Jump to content
Dogomania

odlotowa brygada: Sara & Joy i Nadir :*

Recommended Posts

Posted

Fajna, ale nerwowa, długo nie chodiła pod siodłem, ale jakoś się dogadujemy, zresztą coraz lepiej :lol:
Myślę, ze już czas, jazdy konnej się nie zapomina!

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Dada napisał(a):
Hilton ma teraz bardzo fajne wzory, wzięłam wszystkie ładne jakie były :evil_lol:

My narazie tylką tą. Na próbę.
No ale jakosc w sumie dobra jak za tą cene :cool3:

Posted

Jestem zadowolona, pierwszego dnia jak je zobaczyłam, to wiedziałam, że kupię, a cena szczerze jest szokująca..!
Gonitwa..
Będziemy w Białymstoku, ale jako widzowie, później do Warszawy, też popatrzeć. :razz:

Posted

haha, to mnie rozśmieszyłaś. Ja kocham psy, koty, konie, chomiki i inne zwierzaki odkąd nauczyłam się mówić :evil_lol:
A interesować można sie tak samo psami jak i końmi, prawda?

Posted

Aha.. I jeszcze jedno, Nadira nie ma już ze mną, niestety niezależnie ode mnie i musiałam na jakiś czas odizolować się od świata jeździeckiego,zeby sobie z tym poradzić.
Nie jeżdżę już sportowo i nie chcę, to jest mój świadomy wybór, natomiast robię kursy jexdzieckie i pomagam innym z ich końmi. Tak jest dobrze jak jest i o dziwno nagle znalazł się czas na wakacje, dla przyjaciół, więcej czasu dla psów i jeszcze mam czas na konie :evil_lol: (nie wspominając już o studiach ;p)