Jump to content
Dogomania

odlotowa brygada: Sara & Joy i Nadir :*

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłam dzisiaj, poznałaś :lol:
Czasami lubię sama z psami połazić ;) Następnym razem możemy umówić się razem, baaaardzo chętnie :multi:

Posted

przyzwyczajone sa do konia, koń do nich, joyek zawsze biegnie z tyłu, sarka raczej tez, chociaż bywa, ze lubią się oboje z koniem pościgać. Joyek zawsze zachowuje bezpieczny odstęp, mądry chłopiec :loveu:, ale i tak zawsze mam oczy naokoło głowy, co nie zmienia faktu, że teren z psami to to co kocham najbardziej!! :multi::loveu:

Posted

Ewa3 napisał(a):
oczywiscie ze poznałam:p
koniecznie musimy sie umowic:lol:

ja też ja też... weźcie mnie ze sobą :modla:

Aga zdjęcia bossskie... wszystkie...

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Dzisiaj mija dokładnie miesiąc odkąd musiałam pożegnać się ze swoim przyjacielem :placz:. Magik był u mnie krótko, ale wydawało się jakby był od zawsze. Oddał mi całe swoje psie serduszko i szalenie pokochał, a ja jego. Bardzo skarbie za Tobą tęsknimy i nigdy nie zapomnimy.
Twoich mądrych oczu, bystrego spojrzenia, twoich szalonych gonitw i wskakiwania mi na ręce. Nie zapomnę nocy, jak spałeś wtulony na moim brzuchu, tego, że rozumiałeś wiele, że do szczęścia wystarczyłam Ci tylko ja. Kocham Cię aniołku i będę zawsze o Tobie pamiętać i nadal bardzo tęsknię
O 21 zapalam dla niego świeczkę, bo wierzę, że obok mnie jest jego psia dusza, a na pewno jest w pamięci, to był wyjątkowy pies i nie zrozumiem losu, dlaczego tak się stało

• 2 weeks later...
Posted

Dzięki, czekam niecierpliwie na zdjecia Izy z dzisiejszego agilitowego spotkania i na pewno wstawię nowe
Weszłam na Twoją stronę, masz cudne psy!

Posted

Hej, hej :loveu:
Wiesz, że dzięki twojej galerii tak pokochałam grzywki, że mam plan kupić w przyszłości :evil_lol:
Zakochałam się w nich na zabój :lol: