Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

melinda:-) napisał(a):
jak już o błędach to jest np u mnie przez pisanie przez gg bo tam sie szybko odpisuje i potem jak się pisze na forum to się nie zauważa błędów...ale wiecie Pinczerek-Jacky chciał sie dowiedzieć czegos o yoraskach a dowiedział się że z gramatyka u niego na "bakier"
troche wyrozumiałości zaraz sie zrazi że u nas na forum o yorkach jest zle traktowany wiec troche więcej uśmiechu i bedzie ok;)

hehe dobra spoko nic sie nie stało;)
Mam pytanie ma ktos z was yorka z hodowli GALUS ?;)

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='duszek01']oczywiscie ze kazdy powinien przeczytac to co napisał:razz:
Mnie bardziej razi wytykanie błędów niz one same:cool1: .Nie lubie osób zadufanych w sobie z wiedzą Alfy i Omegi;)
Ja również takich osób nie lubię i uwierz, że się do takich nie zaliczam ;)
Proszę nie postrzegać moich uwag jako złośliwości, na prawdę o wiele przyjemniej czyta się posty bez błędów :)

[quote name='melinda:-)']jak już o błędach to jest np u mnie przez pisanie przez gg bo tam sie szybko odpisuje i potem jak się pisze na forum to się nie zauważa błędów...ale wiecie Pinczerek-Jacky chciał sie dowiedzieć czegos o yoraskach a dowiedział się że z gramatyka u niego na "bakier"
troche wyrozumiałości zaraz sie zrazi że u nas na forum o yorkach jest zle traktowany wiec troche więcej uśmiechu i bedzie ok;)
Nie ma co unosić się ambicją i zrażać ;) Nie tędy droga :p
Jak widać Pinczerek podchodzi do sprawy bardzo pogodnie i o to chodzi :lol:

A teraz do rzeczy...

Pinczerek jesteś na 100% zdecydowana na yorka? Czy nadal czekasz na rady na WoPie? :)

Posted

Dziewczyny trochę przesadzacie z krytyką ortografii nowej koleżanki.Ja też nie lubię jak ktoś popełnia błędy ale są sprawy ważne i ważniejsze.Pinczerek-Jacky chciała się dowiedzieć czegoś o hodowlach yorków a Wy nie dość że jej nie pomogłyście:shake: to jeszcze wytykacie jej błędy....
Tu na forum jest kilkoro bywalców będących na bakier z ortografią i jakoś nikt się nie czepia.Zamiast miło witać nowe twarze to z marszu dajecie wykład o sprawie nie związanej z forum.
Uważam,że jeśli mamy trochę wiedzy o yorkach,to forum jest po to żeby się dzielić z nią a nie robić offowe tematy o cudzych błędach......
A tak na marginesie to mam kolegę po studiach z dysleksją który popełnia mnóstwo ortów,więc zamiast tak rzucać w kogoś pomyślcie że może mieć problem większy niż lenistwo i zaniedbania ortograficzne.
Pinczerku-Jacky dobrych hodowli jest troszkę poszukaj w necie na stronach o yorkach.Pozdrawiam Cię.:lol:

Posted

daria1 napisał(a):
Dziewczyny trochę przesadzacie z krytyką ortografii nowej koleżanki.Ja też nie lubię jak ktoś popełnia błędy ale są sprawy ważne i ważniejsze.Pinczerek-Jacky chciała się dowiedzieć czegoś o hodowlach yorków a Wy nie dość że jej nie pomogłyście:shake: to jeszcze wytykacie jej błędy....
Tu na forum jest kilkoro bywalców będących na bakier z ortografią i jakoś nikt się nie czepia.Zamiast miło witać nowe twarze to z marszu dajecie wykład o sprawie nie związanej z forum.
Uważam,że jeśli mamy trochę wiedzy o yorkach,to forum jest po to żeby się dzielić z nią a nie robić offowe tematy o cudzych błędach......
A tak na marginesie to mam kolegę po studiach z dysleksją który popełnia mnóstwo ortów,więc zamiast tak rzucać w kogoś pomyślcie że może mieć problem większy niż lenistwo i zaniedbania ortograficzne.
Pinczerku-Jacky dobrych hodowli jest troszkę poszukaj w necie na stronach o yorkach.Pozdrawiam Cię.:lol:

Proszę, proszę, jakie tolerancyje społeczeństwo nasze polskie :diabloti:
Dla dyslektyków słowniki są również dostępne, także to jest żadne wytłumaczenie :p A nasza 15-letnia koleżanka Pinczerek powinna być wdzięczna za poprawienie błędów- poprawna pisownia jak znalazł do egzaminu gimnazjalnego czy też maturalnego :razz:

Pinczerek- może skontaktuj się z oddziałem ZK w Twojej okolicy i tam popytaj o hodowle?

Posted

[quote name='daria1']Dziewczyny trochę przesadzacie z krytyką ortografii nowej koleżanki.Ja też nie lubię jak ktoś popełnia błędy ale są sprawy ważne i ważniejsze.Pinczerek-Jacky chciała się dowiedzieć czegoś o hodowlach yorków a Wy nie dość że jej nie pomogłyście:shake: to jeszcze wytykacie jej błędy....

hehe ;) ;) Dobra nic sie nie stalo;)

Pinczerek jesteś na 100% zdecydowana na yorka? Czy nadal czekasz na rady na WoPie? :)

Na 100% ale chcialabym sie dowiedziec cos od was xD

Posted

Pinczerek-Jacky napisał(a):

Na 100% ale chcialabym sie dowiedziec cos od was xD

Przewertuj od deski do deski nasze forum :loveu: Kopalnia wiedzy :loveu:

A jeszcze jeśli chodzi o płeć przyszłego psa...Ja mając psa, zdecydowałam się również na płeć męską drugiego zwierza.

Posted

madziasto4 napisał(a):
Przewertuj od deski do deski nasze forum :loveu: Kopalnia wiedzy :loveu:

A jeszcze jeśli chodzi o płeć przyszłego psa...Ja mając psa, zdecydowałam się również na płeć męską drugiego zwierza.

;) ;)
Troche to potrwa :evil_lol:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Proszę, proszę, jakie tolerancyje społeczeństwo nasze polskie :diabloti:
Dla dyslektyków słowniki są również dostępne, także to jest żadne wytłumaczenie :p A nasza 15-letnia koleżanka Pinczerek powinna być wdzięczna za poprawienie błędów- poprawna pisownia jak znalazł do egzaminu gimnazjalnego czy też maturalnego :razz:

Pinczerek- może skontaktuj się z oddziałem ZK w Twojej okolicy i tam popytaj o hodowle?

Jestem tolerancyjna Madziu to podstawa człowieczeństwa .............

Posted

jezeli chodzi o ALFE I OMEGE,czy ja gdzies napisałam kogo miałam na mysli?
Ogólnie napisałam ,a widze ze niektórzy wzieli to do siebie:cool3:
Chyba mają coś na sumieniu;)

Posted

Nawiąże do tematu o błędach ja czasem też je pewnie robie a napewno nie robie przecinków tak często jak powinny być przyznaje się, że mi się nie chce:eviltong: A i jeszcze chce dodać, że i tak się staram pisać żebyście mnie zrozumiały, bo moge gwarą pisać i wtedy wątpie żebyście cos skumały z tego:evil_lol: :eviltong:

Posted

Pegaza napisał(a):
Może kiedyś przy okazji... a narazie nie zaśmiecam juz tematu o hodowlach:eviltong:

No dajesz :cool3: :cool3: I tak już jest zaśmiecony :roll: :eviltong:
A ty z jakiej hodowli masz swojego psiaczka:loveu: :cool3:
Bo ja się zastanawiam nad Galus bo jest najbliżej :eviltong: i czekam na opinie jak coś to najwyżej gdzieś indziej:eviltong: :eviltong: