agaciaaa Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Piękna Czarusia :loveu: ciesze sie, że Sarunia ma sie dobrze :) Quote
Dada Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Tropi: Dominikę znasz? Do tej stajni trafiłam przypadkowo, miałam z końm pewnego człowieka pracowac, zupełnie gdzie indziej, ale zajechałam w odwiedziny i zostałam. :evil_lol: Czarka to niezła artystka, czasami chodzi rewelacyjne, a np wczoraj spróbowała mnie z ujeżdżalni do stajni wywieźć(bezskutecznie), no, ale jak to kobieta, ma dobre i gorsze dni :diabloti: Dzięki dziewczyny, cieszę się, że zdjęcia się podobają! Sarka już bez zastrzyków, ale jeżeli zobaczę zmianę w zachowaniu, to lecimy do weta, więc trzymajcie kciuki, zeby jej już faszerować nie trzeba było. Quote
agaciaaa Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 To ja trzymam kciuki za Sarunie :loveu: naszą imienniczkę ;) Quote
Czarna_Owieczka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Cześć! :D My też trzymamy kciuki! :) Quote
Olusia Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Hej :loveu: My też trzymamy kciuki za Sarcię ;) Quote
Dada Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Jesteście kochane! :multi: Własnie dowiedziałam się o tym, że moja ciocia przygarnęła znajdę, rocznego pieska w typie foksteriera! :lol: Postaram się w wolnej chwili zrobić pieskowi zdjęcia. Quote
Dada Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Moja rekonwalescentka: Zawsze uśmiechnięty Joyek: Zamyślony tym razem Młody: I leniuchy śpiochy: Quote
agaciaaa Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 http://i18.photobucket.com/albums/b133/nadirandaga/sp196.jpg ślicznie jej w nowej obróżce :) http://i18.photobucket.com/albums/b133/nadirandaga/sp204.jpg nie za dobrze im? ;) Quote
Czarna_Owieczka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Super zdjęcia :D Joy ma coraz dłuższe śliczne włosy :loveu: Quote
Olusia Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 http://i18.photobucket.com/albums/b133/nadirandaga/sp204.jpg Ale im dobrze :loveu: Słodziaki dwa :loveu: Quote
Dada Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Moje śpiochy zmokły teraz na wieczornym spacerze i za chwilę ze mną i siostrą na dobranoc film na dvd obejrzą. Kolorowych snów Quote
Gonitwa Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Młody po kąpieli bosski;) A z Sarcią będzie dobrze- musi być. A miałam zapytać- jak zareagował właściciel rottka? Zapłacił chociaż za zabiegi? Quote
torpi Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Dada napisał(a):Tropi: Dominikę znasz? Do tej stajni trafiłam przypadkowo, miałam z końm pewnego człowieka pracowac, zupełnie gdzie indziej, ale zajechałam w odwiedziny i zostałam. :evil_lol: Czarka to niezła artystka, czasami chodzi rewelacyjne, a np wczoraj spróbowała mnie z ujeżdżalni do stajni wywieźć(bezskutecznie), no, ale jak to kobieta, ma dobre i gorsze dni :diabloti: Nie znam Dominiki. Ja też tam trafiłam w sumie przez przypadek. Moja koleżanka jeżdziła tam sporadycznie na Dominacie (akurat pamiętam go jeszcze z Ignatek jak był ogierem :]) i znała albo właścicielkę Czarki albo osobę, która się nią opiekowała. W każdym razie namówiła mnie żebym z nią pojechała do tej stajni i umówiła się z tamtą osobą, że będę mogła na Czarce pojeździć. A na miejscu okazało się, że Czarka już tego dnia chodziła. I p. Jola dała mi innego konia. To była moja pierwsza wizyta w tej stajni w celach jeździeckich i ostatnia. A wcześniej byłam tam kilka razy przejazdem z p. Daciukiem, u którego pracowałam swego czasu. Ale wtedy z bryczki nawet nie wysiadałam. A te kobyłkowe humorki to ja znam, oj znam :] Jak Sara? Na zdjęciu widać że rana mała nie była. Quote
Czarna_Owieczka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Cześć! :multi: mizianko dla piesków i mile spędzonego dnia życzymy! :) Quote
Dada Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Witam, witam! :multi::lol: Właśnie wróciłam z Grabówki, przewiało mnie strasznie!!! Sarusia ma 6 ran, jedna bardzo duża i zaczęło nam to wszystko puchnąć trochę, ale podobno to normalne przy tego typu ranach... Gonitwa: Własciciel rotka zwiał, ani be, ani me, uciekł jednym słowem po tym jak jego pies puścił Sarkę. Ale nie odpuszczę, już dzisiaj chyba dowiedziałam się kto to. torpi: No to miałaś felerny dzień.. Ciekawa jestem z jakiego konia tak poważnie spadłaś.. Chciałam dzisiaj zdjecia psom porobić, bo słoneczko cudne i na podwórku okazało się, ze baterie już rozładowane :cool1: Quote
torpi Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Słów brak na takich ludzi, zero odpowiedzialności :angryy: żeby się nawet nie zainteresować. Mam nadzieję, że znajdziesz faceta i uda ci się pociągnąć do odpowiedzialności :angryy:. A co do koni jeszcze to ta folblutka nazywała się Maestria. Ponoć już jej nie ma w Grabówce. Nie był to taki zwykły upadek, bo kobyłek się na mnie wywrócił po tym jak mnie zrzucił stając dęba :diabloti:. Temu się dosyć poważnie skończyło. Ale w przyszłym roku zamierzam znowu zacząć jeździć. Moi rodzice chyba mnie do kaloryfera zaczną przykuwać :p. Quote
Gonitwa Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='torpi']. A co do koni jeszcze to ta folblutka nazywała się Maestria. Ponoć już jej nie ma w Grabówce. Nie był to taki zwykły upadek, bo kobyłek się na mnie wywrócił po tym jak mnie zrzucił stając dęba :diabloti:. Temu się dosyć poważnie skończyło. Ale w przyszłym roku zamierzam znowu zacząć jeździć. Moi rodzice chyba mnie do kaloryfera zaczną przykuwać :p. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
torpi Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Gonitwa napisał(a)::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Znaczy co? Lubisz folbluty? :cool3: Quote
Gonitwa Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Lubisz? Najładniejsze konie pod słońcem! A jeszcze jak kasztany to już w ogóle! Quote
agaciaaa Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 mam nadzieje, że właściciel rotka poniesie konsekwencje... :cool3: Zdrówka dla Saruni :) Quote
Dada Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Dzięki! Wyciek ropny z rany się sączy, boli biedulkę, ale dzisiaj nieźle szalała z Małym, świrusy kochane :loveu: Też mam nadzieję, ze właściciel konsekwencje poniesie, jak na razie muszę pójsć po zaświadczenie od weta, zresztą Sarka jutro na kontrolę.. Joyka wymęczyłam, ogoliłam pyszczek, dupkę pod ogonkiem i wloski przy poduszeczkach. Nieszcześliwy pies :evil_lol:, coraz mniej czasu mi to zajmuje, bo młody coraz mniej się wierci. Ciuszek na zimę mu przyszedł, wygląda cudnie! Tak żałuję, ze dzisiaj zdjęcia mu nie mogę zrobić! Jutro :razz: Gonitwa: Czarusi tatuś to folblut :diabloti: torpi: Nie znam tej klaczy, nigdy nie widziałam jej, w Grabówce długo nie jeżdzę, wcześniej były Gieniusze, jeszcze wcześniej Ignatki i Niewodnica. Zdjeć nie będzie, siostra zabrała baterie i ładowarkę na konie i zostawiła w Ignatkach, bystre dziewczę :mad:, ale jutro ma przywieźć Quote
agaciaaa Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 O, jeżdziłaś w Gieniuszach :) to już prawie moja Sokółka ;) Buziaki dla obu futrzaków od mojej paskudy :loveu: Quote
Iza. Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Śliczne te nowe obróżki psiaków szczególnie Joyka :loveu: Musze się w końcu wybrac do tego sklepu :P CO tam u Sary? Jak się dzisiaj czuje ;) ? Agaciaaa ty z Sokółki jestes ?:) Ja mieszkam tak pomiędzy sokółką , a białymstokiem ;) Czarna B-cka znaczy sie :P Quote
Dada Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Właśnie wróciłam od weta z Sarką. Kolejne pięć dni na antybiotyku, z jedną raną jest źle... Płakać mi się chce... ehh moja malutka... Byłam dzisiaj z ciocią po foksierierka dla niej. Piękny i kochany chłopak, jak go ktoś mógł wyrzucić i na łańcuchu przywiązać... :mad::angryy: Czarusie wzięłam na lonże, bo czuję się koszmarnie... Pieski wyszalały się, mimo, że mokro i blehhh I coś miłego.. Przyszedł wczoraj kombinezon i Joyek wygląda cudownie! :lol: Juz od wiatru nie ucieka, taki słodziak Obiecane fotki: Mam juz baterie i jutro obu moim miłościom jakies zdjęcie zrobię! Quote
Recommended Posts