mestudio Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 Jestem u przymilaka. Witam wszystkich zaglądających :-). Szu dostał 100 zł od przemiłej Pani Małgosi Sz. pięknie dziękujemy!!! Quote
inka33 Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 mestudio napisał(a):Jestem u przymilaka. Witam wszystkich zaglądających :-). Szu dostał 100 zł od przemiłej Pani Małgosi Sz. pięknie dziękujemy!!! A może jest to nawet Pani Małgosia Szu. ...?? ;) Quote
inka33 Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Gusiaczek napisał(a):Cześć i czołem :) Jestem wesoły... Szumek... :siara: Quote
mestudio Posted January 8, 2014 Author Posted January 8, 2014 Szu....Gusiaczek dobrała się do Twoich ogłoszeń, będzie domek z tego, mówię ci psiaku. Quote
Mattilu Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Szu, Gusiak ruszyla do boju, Ty sie lepiej pakuj :) Quote
Gusiaczek Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 mestudio napisał(a):Szu....Gusiaczek dobrała się do Twoich ogłoszeń, będzie domek z tego, mówię ci psiaku. Mattilu napisał(a):Szu, Gusiak ruszyla do boju, Ty sie lepiej pakuj :) Oby słowo ciałem się stało :) Na razie skorzystałam z pomocy dziewczyny, która za niewielkie pieniądze czyni ogłoszenia. Nie będziemy ustawać w poszukiwaniu domu dla Szu, a ja postanowiłam ( noworocznie) nauczyć się robienia ogłoszeń i wysyłania ich w świat - Przytulak znajdzie dom i zaraz się znajdzie kolejny potrzebowski. Quote
Gusiaczek Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 Cześć Przytulaku:) Wieje, że łeb chce urwać może przywieje twojego ludzia? Quote
mestudio Posted January 10, 2014 Author Posted January 10, 2014 No wieje, u nas też, a ja zmykam do ogrodu posadzić rośliny bo wczoraj kurier mi przywiózł, już mi odwala wiosennie..... Quote
mestudio Posted January 10, 2014 Author Posted January 10, 2014 Mattilu napisał(a):Wiosennie?! tak bez zimy??? Zima czai się za rogiem i może się wyczaić w każdej chwili niestety dla bezdomniaków i tych w paskudnych schronach. My jesteśmy w tej chwili na etapie rozmyślań o zabraniu Taja z hoteliku bo nie ma funduszy na jego utrzymanie. Nawet na ten miesiąc musimy kombinować pieniądze - dołożyć z zapasów tymczasowych. Rozważamy tez zakup kojca i zabranie kolejnego psa z hotelu - zapewne białej suki bo ta nie ma nic z wyjątkiem deklaracji od mojej znajomej, która sunię pięknie oswoiła. Także marny rok się zapowiada. Quote
Mattilu Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 jak już Szu pójdzie do domu, to przerzucę jego deklarację na jakiegoś innego Waszego podopiecznego. Quote
Gusiaczek Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 mestudio napisał(a):Zima czai się za rogiem i może się wyczaić w każdej chwili niestety dla bezdomniaków i tych w paskudnych schronach. My jesteśmy w tej chwili na etapie rozmyślań o zabraniu Taja z hoteliku bo nie ma funduszy na jego utrzymanie. Nawet na ten miesiąc musimy kombinować pieniądze - dołożyć z zapasów tymczasowych. Rozważamy tez zakup kojca i zabranie kolejnego psa z hotelu - zapewne białej suki bo ta nie ma nic z wyjątkiem deklaracji od mojej znajomej, która sunię pięknie oswoiła. Także marny rok się zapowiada. Kurza melodia ! miesięcznie to jest ogrom pieniędzy ..... :shake: Ara w ogóle nic nie ma? W łikend klecimy bazar, który powinien ruszyć ok. wtorku (w domu mam kiepskie oprogramowanie i muszę zdjęcia "obrobić" w pracy). Gdybym mogła zająć się tylko kupczeniem mogłabym więcej pomóc, a tak ..... blada:( Quote
Gusiaczek Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 poleciało dla Szu na styczeń kilka zeta ode mnie i Jagody - niestety skarbonka tym razem była pusta .... Quote
mestudio Posted January 10, 2014 Author Posted January 10, 2014 Co do Ary to będzie dobrze jak uzbieram na styczeń z zapasów od Pani Małgosi i Pani Doroty - teraz poszło za grudzień 150 zł przecież. Pieniążki dla Szu dotarły Gusiaczku, dziękuję pięknie. Quote
Gusiaczek Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Witaj Szu Kochany, ale pogoda, co? i mnie nosa z budy nie chce się wychylić .... Quote
Gusiaczek Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 (edited) Witaj Szu. Z zamówionego pakietu dostałam do aktywacji kilka ogłoszeń i cisza .... :shake: miało być 130 ..... przypomniałam się - cisza .... nic to, sama się zbiorę w sobie, a dopominać się już nie zamiaruję edit: kolejne ogłoszenia już aktywowałam Gosia wyjechała i stąd przerwa :) Edited January 13, 2014 by Gusiaczek Quote
mestudio Posted January 14, 2014 Author Posted January 14, 2014 Szuwarki, przystojniaki - odwiedziny fanek mile widziane. Do diabła, nikt nie dzwoni w sprawie Szu......................w ogóle nikt nie dzwoni w sprawie naszych psów, makabra. Quote
Recommended Posts