maga18 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 za 2 dni, za 2 psy powinnam zaplacic 150 Euro (I termin) a tak to 200 Euro - zaoszczedze 50 Euro i bedzie jak znalazł na jakies czeskie show :lol: Quote
maga18 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Paying : Account nr.: 11738008 - 20328102 NAME of the account holder: OTP Bank a swift i iban????? Quote
Jagoodka Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 musia napisał(a):Ale skąd te 100 Euro jeżelibym zgłaszała w I terminie? ( 80Euro) Stąd, że u nich opłata na wystawie to opłata za II termin ( niezależnie od tego w którym terminie zgłaszasz) + te dodatkowe opłaty. Quote
musia Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Jagoodka napisał(a):Stąd, że u nich opłata na wystawie to opłata za II termin ( niezależnie od tego w którym terminie zgłaszasz) + te dodatkowe opłaty. Rozumiem - w takim razie się sprężam i płacę I termin do 14 lipca Quote
Jagoodka Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 musia napisał(a):Rozumiem - w takim razie się sprężam i płacę I termin do 14 lipca Ja też bym tak zrobiła :) Quote
tybetan Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [quote name='piotrek_b']Zwergschnaucer Szwarz-Silber JUBILLE'S FOOTBALL FIGO - pies, kl. otwarta HOSSZUBEREKI-CSASZAR QUEST OF GLORY - suka, kl. młodzieży MATRASZEPE INDIGO - suka, kl. młodzieży BLACK-BABILON FENSY - suka, kl. champ. Mastif Tybetański SINA NIMA SENG KHRI - pies, kl. szczeniąt DAR SHING CHILILI - suka, kl. otwarta MAA MO STRAZCE Z TIBETU - suka, kl. champ. Wielkie dzięki za stawkę tybetanów Quote
musia Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Jak obiecałam - piszę Będę organizować przejazd dla 6-7 osób z małymi pieskami na 2 dni z noclegiem. Nocleg - prawdopodobnie w tym ośrodku wyżej opisywanym ( 20Euro za 3-osobowy pokój). Będziemy tam dzwonić Chciałabym mieć grupę zebranę do I terminu zgłoszeń czyli 10 lipca. A teraz o kosztach Katowice-Debreczyn-Katowice Opel Vivaro - na 7 osób + kierowca Przejazd 350 zł od osoby. Płatne - myślę w 2 ratach (I-200zł, II-150) I rata - do 10 lipca, II -10 sierpnia. Pozostaje jeszcze sprawa noclegu. Albo załatwiamy indywidualnie w tym miejscu, albo też rezerwuję sama (trzeba by doliczyć 7-10 Euro /osoba) oczywiście wszelkie nadwyżki zebrane w walucie wracają do posiadaczy , ewnt. przeznaczamy na różne nieprzewidziane sytuacje. Winiety, parking , wjazd - ja opłacam Do Zagrzebia jechała drobnica , ale też średni - gończak i bulterierka Miejsca między rzędami było wystarczajaco. A w bagażniku jechała seterka. Quote
KN Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Elitesse wybierasz sie z Waciem? bo ja chyba z Judi pojade bedziemy walczyc o rase hehe inni sie bede mogli schowac:) ja wysylam zgloszenie na uniwersalnym druku jaki sobie stworzylam zawsze taki wsylalam i nigdy nie bylo problemu:) Quote
Elitesse Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 jade z Tessi i jade z Waciem, moze wegierski Championat uda sie skonczyc zgloszenie juz sobie znalazam na stronie wegierskiego kennelklubu Quote
KN Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Judi brakuje dwoch cacow i cacib tez by sie przydal:) Czy ktos sie orientuje czy dla psa z Ch Rumuni nie wystarczy jeden cac do Ch HU? Quote
Elitesse Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 kaska napisał(a):Judi brakuje dwoch cacow i cacib tez by sie przydal:) Czy ktos sie orientuje czy dla psa z Ch Rumuni nie wystarczy jeden cac do Ch HU? wegry nie maja "szybkiej sciezki championatowej" Quote
jo-jo Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Czy nie wybiera się ktoś z Warszawy i nie miałby ewentualnie wolnego miejsca, dla jednej osoby i doga niemieckiego? Quote
Bardotka Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='jo-jo']Czy nie wybiera się ktoś z Warszawy i nie miałby ewentualnie wolnego miejsca, dla jednej osoby i doga niemieckiego?[/quote] Klaudia, rośnij, rób prawko i będziemy brykały :loveu: Poza tym na koniec sierpnia to Ty raczej planów sobie nie rób :evil_lol: Quote
jo-jo Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='Bardotka']Poza tym na koniec sierpnia to Ty raczej planów sobie nie rób :evil_lol:[/quote] Będziecie musiały poczekać :lol: Quote
Bardotka Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='jo-jo']Będziecie musiały poczekać :evil_lol:[/quote] Tiaaaaaaaaa:evil: :cunao: Quote
musia Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Mam 4-osobową ekipę - szukamy jeszcze 3 osób z małymi pieskami. Może ktoś się skusi na wspólny wyjazd. Okazja do zdobycia 2 CACiBów (2 wystawy) Planujemy nocleg z sob/ndz. Do 10 lipca czekam na chętnych. Do 14 lipca I termin zgłoszeń. Quote
PARSONRK Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Czy mogę prosić o staweczke Parson Russell Terrierów - o ile były :) Ambitnie się zastanawiam :p Quote
simbik Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 PARSONRK napisał(a):Czy mogę prosić o staweczke Parson Russell Terrierów - o ile były :) Ambitnie się zastanawiam :p Ale ta wystawa dopiero będzie :evil_lol: 25-26.08.2007...swoją drogą ja lubię w temacie umieszczać datę wystawy, rangę i państwo, wtedy jest bardziej przejrzyście i łatwiej wszystko znaleźć :lol: . Quote
PARSONRK Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 simbik napisał(a):Ale ta wystawa dopiero będzie :evil_lol: 25-26.08.2007...swoją drogą ja lubię w temacie umieszczać datę wystawy, rangę i państwo, wtedy jest bardziej przejrzyście i łatwiej wszystko znaleźć :lol: . Tak wiem, ale mi chodziło o zeszły rok :) Quote
jo-jo Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Podnosze, czy nie miałby ktoś możliwości zabrania mnie z dogiem niemieckim z Warszawy? Oczywiście na obydwa dni wystawy :modla: Quote
musia Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Z miłą chęcią, ale wymiar trudny do upchnięcia pod siedzeniem. Szkoda jo-jo. My nadal szukamy 3 osób z drobizną. Quote
Bardotka Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 musia napisał(a):Z miłą chęcią, ale wymiar trudny do upchnięcia pod siedzeniem. Szkoda jo-jo. My nadal szukamy 3 osób z drobizną. No ale może zamiast trzech z drobizną to jedna z Jojeczkiem da radę się zmieścić?:loveu: Jojeczek to maleństwojest okropne on się poskłada jak każdy prawdziwy dozio:evil_lol: Quote
musia Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Pewnie tak tylko finansowe by to wyszło 3x tyle. A to bez sensu Quote
Bardotka Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 musia napisał(a):Pewnie tak tylko finansowe by to wyszło 3x tyle. A to bez sensu Ale pogadać możecie :roll: Quote
Recommended Posts