Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Załamka...
Został wykupiony od meneli - swoich poprzednich właścicieli?

Jeszcze kasę za niego chcieli?
Mam nadzieję, że Tofik nie będzie nam często zwiewał, bo puści swoich KOCHAJĄCYCH Państwa z torbami...

Posted

:angryy: nawet tego nie skomentuję że uciekł :angryy: Przecież to pies, pobiegł w miejsce które zna.
A menele dranie :mad: zobaczyli jaki on jest teraz śliczny i wykorzystali sytuację:mad: Podłość ludzka czasem nie ma granic...

Posted

Już mi przeszła złość o niedopilnowanie Tofiego i tak sobie pomyślałam że nie wszyscy właściciele adoptowanych psów byliby gotowi zapłacić 100 zł za zwrot kundelka... Widać że go pokochali:loveu:

Posted

Jego i jego byłych właścieli, skoro tak wiele chcą im dać :loveu:
Teraz wszyscy będą razem żyli długo i szczęśliwie :loveu:

Posted

Rozmawiałam z Anią, nową opiekunką Tofiego.
Pies był pod opieką ich 15-letniego syna

gdy przyszli fachowcy coś naprawiać, jeden z nich wyszedł z mieszkania by po chwili wejść bez pukania. Wtedy psiak wykorzystał okazję aby smyrgnąć między nogami.:scared: Chłopiec przez jakiś czas biegł za psem ale był boso więc musiał wrócić po buty przez ten czas odległość zwiększyła się aż wkońcu już psa nie było widać.
Ania pojechała pod blok dawnych właścicieli Tofiego ale im wykąpany i wyczesany przezemnie piesek tak bardzo się spodobał że nie chcieli słyszeć o oddaniu go:shake: , już nawet zdążyli wyjąć z adresatki karteczkę :cry: Zrozpaczona Ania zaproponowała że w takim razie niech go jej sprzedadzą i wtedy kobieta :knuje: zaproponowała sprzedaż za 100 zł. Ania bojąc się aby tamta się nie rozmyśliła szybko zapłaciła i zabrała psa.

Historia z wymknięciem się psa pasuje mi do Tofiego, znam cwaniaczka z tej strony bo u mnie też próbował tego numeru ale mu nie wyszło:mad:

Najważniejsze że uciekinier został odzyskany:happy1: a z tego co słyszałam łatwo nie było. I jeszcze jedno Tofik będzie się nazywał NIKO . Ładnie prawda?
Po doprowadzeniu go do porządku nawet nam nie pasowało do niego imię Ciapek

Posted

Właśnie...
Jeden z moich psów jest zaczipowany, drugi ma tatuaż, więc jestem spokojna...

Właściwie zadałam dziwne pytanie...

Przecież menele sobie go wcześniej nie zaczipowali :lol: