am-elle Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Jeeezuuu jaka ci Agnieszko fotkę Paulina wstawiła... nie mogę jakie cuda trzy: http://i339.photobucket.com/albums/n453/plinka111/Treningi%20w%20Radosnym/DSC01943.jpg :loveu: OOOO nie!!!!!!!!!! Plinka:mad: ja też tak chcę :p Quote
plinka Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Dooobra, zobaczę co da się zrobić :eviltong: Quote
Dada Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 ślicznie dziękuję!!! :multi: Śliczne puffeczki, śliczne, dzieciaki moje :loveu: ps: jak się ma Joya to się ma przywileje :evil_lol: Dlatego tak wiele osób chciało by mieć Joyowego klona, ale ja jestem zołza i sknera i nie dam :diabloti: ;) Quote
Doginka Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Dada napisał(a):ślicznie dziękuję!!! :multi: Śliczne puffeczki, śliczne, dzieciaki moje :loveu: ps: jak się ma Joya to się ma przywileje :evil_lol: Dlatego tak wiele osób chciało by mieć Joyowego klona, ale ja jestem zołza i sknera i nie dam :diabloti: ;) Ja mam Joya(Rapcio) i nikt jego klona nie chce:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Dada Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Od Pauliny Ignatiuk jeszcze zdjęcie mojego Joya (biedaczek chorował, ale dochodzi juz do siebie) I na koniec królewna Malwinka: Quote
plinka Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Dada napisał(a): (biedaczek chorował, ale dochodzi juz do siebie) Przeziębił się? :-( Quote
Doginka Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Kiedyś oglądałam piękną bajkę - "Konik Garbusek" i te grzywaczyki bardzo przypominają teko ślicznego konika:loveu::loveu::loveu: Quote
Iza. Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 http://i339.photobucket.com/albums/n453/plinka111/Treningi%20w%20Radosnym/DSC01951.jpg Faktycznie jak konik wyglada :loveu::loveu: http://i339.photobucket.com/albums/n453/plinka111/Treningi%20w%20Radosnym/DSC01941.jpg Maleństwo kochane :loveu::loveu: Quote
Dada Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 :loveu:Iiiisia :loveu::loveu::loveu: Zakochana jestem w tej głowie, śliczna jest Quote
am-elle Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 A ja w całości ...w ogonie też :diabloti: a na tym zdjęciu to faktycznie ślicznie wyszła... Isia... bo ciebie TO ja WOLĘ UŚMIECHNIĘTĄ wiesz:evil_lol: Quote
Dada Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 Noo, ja bym to zdjęcie wstawiła bez mojej głowy, wyjątkowo okropnie wyszłam :diabloti:, ale hmm na zdjeciach jest się takim jakim się było w tej danej sekundzie, trudno, winna wszystkiemu jest zbyt wczesna jak dla mnie pora treningów :evil_lol: Quote
Dada Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 To jeszcze ja i Is and praca z tunelem :lol: w powietrzu widać lecącego konga, zabawkę na którą biega Iś, fajny moment uchwycony :p Zdjęcie by Agnieszka - APKA Quote
Ewa3 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Dada napisał(a): winna wszystkiemu jest zbyt wczesna jak dla mnie pora treningów :evil_lol: nie wspomne kto tutaj krzyczał zeby bylo z rana:mad::diabloti: Quote
Dada Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 to byłam jaaa :evil_lol: ale ja taka wtedy nieuczesana hihi Quote
Ewa3 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Ty jak Ty, ale Joyek:crazyeye::lol: taki nie uczesany z rana:cool1: hehe Quote
plinka Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='am-elle']A ja w całości ...w ogonie też :diabloti: Zdradzasz łysolki? :diabloti: [quote name='am-elle'] bo ciebie TO ja WOLĘ UŚMIECHNIĘTĄ wiesz:evil_lol: O taką na przykład? :cool3: [quote name='Dada']Noo, ja bym to zdjęcie wstawiła bez mojej głowy, wyjątkowo okropnie wyszłam :diabloti:, Marudzicie :eviltong: [quote name='Dada'] ale hmm na zdjeciach jest się takim jakim się było w tej danej sekundzie, trudno, winna wszystkiemu jest zbyt wczesna jak dla mnie pora treningów :evil_lol: hmm... czyli Aga była zaspana/znudzona treningiem :evil_lol: a ja myślałam, że to skupienie :diabloti: :lol: [quote name='Dada']ale ja taka wtedy nieuczesana hihi Ja tam na fryzury nie patrze, tylko zawsze Joyka oglądam czy pachnący na trening przyszedł :evil_lol: Joyuś z Miką Quote
Ewa3 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='plinka'] hmm... czyli Aga była zaspana/znudzona treningiem :evil_lol: a ja myślałam, że to skupienie :diabloti: :lol: oj Aga obrazam sie:mad:;) Ja tam na fryzury nie patrze, tylko zawsze Joyka oglądam czy pachnący na trening przyszedł :evil_lol: chyba wacham a nie ogladam:evil_lol::evil_lol::lol: Quote
Dada Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 pLinka dzięki za moje zdjęcie!! :loveu: i Joyosława z Miką! Szkoda, ze Ciebie nie ma, bo oba puffy pachnące i przed chwilą wykąpane :multi: Slicznoty. Dam namiastkę psiaków w postaci fotek Ewa: ja tam treningiem znudzona nigdy nie jestem, więc to na pewno było skupienie :diabloti: A treningi mamy suuuuperowe! :multi: Quote
plinka Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Ewa3 napisał(a):chyba wacham a nie ogladam:evil_lol::evil_lol::lol: I to i to :evil_lol: Dada napisał(a): Szkoda, ze Ciebie nie ma, bo oba puffy pachnące i przed chwilą wykąpane :multi: Slicznoty. Buuuuu :placz: Już sobie wyobrażam pachnącego Joyusia :loveu: To co zamawiam helikopter i zaraz jestem na Białostoczku :evil_lol: Quote
Zuza i Noddy Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Super wszyscy są, a Isia jak ładnie stoi już :lol: Quote
Recommended Posts