figa33 Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 (edited) Tak wygląda Titu obecnie A tak wyglądał jeszcze niedawno ... Małe , kochane , pogryzione biedactwo ... Po prostu kupka nieszczęścia ... Dziewczyny w Boguchwale otrzymały po południu telefon ,że pogryziony piesek przybłąkał się na jedną z posesji.. Pod[SIZE=3]obno błąkał się już dłuższy czas , aż został dotkliwie pogryziony . Miał szczęście ,że wybrał czyjeś podwórko na schronienie , bo w rowie to nikt by go nie dojrzał .... Słaby , bez sił , nawet bardzo nie protestował...może wiedział ,że przyszło wybawienie ? Dostał leki , kroplówkę , i znalazł się w przytulisku... Smutny , bo znowu sam . Bezpieczny , ale czy na pewno ? Przytulisko to przytulisko , choćby nawet tak dobre jak w Boguchwale .Jednak to nie dom prawdziwy . A Titu jest fajnym , małym , łaciatym kundelkiem . Trochę jeszcze przestraszonym , ale baaardzo chce się przytulać . W boksie strasznie płacze ,jeśli w pobliżu jest człowie[SIZE=3]k bardz[SIZE=3]o zabiega o uwagę, tak więc przytulisko nie jest dla niego najlepszym miejscem . To energetyczny, wesoły kundelek, malutki, non stop merdający ogonkiem, jest raczej młody, całkiem przystojny i bardzo nie lubi być sam... Rany zostały wyleczone , T[SIZE=3]itu odzyskał aptet[SIZE=3] [SIZE=3]i radość życia , jest gotowy do adopcji . Ładnie chodzi na spacerki , jak najbardziej może mieszkać w bloku . Ma ok[SIZE=3]. 5 lat . Kuli się jak człowiek się do niego schyla, więc najpewniej był bity . I to cała jak na razie historia o Titusiu .. Fajnie gdyby wątek mógł zakończyć się na pierwszej stronie , z cudownym happy endem - już w nowym domu.. Ale musimy w to wierzyć , bo co innego pozostaje ?.. Titu przebywa w Boguchwale k/Rzeszowa . Jest oczywiście zaszczepiony i odrobaczony. Edited April 15, 2013 by figa33 Quote
Becia66 Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Super Figuniu, kolejny twój wątek dla naszego psiaka, dzięki wielkie :loveu:. Dopisz jeszcze że obecnie rany wyleczone, odzyskał apetyt i radość zycia i nadaje się już do adopcji. Do ogłoszeń nie wklejać tych mocnych zdjęc, przydałyby się jeszcze ze 2 takie normalne, jedno jak stoi dla oceny sylwetki, drugie na rączkach dla oceny wielkości. No i wiek musimy znać bo nie można w ogłoszeniach pisać że wiek nieznany bo to kojarzy się sie z daleko posuniętą starością. Agula zważ go jutro jak dasz radę. Quote
figa33 Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 zaraz pozmieniam , zdjęć na razie innych nie ma , ale będą w wolnej chwili Quote
Agula99 Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Beciu zważę, ale dopiero jutro, bo ja teraz jestem we wtorki, a nie w poniedziałki. Jakieś fajne fotki by się przydały, takie na rączkach, bo on wielki przytulak. Figuś idziesz jak burza, ojj uważaj, bo teraz będziesz naszą etatową, wątkową ;) :diabloti: Quote
majuska Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 W środe postaram się dostarczyć nowe fotki :) Quote
figa33 Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 [quote name='Agula99'] naszą etatową, wątkową ;) :diabloti: w pierwszej chwili przeczytałam wyjątkową ....:D oj tam , oj tam niech będzie wyjątkowa - wątkowa :diabloti: ( tak trochę bredzę , bo dziś kończę .. te , no 25 lat :diabloti::eviltong::-D ) Quote
Becia66 Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 figa33 napisał(a): ( tak trochę bredzę , bo dziś kończę .. te , no 25 lat :diabloti::eviltong::-D ) wszystkiego najlepszego Figuniu ci życzę i spełnienia wszelkich marzeń bo pewnie takie masz. I całuję mocno, bardzo mocno :new-bday: :Rose::buzi: Quote
karolciasz28 Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 To było wczoraj tak? :D Figuś wszystkiego najlepszego! Przede wszystkim zdrowia, spełniania marzeń i wszystkiego czego sobie życzysz! Żyj nam 200 lat!!!:loveu::loveu: Quote
figa33 Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 Bardzo dziękuję za życzenia !:lol: ale jak przeczytałam ,że Tara zaginęła to jutrzejszy dzień wydawał mi się wielką niewiadomą .. Quote
malagos Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Ale ślicznotek, biedniutki......... A gdzieś Ty go Fiuniu wypatrzyła?.... Quote
figa33 Posted March 13, 2013 Author Posted March 13, 2013 malagos napisał(a):Ale ślicznotek, biedniutki......... A gdzieś Ty go Fiuniu wypatrzyła?.... a takie to cudowność w Boguchwale k/Rzeszowa są:lol: Quote
majuska Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Nie byłam dziś w przytulisku niestety, będe dopiero w sobotę, wtedy ewentualnie dostarcze jakies foty Titu ;) Quote
majuska Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Niestety Titu nie jest do obfocenia w pojedynkę, mam tylko takie byle jakie zdjęcie, reszta "do piachu" Quote
figa33 Posted March 16, 2013 Author Posted March 16, 2013 a mnie się podoba to zdjęcie , takie pt. " no i czemu wyciągnęłaś mnie z tej zaspy , tak fajnie się bawiłem :cool3: " Quote
Becia66 Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 dla mnie zdjęcie też piękne i spokojnie można je wykorzystać w ogłoszeniach. Quote
karolciasz28 Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Wrzuciłam to zdjęcie na fb a do niego krótki opis :) Quote
Becia66 Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 karolciasz28 napisał(a):Wrzuciłam to zdjęcie na fb a do niego krótki opis :) Super Karolciu że to wszystko ogarnęłaś. :loveu: Quote
karolciasz28 Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Becia66 napisał(a):Super Karolciu że to wszystko ogarnęłaś. :loveu: Jeszcze momentami coś nie "pyka, ale jest coraz lepiej. :) Quote
figa33 Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 i Titu na FB:lol:, fajowe to zdjęcie:lol: , taki ośnieżony pysio:lol: Quote
Becia66 Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 jakie fajne zdjęcia, teraz widać jaki on niewielki. Czy on już ogłoszony ? Quote
majuska Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Titu póki o znowu pogryziony i bierze antybiotyk, wszystko przez Majki cieczkę...Hektor rozwalił boks i byla bójka między nim, Terrym i Titu...kosmos z tym testosteronem Quote
Recommended Posts