piotrek_b Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 coś mi sie wydaje, że tym razem wystawy nie będzie na Vekeri-to. Na stronie oddziału podają miejsce wystawy, Debrecen Nagyerdei Stadion :mad: Quote
musia Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Ponieważ nie jadę sama, a i Opel to nie ciężarówka - trudno byłoby we względnym komforcie przejechać tę trasę z dogiem, saluki (którym muszę odmówić), erdelką, 2 sznaucerami + transporterek, gończym polskim i papillonem. To jednak mimo wszystko van. Dlatego nadal poszukujemy 3 osób z małymi pieskami, mogą być nakolankowe ewent. kuferkowe. Cena na teraz nadal 350 zł w 2 ratach. Chociaż może ulec zmianie. Ale o tym mogłabym powiedzieć już przy wyjeździe. Wtedy różnica wraca do kieszeni uczestników. Planowany nocleg - to na 8 osób (7 + kierowca) a/ 4x (2-osob pokój) b/ 2x (4-osob pokój) zależy co mi się uda zrezerwować - tak na wyrost. Narazie jest 4 pasażerów. Wyjazd z Katowic. Quote
flashka-g Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 ja moze sie wybiore, zaleyz co jeszcze bedzie zmienione w ich obsadzie sedziowskiej i czy wezme jakies psy na handling. Quote
flashka-g Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 ma ktos jakies namiary na w miare tanie i komfortowe noclegi w Debreczynie? W kazdym razie zeby nie bylo bardzo daleko do wystawy 20-30 minut jazdy max. Quote
piotrek_b Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='flashka-g']ma ktos jakies namiary na w miare tanie i komfortowe noclegi w Debreczynie? W kazdym razie zeby nie bylo bardzo daleko do wystawy 20-30 minut jazdy max. nie wiem czy są tanie, ale prawdopodobnie komfortowe to jest camping w sąsiedztwie wystawy tj. stadionu Termal Kemping*** Debrecen, Nagyerdei krt. 102. Tel./fax: 36 52/412-456 w tym roku wystawa prawdopodobnie będzie na stadionie zupełnie tego nie rozumiem Quote
piotrek_b Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 flashka-g napisał(a):a nie ma ten kemping zadnego maila?:) pewnie ma, ale niestety nie podają maila :p Quote
flashka-g Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 maga18 napisał(a):tylko nie mow, ze bierzesz KC :mad: :lol: w sumie potrzebuje dwa cace do championatu:diabloti: Quote
Marihuana Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 do kiedy sa zgłoszenia?? I czy ktos mogłby mi podac numer faxu? My jedziemy z 3 boxerami. Wzielibysmy cie Klaudi gdyby Calvados nie jechał a on potrzebuje jeszcze jedno CAC wiec jechac musi. Quote
maga18 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 flashka-g napisał(a):w sumie potrzebuje dwa cace do championatu:diabloti: eeeee tam CAC`e bierz - i tak bylabys w championach a moja Milka w otwartej - wiec wiesz - a ja tam chce CACIB`y :eviltong: :diabloti: a Twoja jest Int.Ch? Quote
flashka-g Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 maga18 napisał(a):eeeee tam CAC`e bierz - i tak bylabys w championach a moja Milka w otwartej - wiec wiesz - a ja tam chce CACIB`y :eviltong: :diabloti: a Twoja jest Int.Ch? no nie wogole:) juz kilka dobrych lat tego Intera ma:roll: :evil_lol: Quote
maga18 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 to i res CACIB po Twojej by mnie zadowolił :grins: Quote
AiK Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 maga18 napisał(a):to i res CACIB po Twojej by mnie zadowolił :grins: a ja zmienilam plany i sie nie spotkamy ;) Quote
aneta...i..bouvier Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 jesteśmy w trakcie zbierania chętnych na buska z warszawy brakuje na kilku osób ktoś chętny:razz: Quote
Basik Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Bardzo proszę o stawkę labradorów z zeszłego roku - luknę i zadecyduję, czy labek, który już busem z Wawki na Mołdawię ruszał z panem Wiesiem i grzecznie siedział pod nogami - zostanie przyjęty do busika? I jeszcze jedno - jak wysłać im kasę - proszę o info jak to zrobić najtaniej! Quote
piotrek_b Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 nie wiem czy opłaca sie wysyłać, opłata za przelew na ich konto może być wysoka (wyższa niz opłata na miejscu, ale musisz dowiedzieć się w swoim banku). W poniedziałek podam stawke labków Quote
dorotal Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Do znających węgierski co to znaczy Belepes: 9.00 oratol A biralatok kezdete: 18.00 Quote
Videl Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 dorotal napisał(a):Do znających węgierski co to znaczy Belepes: 9.00 oratol A biralatok kezdete: 18.00 Belepes to znaczy rozpoczęcie, wstęp:lol: Quote
piotrek_b Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 LABRADOR RETRIEVER stawka ARANYHOMOK SZEPE GAZSI pies kl. mł FLAMELILY ARBOR VITAE pies kl. mł GUIDELINE'S VERSION OF HIMSELF pies kl. mł STENVEYZ LOGOTYPE pies kl. pośrednia FRESHFOUNTAN UNGAVA pie kl. otwarta ARANYOTVOS BLONDIE suka kl. mł HEART-STRINGS DARBY suka kl. mł CLOODINE QUEEN OF HUNTING GROUND suka kl. pośrednia HEART-STRINGS DAYFLOWER DANCE suka kl. pośredni SAREGRESI BE MY DREAM suka kl. pośrednia ARANYOTVOS ARIEL AIDA suka kl. otwarta KONTNY LABRADOR IMPERIA suka kl. otwarta SEALLAND SPICY suka kl. otwarta LABRADORS OF SAINT FOUNTAIN LADY suka kl. working ARANYOTVOS ASBEE - suka kl. champ sorki, ale magą być błędy. Skąpi Węgrzy zrobili katalog i powielili go na risografie marnej jakości. Okazuje się, że tak można. Quote
PARSONRK Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Prosze o staweczkę parson russell terrierów :) Quote
cockermanka Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 piotek_b a czy mogłabym prosić o stawkę cocker spanieli angielskich? Może byc skan,jesli byłoby dużo pisania... W sumie coraz intensywniej myślę o tej wystawie...bo mamy dwóch róznych sędziów..możnaby sie wybrać... Quote
Dog Handler Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Można prosić o stawkę Papillonów i Airdeale Terrierów ??? z GÓRY Mocno dziękuję i Pozdrawiam ! Quote
piotrek_b Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 PARSON RUSSEL TERRIER KONDORVOLGYI CICERO pies kl. ofwarta BADBONE TEAM AMICA suka kl. szczeniąt NEMESHAZI-FANTOM BEBY suka kl. posrednia AIREDALE TERRIER BUKKI BESTE ALMOS pies kl. pośrednia STERLING NAN PINKERTON pies kl. pośrednia STROLLER SOUL'S CARRIER INDIAN pies kl. pośrednia QUALITY FROM BRUIG NA BOANN pies kl. otwarta STUBBORN'S CHARADE pies kl. otwarta STERLING NAN FENIMOR COOPER pie kl. champ. FAIRY SUSAN AND TWINGS ANZO suka kl. mł. STERLING NAN FREDERIKA suka kl. pośrednia JAVORKUT ALJAI KIMBERLY suka kl. otwarta JUMPING-WALLABY NEW-C suka kl. otwarta STERLING NAN AQUAREL suka kl. otwarta nie mogę znaleśc w katalogu Papilonów, byc może ich nie było. jutro wkleję spaniele Quote
aneta...i..bouvier Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [LEFT] [LIST] Meldegebühren und Meldesschluss Erster Meldeschluss: 2007. 07. 14. Für den erste Hund mit Katalog: 40 euro Für weiteren Hund ohne Katalog: 35 euro Zweiter Meldeschluss: 2007. 07. 28. Für den erste Hund mit Katalog: 50 euro Für weiteren Hund ohne Katalog: 40 euro [B]Helysz Quote
Recommended Posts