Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 319
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cockermanka napisał(a):
O,dzieki za informację - zawsze to 5 Euro w kieszeni ;-)

Jeżeli ktoś miałby ochotę na wspólny wyjazd z południa - to jeszcze z 2 miejsca mamy wolne (z drobizną raczej proszę)

Posted

Co do Championatu 4 x CAC i odstęp 1 roku pomiędzy pierwszym i ostatnim.
Co do ras uzytkowych z certyfikatem nie ma żadnych ulg (też bym wolała żeby były

Sorry, ze wracam do starego postu, ale czy jestes pewna, ze dla uzytkow nie ma zadnych ulg? Czy cos zmienilo sie od zeszlego roku?

W zeszlym roku pytalam 2 osoby (jedna z nich jest Wegierka) o zasady przyznawania championatu i dowiedzialam sie, ze dla ras podlegajacych probom pracy potrzeba 3 CACe + certyfikat uzytkowosci (co najmniej 75% punktow). Oczywiscie w odstepie roku.

Posted

cockermanka napisał(a):
Mam jeszcze jedno pytanie do bardziej zorientowanych - chcę zgłosić na obydwa dni - czy na każdy dzień piszecie osobny druk?

Ja wysłałam na osobnych, tak dla pewności :p.

Posted

BabyCakes napisał(a):
Sorry, ze wracam do starego postu, ale czy jestes pewna, ze dla uzytkow nie ma zadnych ulg? Czy cos zmienilo sie od zeszlego roku?

W zeszlym roku pytalam 2 osoby (jedna z nich jest Wegierka) o zasady przyznawania championatu i dowiedzialam sie, ze dla ras podlegajacych probom pracy potrzeba 3 CACe + certyfikat uzytkowosci (co najmniej 75% punktow). Oczywiscie w odstepie roku.

ja co prawda nie pytałam ale próbowałam przetłumaczyć ze strony Węgierskiej :) i też doszłam do tych zasad co Ty.

Posted

ja co prawda nie pytałam ale próbowałam przetłumaczyć ze strony Węgierskiej i też doszłam do tych zasad co Ty.

Tez probowalam, ale marnie mi szlo :diabloti: i wolalam sie upewnic :razz:

Coz, okaze sie 'w praniu'. Moj pies ma 3 CACe, ma uzytki z odpowiednia liczba punktów, niedlugo planuje wyslac dokumenty i zobaczymy, czy przysla dyplom :cool3:

Posted

BabyCakes napisał(a):
Tez probowalam, ale marnie mi szlo :diabloti: i wolalam sie upewnic :razz:

Coz, okaze sie 'w praniu'. Moj pies ma 3 CACe, ma uzytki z odpowiednia liczba punktów, niedlugo planuje wyslac dokumenty i zobaczymy, czy przysla dyplom :cool3:

no to trzymamy kciuki :)

Posted

cockermanka napisał(a):
Chyba tez tak zrobię...dla pewności... ;-)

Właśnie mi się jeszcze przypomniało :roll: , że wysyłałam na dwóch osobnych formularzach, bo również dwa osobne były w tej papierkowej reklamówce wystawy :lol: .

• 2 weeks later...
Posted

A mnie zaraz szlag jasny trafi! :angryy: :angryy: :angryy:
Rezerwowałam domek z miesiąc temu (awaryjnie na 6 osób i 4 psy - bo opłata jest jednakowa niezależnie od ilości osób - za 3 noce 639 zł),zapłaciłam..a dziś dostałam maila,że właściciel domku sie pomylił i mają podwójne rezerwacje...i oferują nam 3 pokoje dwuosobowe w hotelu (łazienka tylko z natryskiem - a ja muszę mieć wannę do kapania psów...) za ....ponad 2500 zł....:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
No,kawy to już dzisiaj pić nie muszę....:mad: