resuruss Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Pięęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęękna :loveu::loveu::loveu: Rany jak ja ja kocham :loveu::loveu::loveu:mała Isia juz taka panna dorosła :loveu: Quote
Mudik Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Wreszcie są Jupiiiii:multi::multi::multi: agilitowe fotki:loveu::loveu::loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Isia słodziutka i fajny ma kolorek, czy jeszcze z ciemnieje? Quote
Dada Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 By Paulina Ignatiuk To jeszcze cała trójeczka uprawiająca żebractwo I w zabawie: Dziewczynki zamknięto: Syneczek :loveu: Specjalne podziękowania Paulinie Ingatiuk za tak śliczne zdjęcia podczas tak brzydkiej pogody! W weekend szykuj się na więcej :diabloti: Quote
Dada Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Dziewczyny dziękuję :multi: Też uważam, że Isia to śliczna panna :loveu: Coraz bardziej jestem z niej dumna. Poza tym, ona bardzo.. inteligentna jest, dosłownie wszystko rozumie z bajek i filmów, zwłaszcza tych, gdzie w roli głównej występują zwierzęta. A podobno psy nie widzą tego co się dzieje na ekranie.. Quote
resuruss Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Tak tak Isia to super zdolna bajkowo panienka .....w koncu uczennica Zuzkowej Szkoły Maniakalnego Patrzenia na MiniMini ;) Do dzis mam obraz jak obie leżały "na żabke" i ogladały "Misia w dużym niebieskim domu " :loveu: ....Rotek na to zawszę za męski był ,a Fisia ...coż Krejzol nie znajdywał czasu na takie nic nieróbstwo :evil_lol: Quote
Iza. Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 http://i339.photobucket.com/albums/n453/plinka111/Treningi%20w%20Radosnym/DSC01437.jpg Cudeńko :loveu: i jaka skupiona! Super ! Juz nie mogę sie doczekać kiedy ja poznam :cool3:;) http://i339.photobucket.com/albums/n453/plinka111/Treningi%20w%20Radosnym/DSC01397.jpg Mordeczka ukochana :loveu::loveu: Quote
*anusia&ajlu* Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 ja chce do białegostoku też chce poznać piękne grzywaczki:placz: zdjęcia boskie, szkoda ze ja z moim dzikiem nie moge chodzic na takie zajecia jakby zauwazyla wiekszego psa to by chyba na placach mi siedziala:roll: no i zazdroszcze wam takich grzeczniutkich piecholów:loveu::loveu::loveu: Quote
Dada Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 To zapraszam do mnie to odwiedziny grzywkowe :lol: Wiesz, Joyek to Joyek, on od razu się na placu czuł jak w raju, nie zawsze tak jest i bariery trzeba pokonywać, uwierz mi, dużo dają takie spotkania Quote
Dada Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 ZDJĘCIA AUTORSTWA PAULINY IGNATIUK Jeszcze raz IŚ :loveu::loveu: (trochę szkoda, że golona i kąpana była po przedszkolu, bo na prawdę cudo fotki) We mnie wpatrzona :loveu::loveu: Quote
maga18 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Malwinka bardzo ładna!!! Kobieta wyzwolona... nieogolona :eviltong: A kryza wokół głowy daje efekt słoneczka :laugh2_2::iloveyou: Quote
Dada Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Magda, razem z Malwinką dziękujemy. Ja jestem ciągle w szoku jak jej ten pysio szybko obrasta, kto by powiedział, że tu miała pyszczek niegolony 5 dni! :crazyeye: Quote
resuruss Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Prześliczne zdjącie .....ja tam kochałam ten jej nieogoloby pysio :loveu::loveu::loveu:...bo na buzi Isia ma ciemną skóre i jak ogolona jest to daje mocny kontrast ...a z parodniowym zarostem jest taka super biała :loveu: Quote
maga18 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 a wąsy też jej rosna szybciej niż normalne włosy? :cool3: bo Api tak i wygląda jakby miała akupunkture na pysiu :lol: Quote
Dada Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Nooo, taki polarny niedźwiadek :loveu::loveu: Maga, rosną, rosną wąsy dużo szybciej, Joyowi jakoś mniej, mu w ogóle słabo ten pyszczek porasta. A my właśnie jedziemy do lasu! :multi: Quote
Izabela124. Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Jak będę teraz w Białymstoku to mam nadzieję, że wpadniesz na trenig, bo muszę wymiziac twoje piesia:loveu::lol: Quote
Dada Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Ja tylko w niedzielę, bo jutro jestem w Warszawie, mam nadzieję, że będziesz ..? Quote
Doginka Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 http://i339.photobucket.com/albums/n453/plinka111/Treningi%20w%20Radosnym/DSC01397.jpg :crazyeye::loveu::crazyeye::loveu::crazyeye::loveu: Quote
Izabela124. Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Dada napisał(a):Ja tylko w niedzielę, bo jutro jestem w Warszawie, mam nadzieję, że będziesz ..?Właśnie chyba w niedzielę będę(w następnym tygodniu), ale bez psa Quote
Ewa3 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='Izabela124.']Jak będę teraz w Białymstoku to mam nadzieję, że wpadniesz na trenig, bo muszę wymiziac twoje piesia:loveu::lol:[/quote] hehe mizianie to po treningu:diabloti: Quote
Izabela124. Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='Ewa3']hehe mizianie to po treningu:diabloti:[/quote]Aj tam, ja moge i wczasie treningu:diabloti::eviltong: Quote
Dada Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 Mizianie zdecydowanie po treningu :p, albo i przed, bo on sam się przed treningiem do wszystkich pcha na buziaki A to "mój" Grabówkowy las z piątku, oczywiście spacer z psami, a później u konia. Szkoda, że nie mam więcej zdjęć, ale bateria padła.. Kocham to miejsce [IMG]http://i18.photobucket.com/albums/b133/nadirandaga/Obraz035.jpg[/IMG] Quote
Mudik Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Piękny teren, a grzywki coraz bardziej mi sie podobają:cool3::cool3::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts