Jump to content
Dogomania

odlotowa brygada: Sara & Joy i Nadir :*

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

resuruss napisał(a):
Łaaaaaa słodko :-)
Isia tak od zawsze z tym tyłkiem miała ,a Ptysia bidula zdeptana przez białą smoczyce jest ;)

Aniu Ptysia była taka szczęsliwa i tak świetnie się bawiły ... normalnie Isia to czekała kiedy wreszcie chłopaki odstąpią Beautysię :evil_lol: i sobie pójdą.

Tylko ciocia Agnieszka najlepszą zabawę nagrała.... myślę że ganianki pod krzesłami to już by było ciężko nagrać... a tak zabawa dynamiczno-statyczna w miejscu :cool3:

Posted

resuruss napisał(a):
Maga !No jak to nie ma....nawet miot grzywek bez papierów widziałam z Legnicy...niedoinformowana jesteś moja droga :eviltong:

źle się wyraziłam... nie ma takich fajnych osob z grzywkami ;)

PS.
o tych miotach tez wiem :chainsaw::x:2gunfire:

Posted

błahahahahahahahahaha :roflt::roflt: A już chciałam pytać, gdzie Twoje dzieło hahaha

A to filmik z placu boju :diabloti: niedorobiony, bo cos krecic nie umiem, ale całe towarzystwo zobaczyć można. Joy nawet na nim zaśpiewał, ale ja głupek głos wyłączylam :roll:

[URL=http://s18.photobucket.com/albums/b133/nadirandaga/?action=view&current=k052.flv]

Posted

Ok, będziesz kręcić i może pogoda już będzie znośna?
To na pocieszenie dwie śliczne dziewczyny :loveu: - w Isi głowie jestem zakochana :loveu:

Posted

a co to ię dzieje, ze mój post zostaje na końcu cały czas.. Jeszcze tak to nie było...
Iza, dzięki, dzięki. Filmik był pprzypadkowy, chciałam zrobić jakieś zdjęcie i kamerke włączyłam, a zamiast wyłączyć, to kawałek nagrałam :diabloti:
Myśle, że jak będzie pogoda, to wezmę statyw, aparat, psy i na łące porobimy bajeczne fotki, a tu niestety nie było możliwości. Psy wyszły sie wysikać tylko

Posted

Dada napisał(a):
a co to ię dzieje, ze mój post zostaje na końcu cały czas.. Jeszcze tak to nie było...
Iza, dzięki, dzięki. Filmik był pprzypadkowy, chciałam zrobić jakieś zdjęcie i kamerke włączyłam, a zamiast wyłączyć, to kawałek nagrałam :diabloti:
Myśle, że jak będzie pogoda, to wezmę statyw, aparat, psy i na łące porobimy bajeczne fotki, a tu niestety nie było możliwości. Psy wyszły sie wysikać tylko

Ostatnimi czasy na dogo posty non stop skaczą wrrr :angryy:
Haha mimo, że przypadkowy to bardzo fajny :cool3: widać, jak wszystkie maluchy cieszą się ze spotkania :cool3:
O kurcze to ja już czekam na te filmiki :loveu::evil_lol: na pewno będzie co oglądać :cool3:

Posted

Dziewczyny, to nie są jej możliwości, muszę ją kiedyś nagrać na jej ulubionej łące, ona jest obłędnie szybka.

Trzy skarby po wystawie:

Joy doskonały - drugi, Malwina doskonała - druga, Beauty doskonała - pierwsza

Posted

hihi, on po wystawie spał, spał, spał, ziewał, spał, na chodząco też
A w pociągu rozbroił grupę osób z US, dosiedli się specjalnie dla piesków, były zdjęcia, zachwyty. Joy wycałował wszystkich, chcieli mi go zabrać :diabloti:, taki on słodki hihi
Jak wychodzili, to mi się za plecy schował, chyba stwierdził, ze był zbyt wylewny i jeszcze go na prawdę zabiorą od mamusi :evil_lol:

Synek gwiazdorzy

Posted

to prawda pieskami byli wprost zauroczeni :evil_lol: ale szczególnie Joy wywoływał co chwilę zachwyty... a nam z Agnieszka podróż minęła bardzo szybko i przyjemnie ;)

Posted

Isia jest jak moja Ajlu mialaby kompanke do biegania, kochane pedziwiatry:loveu:
Joyek niesamowicie miziasty, takiego bym utulila:loveu:
Beauty cud miód malina sliczna:loveu:

edit: to jest moj zachwyt i chyba troszke zazdrosc:evil_lol::loveu::loveu::loveu: