maga18 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 super foteczki i super towarzystwo na nich :loveu: fajnie macie... u mnie nie ma innych grzywek jak moje w okolicy :placz: za to do tego zdjecia mam ochote dorobic pare gifów :eviltong::evil_lol: http://i18.photobucket.com/albums/b133/nadirandaga/k112.jpg Quote
resuruss Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Maga !No jak to nie ma....nawet miot grzywek bez papierów widziałam z Legnicy...niedoinformowana jesteś moja droga :eviltong: Quote
am-elle Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 resuruss napisał(a):Łaaaaaa słodko :-) Isia tak od zawsze z tym tyłkiem miała ,a Ptysia bidula zdeptana przez białą smoczyce jest ;) Aniu Ptysia była taka szczęsliwa i tak świetnie się bawiły ... normalnie Isia to czekała kiedy wreszcie chłopaki odstąpią Beautysię :evil_lol: i sobie pójdą. Tylko ciocia Agnieszka najlepszą zabawę nagrała.... myślę że ganianki pod krzesłami to już by było ciężko nagrać... a tak zabawa dynamiczno-statyczna w miejscu :cool3: Quote
am-elle Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 maga18 napisał(a):super foteczki i super towarzystwo na nich :loveu: fajnie macie... u mnie nie ma innych grzywek jak moje w okolicy :placz: za to do tego zdjecia mam ochote dorobic pare gifów :eviltong::evil_lol: http://i18.photobucket.com/albums/b133/nadirandaga/k112.jpg ojjj taaaak :shiny: :evil_lol::laugh2_2: Quote
maga18 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 resuruss napisał(a):Maga !No jak to nie ma....nawet miot grzywek bez papierów widziałam z Legnicy...niedoinformowana jesteś moja droga :eviltong: źle się wyraziłam... nie ma takich fajnych osob z grzywkami ;) PS. o tych miotach tez wiem :chainsaw::x:2gunfire: Quote
Iza. Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Ale się bawią fajnie dziewczynki :loveu: A ogonek Ptysi jak wiatraczek albo śmigło lata hihi:lol: Czekam na więcej zdjęć :cool3: Quote
maga18 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Dada napisał(a):Maga, działaj śmiało :evil_lol: Quote
am-elle Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Nieeee no Maga trening czyni mistrza :eviltong: coraz lepsze te twoje giffy.... błahahahahhaha :megagrin: :laugh2_2: Quote
Dada Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 błahahahahahahahahaha :roflt::roflt: A już chciałam pytać, gdzie Twoje dzieło hahaha A to filmik z placu boju :diabloti: niedorobiony, bo cos krecic nie umiem, ale całe towarzystwo zobaczyć można. Joy nawet na nim zaśpiewał, ale ja głupek głos wyłączylam :roll: [URL=http://s18.photobucket.com/albums/b133/nadirandaga/?action=view¤t=k052.flv] Quote
Iza. Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 http://image.blingee.com/images16/content/output/000/000/000/51a/386822088_1048231.gif Padłam :lol::lol::evil_lol: Ale Isiunia szczęśliwa na filmiku, jak dupką kręci :loveu: I Jordan kicający jest :loveu::lol: Następnym razem jak kręcić filmik będziesz to statyw weź bo coisk Ci ręce drżą :evil_lol: Dada napisał(a):w Isi głowie jestem zakochana :loveu: się nie dziwie :loveu: Quote
Dada Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Ok, będziesz kręcić i może pogoda już będzie znośna? To na pocieszenie dwie śliczne dziewczyny :loveu: - w Isi głowie jestem zakochana :loveu: Quote
Dada Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 a co to ię dzieje, ze mój post zostaje na końcu cały czas.. Jeszcze tak to nie było... Iza, dzięki, dzięki. Filmik był pprzypadkowy, chciałam zrobić jakieś zdjęcie i kamerke włączyłam, a zamiast wyłączyć, to kawałek nagrałam :diabloti: Myśle, że jak będzie pogoda, to wezmę statyw, aparat, psy i na łące porobimy bajeczne fotki, a tu niestety nie było możliwości. Psy wyszły sie wysikać tylko Quote
Iza. Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Dada napisał(a):a co to ię dzieje, ze mój post zostaje na końcu cały czas.. Jeszcze tak to nie było... Iza, dzięki, dzięki. Filmik był pprzypadkowy, chciałam zrobić jakieś zdjęcie i kamerke włączyłam, a zamiast wyłączyć, to kawałek nagrałam :diabloti: Myśle, że jak będzie pogoda, to wezmę statyw, aparat, psy i na łące porobimy bajeczne fotki, a tu niestety nie było możliwości. Psy wyszły sie wysikać tylko Ostatnimi czasy na dogo posty non stop skaczą wrrr :angryy: Haha mimo, że przypadkowy to bardzo fajny :cool3: widać, jak wszystkie maluchy cieszą się ze spotkania :cool3: O kurcze to ja już czekam na te filmiki :loveu::evil_lol: na pewno będzie co oglądać :cool3: Quote
Dada Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Jedną wrzucam: A my na wystawie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: Joy w championach, Malwina w młodzieży :lol::lol::lol::lol: Quote
Dada Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Isia i joy jako tło: ll022.flv video by nadirandaga - Photobucket Quote
Ilka21 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 hahha jakbym na Molly patrzyła,świrek:loveu: Quote
Joanna Karasiewicz Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Ona tak jak Tobi szaleje, super i oczywiście kciuki trzymamy za jutrzejszą wystawkę :loveu::loveu: Quote
Dada Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 Dziewczyny, to nie są jej możliwości, muszę ją kiedyś nagrać na jej ulubionej łące, ona jest obłędnie szybka. Trzy skarby po wystawie: Joy doskonały - drugi, Malwina doskonała - druga, Beauty doskonała - pierwsza Quote
plinka Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Gratulacje! Joyka mina wyraźnie mówi co myśli o tych wystawach :evil_lol: Quote
Dada Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 hihi, on po wystawie spał, spał, spał, ziewał, spał, na chodząco też A w pociągu rozbroił grupę osób z US, dosiedli się specjalnie dla piesków, były zdjęcia, zachwyty. Joy wycałował wszystkich, chcieli mi go zabrać :diabloti:, taki on słodki hihi Jak wychodzili, to mi się za plecy schował, chyba stwierdził, ze był zbyt wylewny i jeszcze go na prawdę zabiorą od mamusi :evil_lol: Synek gwiazdorzy Quote
am-elle Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 to prawda pieskami byli wprost zauroczeni :evil_lol: ale szczególnie Joy wywoływał co chwilę zachwyty... a nam z Agnieszka podróż minęła bardzo szybko i przyjemnie ;) Quote
*anusia&ajlu* Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Isia jest jak moja Ajlu mialaby kompanke do biegania, kochane pedziwiatry:loveu: Joyek niesamowicie miziasty, takiego bym utulila:loveu: Beauty cud miód malina sliczna:loveu: edit: to jest moj zachwyt i chyba troszke zazdrosc:evil_lol::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts