaniały pies, który zasługuje na dobre życie u boku swojego człowieka. Pomyśl o nim serdecznie i zastanów się, czy to właśnie nie on jest psem, którego szukasz. Nie pozwól, aby jego oczy straciły blask, gdy spoglądają wyczekująco na człowieka. Niech nie podzieli losów setek schroniskowych psów, które zgasły w schronisku, bo zabiła je beznadzieja lub stały się ofiarą głęboko zakorzenionych w naszym społeczeństwie stereotypów.

POKOCHAJ HACKERA!!! PODARUJ MU SWÓJ CZAS, MIŁOŚĆ I DOM!!!

oto tekst na allegro....miałam słodziaka wystawiać na allegro, ale wolałam powstrzymać się do czasu skończenia kwarantanny

Posted

rotek_ napisał(a):
oto tekst na allegro....miałam słodziaka wystawiać na allegro, ale wolałam powstrzymać się do czasu skończenia kwarantanny

dokładnie tak !

bo moze jeszcze ktos sie po niego zgłosi ......marzymy tak sobie ;)

a tekst suuuuuuper :multi:

da sie go wystawic na rottkach? pisałas Ciocia Rotek :loveu: ?