Jump to content
Dogomania

odlotowa brygada: Sara & Joy i Nadir :*

Recommended Posts

Posted

18 lat skończone, najwcześniej 4 dni po miesiączce (u kobiet :evil_lol: ), nie można przyjmować leków zawierających aspirynę, leków nasercowych. Oh sporo tego, wiec wypełnia się ankietę, a przed oddaniem pobiera się kroplę krwi z palca i sprawdzają, czy się ma wystarczająco płytek krwi.
Nie można też ważyc mniej niz 50. U mnie górna granica to 50 :evil_lol: , więc chłopak zapisał 52. Słabo mi wczoraj troche było, ale dostałam torbę słodyczy i 2 bilety na dyskotekę :evil_lol: hihi. Już mi dobrze, a krew sie szybko odbuduje. Na dodatek udzielałam wywiadu w radiu i telewizji :multi:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kolejne zdjęcia :lol:
Jak to fajnie jest wylegiwac się u 'taty' na kolankach:

A ta mała panna w przypływie miłości do Joya podduszała go w uścisku, to zdziwiona mina, dlaczego taki ładny piesek sobie poszedł.. :razz:

I 'wymęczony', ale zarazem wypieszczony i wyniniuńkany Joy:

I Sarula :lol: (uprawiająca żebractwo przy stole), a fe!

i niewinne spojrzenie..

jeszcze raz kochani przepraszam za jakość zdjęć, to nie kabel niestety, a aparat...już za pare dni się to zmieni, nowy aparat i zgram zaległe zdjecia i z pewnością dodam nowe :multi:

Pozwolę sobie dodać też zdjęcia Nadka z zeszłorocznych zawodów.. Koleżanka płytę przekazała i przy oglądaniu oczywiscie sporo płaczu było ehh :(

Posted

Jest leczony, ale proces zwyrodnienia da się zatrzymać, nie wyleczyć. Do sportu to już na 100% nigdy nie wróci, ale ma zapewnione szcześliwe życie z arabką na wielu hektarach łąk..

• 2 weeks later...
Posted

Nikt was tu nie opuscił :) napewno wszytkie cioteczki śledzą wątek i oglągają zdjątka tylko czasami są ważniejsze sprawy na dogo do załatwiania sama wiem to po sobie i tak wychodzi.Dada nie zniechęcaj sie.Prosimy o wiecej zdjątek,ja najbarjdziej konika bo piękny,ale piesie tez sliczniaste-przytulaste :)

Posted

Nikt się nie zniechęcił... Niedawno założyłam własną galerię(nie cieszy się zbytnio popularnosicią...)
A Twój nieposkromiony zwierzyniec jest cudowny:)

Posted

Ja z małym na zawodach jeździeckich, już jaaakiś czas temu, teraz Joyek ma pysio ogolony :loveu:
Proszę nie patrzeć na moje rozwiane i sterczące włosy :razz: , nie ważne, ze chodziłam tak chyba z godzinę zanim mnie ktoś uświadomił...

Posted

Oni się wręcz uwielbiają, razem się ganiają albo Mały Sarę, albo Sara Joyka, łażą wszędzie razem. Mam piękne zdjęcia psie z cudownej wiosennej łąki. Niestety coś z programem nie tak i nie chce się otworzyć, a już z karty zdjęcia skasowałam i nawet nie mogę ich do innego programu zgrać, więc będą jak tata wróci i mi pomoże :)

Posted

Witam!

Piękne zwierzaki, piękne fotki :)
Czy dobrze kojarze Nadirka? Nie stał przypadkiem w Ignatkach w ubiegłym roku?
Pozdrowienia od koniary-chwilowo-na-emeryturze ;)

Posted

Nie, no bez przesady, nie na emeryturze :razz: aż tak stara nie jestem
Stał w Ignatkach do połowy listopada, później w Gieniuszach. Nadir jest nadal mój, ale znajduje się w Płońsku, odwiedze go w lipcu jak tylko sesja mi się skończy.
Aa, dziękuję, że się psiaki podobają, faktycznie fantastyczne z nich zwierzaki :loveu: