Jump to content
Dogomania

odlotowa brygada: Sara & Joy i Nadir :*

Recommended Posts

Posted

Podszerstek tylko w szczotce zostaje, a jak by nie wychodził, to bym cały dzień spędzała na rozczesywaniu kołtunów.
Czarna_Owieczka:
To będzie wystawowy grzywacz
Agaciaaa:
Dzięki! :multi:

Dzisiaj może fotki zrobie, bo się rozjaśniło, Sara też wykąpana :multi::lol:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja tylko odpowiadam ;)
Mam jeszcze grubszą, którą przeważnie czeszę go (okrągłą)- najpierw zawsze grzebieniem, ale jej nie mogłam znaleźć tego dnia :-o
Na okrągłą najlepiej wlos sie Joykowi układa :lol: i się nie wkręca, nigdy mi się to nie zdażyło :p

Posted

Sara- rewelacyjnie. Przed chwilą koziołkowała i wykonywała wszystkie polecenia. A Joyek był męczony na "stoliku", jajka i zgryz sprawdzany, ale to aniołeczen wcielony, stoi jak zaczarowany :loveu:

Posted

nie wiem czy to łysolek będzie, bardzo możliwe, że owłosiona sunia. Domysłów snuć nie chcę, jeszcze się nie urodzilo moje szczęście i cierpliwie czekam, może trafi się moje trzecie marzenie :lol:. Rozpieszczana kolejna księżniczka, bo już wiem, że panienka to będzie

Posted

Śliczne dzieci....;).....moje zdjęcia podobnie wychodzą takie ciemne, a dzisiaj to Milka nawet za bardzo wariować nie chciała... taka pogoda...ona woli jak śnieg nie pada... ale odśnieżała ze mną podjazd... i kopała jamę w śniegu ,bo nie mogła znaleźć gdzie wczoraj nasikała;)...:laugh2_2:

Posted

A dziękujemy :multi: i witam u nas
W moje pieski nowe życie wstąpiło, uwielbiają śnieg! Szaleją kochane i się super bawia, radość jest niesamowita!:lol:

Posted

Mokro, szaro i bleh. Bawiły się trochę na podwórku, ale ogólnie dzisiaj przymulone są.
Zdjecia innym razem, taka ochydna pogoda.
Czekam na fotkę z lasu, kolezanka ma mi pprzesłać :lol:

Posted

Musicie mi wybaczyć, ale nie mam "weny" na robienie zdjęć. Pieski cudnie dzisiaj szalały(zresztą jak codziennie), szczególnie mały torpeda Joy. Udało nam się uciec przed samym deszczem ufffff
Klikamy sobie dość dużo ostatnio, przedwczoraj zabrałam pieski na rynek, by oswajały się z tłumem ludzi, hałasem. Joyka wszystko bawi i ciekawi :evil_lol:

Sarka:

Zmęczony piekniś:

Posted

agaciaaa;
Ode mnie też ;)
czarna owieczka:
Pewna wspaniała hodowczyni grzywaczy mi pomogła :lol: i teraz cwiczymy sobie sami. On jest baaaardzo posłuszny