Jump to content
Dogomania

odlotowa brygada: Sara & Joy i Nadir :*

Recommended Posts

Posted

ale cudne filmiki, jakie pieski sa szczesliwe, az sie zauroczylam i pomysle nad takim klubem dla mojej Ajlu moze wyładuje sie na cwiczeniach ale nie wiem jakby do duzych psow reagowala ale warto sprobowac:) a Twoje grzywki ja zwykle śliczne:loveu:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fakt, dokładnie, widać, że jak nie daję w czas sygnałów i się dzieciak musi wysilić i patrzeć co od niego chcę, to kica sobie, zeby życie urozmaicić haha, bo bywa też, że pędzi jak petarda, ale to jak ja się lepiej skoncentruję
Mój króliczek :loveu:

Posted

Dziękuję Iza.
Syneczek kochany jest w oleju, bo u nas padało, ale dzisiaj zmywam, jutro na zajęcia od 9 rano z Malwisią :loveu: Dzisiaj Joyek i Malwina się jak torpedy rano ganiały, dzieciaki :lol:, szkoda, że aparatu nie wzięłam

Posted

Dada napisał(a):
Dziękuję Iza.
Syneczek kochany jest w oleju, bo u nas padało, ale dzisiaj zmywam, jutro na zajęcia od 9 rano z Malwisią :loveu: Dzisiaj Joyek i Malwina się jak torpedy rano ganiały, dzieciaki :lol:, szkoda, że aparatu nie wzięłam

A ja tam lubię Joyka w oleju :loveu:
Malwisie wariatkę też uwielbiam :loveu:

To chociaż jutro weź aparat:cool3:

Posted

Synuś wykąpany :)

Iś i Blaki podczas zabawy:

I Isiulec z Joykiem:

Joyuś z Miką:

Więcej fotek nie mam, bo mi rączki zamarzały. Paulina też coś zrobiła, więc pewnie będzie więcej i ładniejsze.
Mistrzu ćwiczył dzisiaj super, a Malwina już sama wchodzi do dużego tunelu i bardzo jej się to podoba, na zabaweczkę, bo moja Pirania vel Joy najchętniej na smaczki :evil_lol:

Posted

ona jak zwykle bierze nas na przeczekanie... :diabloti: dobrze że Ptysiowe fotki już wkleiła :evil_lol:... Isiowych i Joy'owych więcej było to sobie poczekacie:diabloti:

Posted

Joyek ukradł kubraczek Ptysi:lol:

własnie, zwiazywanie włosow obowiazuje zarowno przewodnikow jak i psow:evil_lol:

plinka ja czekam na te filmiki:razz: