Jump to content
Dogomania

odlotowa brygada: Sara & Joy i Nadir :*

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A dziękuję. Śnił mi się ostatnio noc w noc, ale dzwoniłam i chlopak ma się dobrze. To chyba przez moja chorobę, od dzisiaj na antybiotyku jestem :angryy:

Posted

Widzę tu miłośników Foksterierów.... Wspaniale! Poszukuję domku dla cudnej suńki, rasowej-wysterylizowanej, o wspaniałym charakterze!!! Ma 1,5,max 2 lata, jest łagodna, zrównoważona i grzeczna... Znaleziona w zaawansowanej ciąży...oszczeniła się i....jej córeczka mix-wygląda jak gładki foxterier (nawet glowa ta) też szuka domu, ale preferowany z Warszawy i okolic...
Jakby co, to może ktoś mógłby umieścić na jakiś wątkach adekwatnych...Postaram się zrobić zdjęcia w najbliższym czasie.... :)

Posted

Ta obroża w biedronki fakt, jest super :loveu:, w motylki też z lupine mniej mi sie podoba (joyek ma). Zapoluję chyba na jakiś nowy ladny wzór..
Pewnie, ze mogę pomóc z sunią, niestety z okolicami Wawy może być ciężko, ale np na inne fora mogę ją wstawić. I porozwieszać ogłoszenia. czekam na zdjęcia

Posted

dzięki... niestety rozchorowalismy się grupowo i nie mam możliwości wyjść i zrobić zdjęć (sunia nie jest u mnie a w przytulisku)... więc na razie próbujemy bez zdjęcia... :)

Posted

mam jakieś fotki...kiepsko wyszły- na żywo dużo ładniejsze, ale na razie tylko takie... lepsze to niż nic... Podaj mi swojego maila bo nie mogę umieszczać fotek na Dogo... ps.nie wiesz dlaczego? :)

Posted

Znowu zabawowo:
Sara jako zdobywca szczytów ;)

Zabawa pod tytułem, kto pierwszy dorwie piłkę i kto komu ja zabierze. Jest baaardzo piszcząca, więc zabawie na okrągło dźwięki towarzyszą

tym razem zdobycz dorwał Młody:

Jaki on wtedy happy jest :loveu::evil_lol:

Posted

Jej, jak fajnie mieć dwa psiaki :loveu:
Dada, a byłaś w końcu w Dog Show na Legionowej?
Ja dzisiaj wpadłam na chwilkę to chyba 20 minut stałam przy obrożach i smyczach :p

Posted

Nie znalazłam czasu :placz:
Jutro tez nie mogę, a tak się chce........
I co było ciekawego? :razz:
Super jest mieć więcej niż jednego psa, już planuję kolejnego :evil_lol:

Posted

Były i Rogzy i Lupiny i Hiltony i Frogi i nawet Muscaty :loveu:.
Sporo wzorków, nie wszystkie oczywiście, ale można u tych miłych Pań zamówić w razie potrzeby :razz:.
Ja właśnie zamówiłam Rogzowe jaszczurki bo były tylko zaciskowe, a ja chcem na klik-klak.

Posted

Tropi:
Ale mi smaku narobiłaś!! :mad: :evil_lol:

czarna Owieczka:
Dziekujemy za odwiedzinki! :lol:, zapraszamy cześciej

Moze jutro nowe fotki?

A dzisiaj wykąpałam swoje psie paskudy ;) Joyka tyle czasu kąpię, suszę, czeszę, ze cała psią brygadę bym zdażyła w tym czasie wykąpać :evil_lol:
Jest teraz znowu w oleju, bo problemy z rozczesaniem sie pojawiły, więc jutro będzie fotka z lekka natłuszczonego psa :diabloti:
A Sarka pachnie bananami.. mniaaaam -> odżywka bananowa