Mattilu Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Ciekawe jak Wielki Szu przezyl wiosenne porzadki u Jamora :-) Quote
Gusiaczek Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Cześć Chopie :) Ładny dzionek nam nastał, co ? ;) Quote
Gusiaczek Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Witaj Ulubieńcu :) Mam nadzieję, że wiosna przyniesie ci kochający dom. Quote
mestudio Posted March 28, 2013 Author Posted March 28, 2013 Ech, czekamy aż się łaskawie ogłoszenia ukażą. Z tego co widzę to w przypadku psów przytuliskowych szkoda pieniędzy na pakiety bo minął tydzień od kiedy wrzuciłam informacje do ogłoszeń i ogłoszeń dalej nie ma. Naprawdę szkoda pieniędzy bo te psy nie mają czasu. Quote
Gusiaczek Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 [quote name='Mattilu']Kurcze, to jak je oglaszac?![/QUOTE] No właśnie .... Quote
Nutusia Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Nianię dla Alessandro znaleźć ;) Powinno być jak ze sterylkami - pierwszeństwo mają aborcyjne, a przy ogłoszeniach pierwszeństwo powinny mieć psiaki w niebezpieczeństwie. Bo jak już jest w DT, to przecież tydzień w tę czy w tę nie gra roli... No fakt - Wielki Szu już w niebezpieczeństwie nie jest, dzięki bogu. Quote
mestudio Posted March 28, 2013 Author Posted March 28, 2013 Tak, nie jest w niebezpieczeństwie, ale ile kasy trzeba będzie zbierać żeby go utrzymać. Stałych deklaracji to on za wiele nie ma. Zaraz przyjdzie pierwsza faktura i zostanie ledwie na drugą, a gdzie zakup obroży przeciwpchelnej czy kolejne odrobaczenie? Na to już muszę kombinować i na maj kasę też. A czas leci bardzo szybko niestety. Najlepsza byłaby do ogłaszania taka osóbka jak Ziutka przedpotopowa:-), albo taki bazarek jak ewes robi - expresowo wszystko idzie. Quote
Nutusia Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Nie Ziutka przedpodopowa, tylko Ziutka przedAleksandrowa :) Quote
Gusiaczek Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/241550-BAZAREK-OG%C5%81OSZENIOWY-INNY-NI%C5%BB-WSZYSTKIE-%21%21%21-Do-27-04-Zapraszam%21-SZYBKO%21?[/URL] Właśnie wyczaiłam ten bazarek. Jeśli zadecydujecie na tak wykupię. Quote
Ziutka Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Kochane, ja moge ogłaszac psiaki, nie ma problemu :) Teraz Alessandro jest grzeczny, wiec dam rade :) Nie bede co prawda stukac bo 60 stron bo to bez sensu, ale najbardziej popularne bede robić ! Więc jak coś, to ślij mi Ewuś wsio na maila i bede ogłaszać :) Czyli obroża potrzebna i co jeszcze dla Szu ? Quote
mestudio Posted March 28, 2013 Author Posted March 28, 2013 [quote name='Ziutka']Kochane, ja moge ogłaszac psiaki, nie ma problemu :) Teraz Alessandro jest grzeczny, wiec dam rade :) Nie bede co prawda stukac bo 60 stron bo to bez sensu, ale najbardziej popularne bede robić ! Więc jak coś, to ślij mi Ewuś wsio na maila i bede ogłaszać :) [B]Czyli obroża potrzebna i co jeszcze dla Szu ?[/B][/QUOTE] Kupimy za pieniążki z bazarku bo Mazowszanka zrobiła nam niespodziankę dla psiaków z przytuliska. Quote
Gusiaczek Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 [quote name='Ziutka']Kochane, ja moge ogłaszac psiaki, nie ma problemu :) Teraz Alessandro jest grzeczny, wiec dam rade :) Nie bede co prawda stukac bo 60 stron bo to bez sensu, ale najbardziej popularne bede robić ! Więc jak coś, to ślij mi Ewuś wsio na maila i bede ogłaszać :) Czyli obroża potrzebna i co jeszcze dla Szu ?[/QUOTE] Chcę pomóc w ogłoszeniach, ale nie wiem JAK ??? .. dlatego zadaję głupie pytania ... Quote
mestudio Posted March 28, 2013 Author Posted March 28, 2013 [quote name='Gusiaczek']Chcę pomóc w ogłoszeniach, ale nie wiem JAK ??? .. dlatego zadaję głupie pytania ...[/QUOTE] Gusiaczku, teraz nie ma co kupować kolejnych ogłoszeń bo jest jeszcze trochę pakietów opłaconych. Ja się użalam na beznadziejny czas robienia tych ogłoszeń bo psy przytuliskowe nie mają tego czasu. Zamieściłam teksty 22, a jeszcze dziś nie ma ogłoszeń. Dla mnie to przesada. Quote
Mattilu Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Jak trzeba bedzie wykupic ogloszenia to jestem! Ewa, w razie czego daj mi znac. Quote
Recommended Posts