Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[LEFT] [LIST]

• Meldegebühren und Meldesschluss

Erster Meldeschluss: 2007. 07. 14.
    Für den erste Hund mit Katalog: 40 euro
    Für weiteren Hund ohne Katalog: 35 euro

Zweiter Meldeschluss: 2007. 07. 28.
    Für den erste Hund mit Katalog: 50 euro
    Für weiteren Hund ohne Katalog: 40 euro

• [B]Helysz

• Replies 319
    • Created
    • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aneta...i..bouvier napisał(a):
    czy jezeli na wystawie to oplacam 100 euro za obie wystawy plus 500 forintow..... i to wszystko rany czemu nie ma strony po angielsku,,,chociaz..czy jeszcze cos

ja też tak rozumiem... 100 euro za obie + 500 forintów za wpłate na miejscu ...

Posted

Elitesse napisał(a):
    nie 500 forintow a 5 euro !!!!

Trudno - i tak taniej niż przelew z mojego banku....;)

Basik - jeszcze nie szukałam formularza ... hahaha :evil_lol: ... zaczęłam od noclegów :cool3:

Posted

cockermanka napisał(a):
    Trudno - i tak taniej niż przelew z mojego banku....;)

Basik - jeszcze nie szukałam formularza ... hahaha :evil_lol: ... zaczęłam od noclegów :cool3:

No właśnie też przekalkulowałam i chyba jednak przelew odpuszczę :roll: , bo jeżeli nawet będzie ciut drożej, to kwestia kilku złotych.

Ja formularz pobrałam z głównej strony związku węgierskiego - ten ogólny dla węgierskich wystaw:
    TUTAJ

Posted

Mam też ulotkę reklamową Debreczyna, ale nie opłaca sie nawet skanować zgłoszenia, bo to prosta tabela z kolejnymi punktami, zero finezji :eviltong: .

Posted

Czyli wysyłacie pocztą? Ja o spanko to sie nie martwię, tylko o transport... Spać to mogę nawet w aucie, a na miejscu zawsze sie coś znajdzie:)

Posted

Mój net nawala napiszcie ile dokładnie muszę zapłacić za 1 psa, za obie wystawy na miejscu? Nadal dopytuję - będzie ktoś miał dla nas miejsce?

Posted

Z tego co sie doczytałam,to na miejscu płacisz jak za drugi termin - czyli 2 x 50 Euro + 5 Euro za opłatę na miejscu (i tu nasuwa mi się pytanie,czy to 5 Eur dotyczy każdego zgłoszenia ? - bo wtedy za dwie wystawy płaciłoby sie w sumie 110 ... )

Posted

cockermanka napisał(a):
    Wspaniale :loveu:- ogromnie jestem ciekawa....:cool3:
    Ja też jestem ciekawa i z niecierpliwością czekam na zeszłoroczną stawkę spanieli:cool3:

Posted

[left]
    [list]

• Meldegebühren und Meldesschluss

Erster Meldeschluss: 2007. 07. 14.
    Für den erste Hund mit Katalog: 40 euro
    Für weiteren Hund ohne Katalog: 35 euro

Zweiter Meldeschluss: 2007. 07. 28.
    Für den erste Hund mit Katalog: 50 euro
    Für weiteren Hund ohne Katalog: 40 euro
  • [LEFT] [LIST]
  • Helysz

• Posted

W ulotce którą mam jest też napisane +5 euro na miejscu, tylko rzeczywiście pytanie czy to 5 euro nie jest razy dwa, za każdą z wystaw :evil_lol: .