Basik Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Ludziska to jak z tym busikiem - będzie? Ja bardzo chętnie pojadę, ale nie mam z kim sie zabrac :( Quote
simbik Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Właśnie mi potwierdzili, że na wystawie za jednego psa, za oba dni płaci się w sumie 105 euro - więc wszystko jasne :lol: . Quote
cockermanka Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 O,dzieki za informację - zawsze to 5 Euro w kieszeni ;-) Quote
musia Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 cockermanka napisał(a):O,dzieki za informację - zawsze to 5 Euro w kieszeni ;-) Jeżeli ktoś miałby ochotę na wspólny wyjazd z południa - to jeszcze z 2 miejsca mamy wolne (z drobizną raczej proszę) Quote
Basik Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Nadal dopytuję o tego busika, lub osobę, która weźmie mnie i mojego labka... Mogę dojechać do miejsca zbiórki.... Quote
BabyCakes Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Co do Championatu 4 x CAC i odstęp 1 roku pomiędzy pierwszym i ostatnim. Co do ras uzytkowych z certyfikatem nie ma żadnych ulg (też bym wolała żeby były Sorry, ze wracam do starego postu, ale czy jestes pewna, ze dla uzytkow nie ma zadnych ulg? Czy cos zmienilo sie od zeszlego roku? W zeszlym roku pytalam 2 osoby (jedna z nich jest Wegierka) o zasady przyznawania championatu i dowiedzialam sie, ze dla ras podlegajacych probom pracy potrzeba 3 CACe + certyfikat uzytkowosci (co najmniej 75% punktow). Oczywiscie w odstepie roku. Quote
cockermanka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Mam jeszcze jedno pytanie do bardziej zorientowanych - chcę zgłosić na obydwa dni - czy na każdy dzień piszecie osobny druk? Quote
simbik Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 cockermanka napisał(a):Mam jeszcze jedno pytanie do bardziej zorientowanych - chcę zgłosić na obydwa dni - czy na każdy dzień piszecie osobny druk? Ja wysłałam na osobnych, tak dla pewności :p. Quote
cockermanka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Chyba tez tak zrobię...dla pewności... ;-) Quote
RAKIJA Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 BabyCakes napisał(a):Sorry, ze wracam do starego postu, ale czy jestes pewna, ze dla uzytkow nie ma zadnych ulg? Czy cos zmienilo sie od zeszlego roku? W zeszlym roku pytalam 2 osoby (jedna z nich jest Wegierka) o zasady przyznawania championatu i dowiedzialam sie, ze dla ras podlegajacych probom pracy potrzeba 3 CACe + certyfikat uzytkowosci (co najmniej 75% punktow). Oczywiscie w odstepie roku. ja co prawda nie pytałam ale próbowałam przetłumaczyć ze strony Węgierskiej :) i też doszłam do tych zasad co Ty. Quote
BabyCakes Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 ja co prawda nie pytałam ale próbowałam przetłumaczyć ze strony Węgierskiej i też doszłam do tych zasad co Ty. Tez probowalam, ale marnie mi szlo :diabloti: i wolalam sie upewnic :razz: Coz, okaze sie 'w praniu'. Moj pies ma 3 CACe, ma uzytki z odpowiednia liczba punktów, niedlugo planuje wyslac dokumenty i zobaczymy, czy przysla dyplom :cool3: Quote
RAKIJA Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 BabyCakes napisał(a):Tez probowalam, ale marnie mi szlo :diabloti: i wolalam sie upewnic :razz: Coz, okaze sie 'w praniu'. Moj pies ma 3 CACe, ma uzytki z odpowiednia liczba punktów, niedlugo planuje wyslac dokumenty i zobaczymy, czy przysla dyplom :cool3: no to trzymamy kciuki :) Quote
simbik Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 cockermanka napisał(a):Chyba tez tak zrobię...dla pewności... ;-) Właśnie mi się jeszcze przypomniało :roll: , że wysyłałam na dwóch osobnych formularzach, bo również dwa osobne były w tej papierkowej reklamówce wystawy :lol: . Quote
Dog Handler Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Na widze że jak "Polonii" tyle jedzie , pokażemy klase na najwyższym poziomie :D:D Wszyscy zapudłujemy :D:D Quote
Basik Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Ludziska, czy naprawdę nie będzie żadnego busika? Quote
cockermanka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Basik - nie mam pojęcia,my jedziemy indywidualnie...i w dodatku z południa Polski... Quote
musia Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Własciwie moglibyśmy jechać - ale jakby co to mamy jeszcze 1 wolne dla jakiegoś malucha Quote
musia Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Własciwie moglibyśmy jechać - ale jakby co to mamy jeszcze 1 wolne dla jakiegoś malucha Quote
blaira Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 mamy wolne miejsce wyjazd z warszawy najchetniej osoba z jakims mniejszym pieskiem . sprawa pilna Quote
blaira Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 do 7 zbieram chcetnych na wyjazd busem z warszawy sprawa bardzo pilna trzeba dac odpowiedz wlascicielowi busa Quote
Elitesse Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 maga18 napisał(a):dostalam potwierdzenie oo to moze i ja dzis dostane :roll: Quote
cockermanka Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 A mnie zaraz szlag jasny trafi! :angryy: :angryy: :angryy: Rezerwowałam domek z miesiąc temu (awaryjnie na 6 osób i 4 psy - bo opłata jest jednakowa niezależnie od ilości osób - za 3 noce 639 zł),zapłaciłam..a dziś dostałam maila,że właściciel domku sie pomylił i mają podwójne rezerwacje...i oferują nam 3 pokoje dwuosobowe w hotelu (łazienka tylko z natryskiem - a ja muszę mieć wannę do kapania psów...) za ....ponad 2500 zł....:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: No,kawy to już dzisiaj pić nie muszę....:mad: Quote
Elitesse Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 dostalam dzis potwierdzenia dla swoich burkow :multi: Quote
Recommended Posts