Jump to content
Dogomania

odlotowa brygada: Sara & Joy i Nadir :*

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

By Paulina Ignatiuk
To jeszcze cała trójeczka uprawiająca żebractwo

I w zabawie:

Dziewczynki zamknięto:

Syneczek :loveu:

Specjalne podziękowania Paulinie Ingatiuk za tak śliczne zdjęcia podczas tak brzydkiej pogody! W weekend szykuj się na więcej :diabloti:

Posted

Dziewczyny dziękuję :multi: Też uważam, że Isia to śliczna panna :loveu: Coraz bardziej jestem z niej dumna.
Poza tym, ona bardzo.. inteligentna jest, dosłownie wszystko rozumie z bajek i filmów, zwłaszcza tych, gdzie w roli głównej występują zwierzęta. A podobno psy nie widzą tego co się dzieje na ekranie..

Posted

Tak tak Isia to super zdolna bajkowo panienka .....w koncu uczennica Zuzkowej Szkoły Maniakalnego Patrzenia na MiniMini ;)
Do dzis mam obraz jak obie leżały "na żabke" i ogladały "Misia w dużym niebieskim domu " :loveu: ....Rotek na to zawszę za męski był ,a Fisia ...coż Krejzol nie znajdywał czasu na takie nic nieróbstwo :evil_lol:

Posted

ja chce do białegostoku też chce poznać piękne grzywaczki:placz:
zdjęcia boskie, szkoda ze ja z moim dzikiem nie moge chodzic na takie zajecia jakby zauwazyla wiekszego psa to by chyba na placach mi siedziala:roll: no i zazdroszcze wam takich grzeczniutkich piecholów:loveu::loveu::loveu:

Posted

To zapraszam do mnie to odwiedziny grzywkowe :lol:
Wiesz, Joyek to Joyek, on od razu się na placu czuł jak w raju, nie zawsze tak jest i bariery trzeba pokonywać, uwierz mi, dużo dają takie spotkania

Posted

ZDJĘCIA AUTORSTWA PAULINY IGNATIUK

Jeszcze raz IŚ :loveu::loveu: (trochę szkoda, że golona i kąpana była po przedszkolu, bo na prawdę cudo fotki)

We mnie wpatrzona :loveu::loveu:

Posted

Magda, razem z Malwinką dziękujemy. Ja jestem ciągle w szoku jak jej ten pysio szybko obrasta, kto by powiedział, że tu miała pyszczek niegolony 5 dni! :crazyeye:

Posted

Prześliczne zdjącie .....ja tam kochałam ten jej nieogoloby pysio :loveu::loveu::loveu:...bo na buzi Isia ma ciemną skóre i jak ogolona jest to daje mocny kontrast ...a z parodniowym zarostem jest taka super biała :loveu:

Posted

Nooo, taki polarny niedźwiadek :loveu::loveu:
Maga, rosną, rosną wąsy dużo szybciej, Joyowi jakoś mniej, mu w ogóle słabo ten pyszczek porasta. A my właśnie jedziemy do lasu! :multi:

Posted

[quote name='Izabela124.']Jak będę teraz w Białymstoku to mam nadzieję, że wpadniesz na trenig, bo muszę wymiziac twoje piesia:loveu::lol:[/quote]

hehe
mizianie to po treningu:diabloti:

Posted

Mizianie zdecydowanie po treningu :p, albo i przed, bo on sam się przed treningiem do wszystkich pcha na buziaki
A to "mój" Grabówkowy las z piątku, oczywiście spacer z psami, a później u konia. Szkoda, że nie mam więcej zdjęć, ale bateria padła..
Kocham to miejsce
[IMG]http://i18.photobucket.com/albums/b133/nadirandaga/Obraz035.jpg[/IMG]