Dada Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Ewa, nie masz za co, ja się nie gniewam :loveu:, uwielbiam takie poczucie humoru :evil_lol: Odwiedziny Kasi am-elle:multi: Dziękuję za kolejny miło spędzony czas i oczywiście zdjęcia!!: Z Malwineczką: Z słodziutką Beauty: Malwinka: Królewny: Me, Tysiunia, Malwisia i Joyek :loveu: Quote
Iza. Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 http://i18.photobucket.com/albums/b133/nadirandaga/Obraz153.jpg Pasujecie z Isią do siebie :loveu: Quote
Olusia Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 http://i18.photobucket.com/albums/b133/nadirandaga/Obraz153.jpg Pięknie razem wyglądacie :loveu: Quote
resuruss Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Achhhhhhhhhhhhh jakie śliczne zdjęcia :loveu::loveu::loveu: Dla mnie jako babci oczywiście Isia naj naj naj ,ale w tej chwili nie mam obiektywizmu za grosz :evil_lol: Cudne księzniczki :loveu: Jak wogołe dziewczyni ???? Jak Isia zareagowała ???? Quote
Dada Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 W ramach odpowiedzi na pytania: Największy żarłoczek z całego towarzystwa: I zabawa łapeczką z Beauty: Quote
miniaga Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Piękne fotki. Jak ja lubię to słodkie mordki. I Isia jak szczęśliwa.... Cieszę się że tak szybko się zaaklimatyzowała. Quote
resuruss Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 :iloveyou::iloveyou::iloveyou: moje słoneczko ,achhhhhhh zazdrosna jestem :loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Śliczne grzyweczki, wycałować proszę ode mnie. Quote
Mudik Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Chiałam obejrzeć całosc(pierwsze 10 str. całe przeczytałam i obejrzałam),ale za dużo tego , spodobał mi się podpis a tu proszę agilitowa brać, super:multi::multi::multi:. Joy jest piękny, takie pytanko jeszcze , grzywki widzę moge miec klapięte lub stojące ucho ? tak? Pozdrawiamy i bedziemy wpadać!:lol::loveu: Quote
Dada Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 Mudik, cieszę się, że Ci się moje skarby podobają! :multi: /ps - tak, na show mogą chodzić owłosione grzywacze z wiszącymi lub stojącymi uszkami, nie ma to żadnego wpływu na ocenę, za to łysym muszą stać koniecznie/ Zapraszam! Zdjęcia Beaty.. Joyek z Beatą i Beauty: Wyciągam księciuniowi suchą trawkę z łapeczek: Quote
Doginka Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [quote name='Dada'] Wyciągam księciuniowi suchą trawkę z łapeczek: http://lh6.ggpht.com/Beataigoldeny/SN5jzQ0-IzI/AAAAAAAAJ7k/qj8lsXBlr0s/s512/trening%2027.09.2008%20031.jpg Czyżby traweczka w łapki qooła:evil_lol: - mam to samo z Gordonem - nie pójdzie dopóki mu się trawki nie wyjmie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Śliczne foteczki:loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 http://lh6.ggpht.com/Beataigoldeny/SN5jzQ0-IzI/AAAAAAAAJ7k/qj8lsXBlr0s/s512/trening%2027.09.2008%20031.jpg Chyba mu tak wygodnie. Quote
Mudik Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Ćwiczcie ćwiczcie to kiedyś pobiewgniecie jak smalliki dzisiaj:razz::cool3::lol: Cudneeee:loveu::loveu::loveu: http://lh4.ggpht.com/Beataigoldeny/SN5kKvef7yI/AAAAAAAAJ8o/y5i3kqCfDVQ/s512/trening%2027.09.2008%20039.jpg Quote
Dada Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Doginka, zgadłaś :lol:, księciunio ma bardzo wrażliwe stopki :evil_lol: Quote
maga18 Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 wooow :-o fotki Beaty supppppeeeeeerrrr!!!!! :angel: ahhh te trawki to kazdemu psu zycie uprzykrzą :evil_lol: ostatnio na Słoweni jak bylam na wystawach to z soboty na niedziele moja Api bawiła się z corgi Bardotki... szczerze mowiac byl to pierwszy obcy pies z ktorym "kręciła ósemki" ;), po spacerku poszłyśmy spać... psy z nami... rano się budzimy, szybki spacerek i na wystawe... a moja sunia chodzic nie chce (ogon w dole, ciągnie łapami na siłę, mina nie za wesoła :-( ) Pierwsza myśl... romansowała w nocy z corgi :evil_lol: Podniosłam ją do góry, oglądam, oglądam i nic nie widzę... puszczam na ziemie ale to samo... nie idzie!!! W końcu poświęciłam jej więcej uwagi, oglądnęłam dokładnie i co się okazało!!!??? We włosach na ogonku miała trawkę!!!! No ale jaką... :eviltong: długa na około 1 cm a szeroka na 1mm hahahaha pannica wielka!!! A jaka radość była jak trawka została wyjęta :multi::multi: Quote
Dada Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Magda, a ja myślałam, że tylko mój to taki Księciunio. Ania ress się z niego zawsze śmieje :evil_lol: Quote
Ilka21 Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 maga18 napisał(a):wooow :-o fotki Beaty supppppeeeeeerrrr!!!!! :angel: ahhh te trawki to kazdemu psu zycie uprzykrzą :evil_lol: ostatnio na Słoweni jak bylam na wystawach to z soboty na niedziele moja Api bawiła się z corgi Bardotki... szczerze mowiac byl to pierwszy obcy pies z ktorym "kręciła ósemki" ;), po spacerku poszłyśmy spać... psy z nami... rano się budzimy, szybki spacerek i na wystawe... a moja sunia chodzic nie chce (ogon w dole, ciągnie łapami na siłę, mina nie za wesoła :-( ) Pierwsza myśl... romansowała w nocy z corgi :evil_lol: Podniosłam ją do góry, oglądam, oglądam i nic nie widzę... puszczam na ziemie ale to samo... nie idzie!!! W końcu poświęciłam jej więcej uwagi, oglądnęłam dokładnie i co się okazało!!!??? We włosach na ogonku miała trawkę!!!! No ale jaką... :eviltong: długa na około 1 cm a szeroka na 1mm hahahaha pannica wielka!!! A jaka radość była jak trawka została wyjęta :multi::multi: to chyba wszytskie grzywki pp mają, Molly i Toffi to samo a wczoraj Madryt Agamy cyrk urzadził jakby kto go obdzierał, bo robiąc kupę się ubrudziło pasemko sierści:evil_lol: Zdjątka super Quote
Dada Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Wielki powrót Joya :lol: Dzieciak otrzymał 1dosk, CWC, BOS :loveu: w Rybniku, później pojechaliśmy razem zwiedzić Pragę :multi: Fotka przed wystawą jeszcze z hotelu Podczas zabawy na starówce w Pradze: I na moście w Pradze: Quote
Zuza i Noddy Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Ale mu ślicznie w tym fioletowym komplecie. Quote
mortikia Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Agnieszka, super zdjęcia, piękne psy- taki widok aż oczy cieszy :loveu: Quote
Dada Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Dziękuję! Dzisiejszy spacerek :lol: Dwa głąby :evil_lol: Isia i Joyek: Buziaki: Całe towarzystwo: Isiulek: Quote
Dada Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Margrabia na show w Rybniku, fotka od Ilony Krawczyk: Quote
resuruss Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 A właśnie o Isi myślałam :loveu::loveu::loveu: ,bo przegladałam szczeniackie foteczki :loveu: Moja mała królewna ...ucałuj ją od "mamy " ;) Joyek wygladał super !!!!Jeszcze raz gratulacje Aguś !!!! Quote
am-elle Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Aga fotek tylko tyle.... śliczne ale czemu tak mało ???? ślicznie mu w tej kokardce:eviltong:. Quote
Recommended Posts