cockermanka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Wiem,jestem wyjątkową zrzędą w tym temacie ;)- ale zaraz wyjeżdżamy :multi: Mam nadzieję,że uda się nam wszystkim spotkać na wystawie - do zobaczenia:cool3: Quote
musia Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 q...a , a ja dostałam dziś potwierdzenie (wysłane 16 sierpnia :crazyeye: ) - z Opusem w klasie otwartej Jak to odkręcić:mad: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
iza Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 musia napisał(a):q...a , a ja dostałam potwierdzenie - z Opusem w klasie otwartej Jak to odkręcić:mad: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Moją suczkę kiedyś w Bratysławie zamiast do pośredniej zapisali do młodzieży , ale jak rano zgłosiliśmy się do sekretariatu to pani odszukała zgłoszenie zobaczyła, że było napisane do posredniej, wypisała nam karteczkę dla sędziego żeby nas oceniał w P a nie tak jak jest w katalogu w M ( i nawet mieliśmy res. CACIB:multi: i to po ICH)) Bratysława to co prawda nie Węgry, ale powinno się to Wam udać odkręcić. A może Opus bedzie tylko jedynym przedstawicielem swojej rasy? Quote
musia Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 iza napisał(a):A może Opus bedzie tylko jedynym przedstawicielem swojej rasy? Będzie prawdopodobnie sam - tyle , że chciałam i miał być w pracującej. Ma teraz szycie po starciu z lochą. A poza tym przyda mi się ta klasa na Węgrzech. Quote
Elitesse Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 ja sie powoli zaczynam szykowac - tzn gromadzic to co mam zabrac bo jutro moge o czyms zapomniec Quote
Dream Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Dojechałem na Dorcas Camping - czy ktoś tu jeszcze mieszka? Quote
AlaNowak Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Ok, wystawa dobiegla konca, teraz tylko czekamy na wyniki:D:D:D Musia, Zula, jak tylko bedziecie- napiszcie co i jak;) Quote
Dream Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Wróciliśmy. Pierwszego dnia Pan Sędzia nie był dla nas łaskawy: zdecydował, że żaden pies nie zasłużył na CACIBA :( Trzeba było zadowolić się CACem ;) Drugiego dnia było już lepiej. Dreamer zdobył CAC + CACIB Quote
AlaNowak Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Super! Serdecznie gratuluje z moim czarno-białym gangiem:) Quote
Dream Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 YaBear-CubCammy napisał(a):Super! Serdecznie gratuluje z moim czarno-białym gangiem:) Dziękujemy. Wiem, że inni mają się czym pochwalić, ale niech zrobią to sami :D Quote
cockermanka Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 My skromniutko - nie ma się czym chwalić :roll:... młody przywiózł z pierwszego dnia CAC i zaczął championat Węgier, z drugiego res.CAC a Gaffcia ma jeden res .CAC . Teraz już mam pewność,że do sędziego z pierwszego dnia nie ma sensu więcej jechać,bo "nie zauważa" kolorków,podobnie zresztą jak sędzina z dnia drugiego. No i nie jedzie się na Węgry do węgierskiej sędziny:shake: - czesi i słowacy zapewne o tym wiedzieli,bo wczoraj nie było żadnego psa z tych krajów:evil_lol: Poza tym nie widziałam jeszcze tak malutkich CACIBówek :cool3: Ale wiem,że dogomaniackie piesy trochę zaszalały :cool3: Quote
Musiałek Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Witam my w tym czasie szalelysmy na wysatwie w Białymstoku :) i mamy BIS Junior :) ale w przyszłym roku pewnie się wybierzemy ;) dlatego czy moglabym poprosic o stawke owczarkow australijskich bo na stronie nie znalazłam informacji dzieki Quote
Błyskotka Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Gratulacje i tak :multi::multi::multi:. Ja bardzo proszę o stawkę Chow Chow po węgiersku to cau cau :modla:. Quote
Wiesia756 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Gratulacje dla Zwyciezcow! Czy moge prosic o stawke rhodesianow? pozdr Quote
bety Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Gratulacje dla tych co się pochwalili sukcesami i dla tych co się jeszcze nie pochwalili ;) No i oczywiście - tradycyjnie - uśmiecham się ładnie :) :) :) o staweczkę AKIT AMERYKAŃSKICH (AMERICAN AKITA - po węgiersku też jakos tak podobnie) :) :) :) :) Pzdr Quote
AlaNowak Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 TO jak wszyscy prosza to je tez sie usmiechne:) BASENJI prosze jakby ktos byl taki kochany:) Quote
DużyCP Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Gratki dla zwycięzców:multi: i tych z mniej pierwszych miejsc. mozna prosić :cool3: o stwkę Briardów (FCI 113) ? pozdrowienia z Gdyni Quote
maga18 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Wrocilam - jakas godzinke temu wpełzłam do domu. Na wstepie dziekuje Pitrowi_B za miłe towarzystwo i przedewszystkim transport :multi: Dzieki, dzieki, dzieki!!! :) Moj golasek Toffi (Veni Otello Sub-O-Divo) w pierwszy dzien CAC, CACIB, BOB w drugi CAC i CACIB i tym samym skonczył Intera, a do Ch.Hu brakuje nam odstępu i małego CAC`a :) stawki podam, ale pozniej wybaczcie Quote
AlaNowak Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Maga, super! Tak trzymac! Gratulujemy serdecznie i cierpliwie czekamy na staweczki (nei zapomnijcie o baskach:) Quote
zula Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Basenji (w obydwa dni taka sama stawka): Psy szczenięta Tiger Child of Fortuna Movie Star Loango otwarta Togo Bello Del Tromontini Suki otwarta Cagadt Kegl del Tromontini weteranów Pinterkuti Dolli Dollar Braird (Berger de brie) 25.08 Psy pośrednia A'Romero des Plaines de Brotonne Suki pośrednia Draivena z Andaye otwarta Belle des Monts d'en Crauzille Holiday Arte Cassari 26.08 Psy otwarta A'Romero des Plaines de Brotonne Suki pośrednia Draivena z Andaye Quote
karenina Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 A ja poprosze charciki włoskie - kis olasz agar. Quote
Elitesse Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 ja dotarlam do domu przed 7 rano i jestem wykonczona :) w sobote: Wata V1 CAC CACIB i BOB - skonczyl Interchampionat i Championat Wegier :multi: :multi: Tess V1 CAC - zaczela CH. H :multi: corka Tess ALBA ASTRA Elitesse - V1 CAC CACIB BOB - zaczela CH.H :multi: :multi: w niedziele: Wata - V1 CAC CACIB i BOB, final BOG :multi: :multi: Tess - V1 CAC CACIB :multi: :multi: Abi niestety tylko V ( w jej klasie sedzia nie przyznal tytulow :( ) wystawa super udana !!!! dziekuje MUSI za zorganizowanie naszego wyjazdu !! :loveu: na razie tylko Wata , reszta fot jak sie wyspie :eviltong: Quote
musia Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Gończy Polski - OPUS Kłusująca Sfora - w 2 dni - 2x CAC, 2x CACiB, 2x BoB - rozpoczęty Championat Węgier. Prowadziła go Renata (Dog Handler) - widać znaleźli nić porozumienia :lol: Może kiedyś będzie tak wpatrzony jak w Kasię Skrzypczyk (jego miłość od pierwszego wejrzenia). Ale widać , że handlerzy dobrze z nim współpracują. Tu dziękuję Renacie. I właściwie naszej ekipie (vana) poszło znakomicie - 14 pucharków za rasę + 2 puchary za II BoG (gr. I i III) - każdy też dostał po bardzo ładnych sznureczkach z wstążkami. Quote
AlaNowak Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='musia']Gończy Polski - OPUS Kłusująca Sfora - w 2 dni - 2x CAC, 2x CACiB, 2x BoB - rozpoczęty Championat Węgier. Prowadziła go Renata (Dog Handler) - widać znaleźli nić porozumienia :lol: Może kiedyś będzie tak wpatrzony jak w Kasię Skrzypczyk (jego miłość od pierwszego wejrzenia). Ale widać , że handlerzy dobrze z nim współpracują. Tu dziękuję Renacie. I właściwie naszej ekipie (vana) poszło znakomicie - 14 pucharków za rasę + 2 puchary za II BoG (gr. I i III) - każdy też dostał po bardzo ładnych sznureczkach z wstążkami. Yupi!!! To te moje trzymanie kciuków:P Gratuluje! Quote
Recommended Posts